Şimdi Ara

iPhone 6s ilk şarj ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir GM Discovery kullanıcılığından çağ atlayıp 6s kullanıcısı olarak aranıza bodozlama dalmış bulunmaktayım.Şarjım bitmek üzere herşeyden önce ilk şarj olarak cihazı açık mı kapalı mı ve kaç saat şarj etmeliyiz ?

• Hocam ben ilk aldığımda 20 civarında bırakıp şarj taktım %100 olduktan sonra 10 dk daha beklettim çektim ve hâlen böyle kullanıyorum.sıkıntı olmadı hayırlı olsun bu araa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı programlar bataryayı %20 nin altına düşünce şarja takmayı ve %100 olduktan 30 dakika sonra şarjdan çıkarmayı söylüyor bu tarzla kullandığım 4s mükemmeldi şimdi 6S plusta devam ediyorum

• Hocam telefon %100 dolsun sonra bir yarım saat daha dursun şarjda yeter. Öyle saatlerce şarjda kalmasına gerek yok. Uzun kullanımda da %20 nin altına düşürmemeye çalışın , ayda bir kez de tamamen boşaltın doldurun yeterlidir.

• Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar.Şuan %17 de taktım fakat %100 olsun 30dk-1saat yine durulur da,şöyle bir araştırdım ve cihaz zaten %100 olduğunda elektrik ile iletişimi kendiliğinden kesiyormuş diye okudum,doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okarakas

Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar.Şuan %17 de taktım fakat %100 olsun 30dk-1saat yine durulur da,şöyle bir araştırdım ve cihaz zaten %100 olduğunda elektrik ile iletişimi kendiliğinden kesiyormuş diye okudum,doğru mudur ?

Evet %100 olduktan 1 saat sonra akim otomatik olarak kesiliyor ama bu kadar kafaya takmaniza gerek yok. Telefonunuzun keyfini cıkarmaya bakin. Sarj olayini kafaya takmayin. Ne zaman isterseniz ozaman takin sarja sikinti olmaz. Benim onerim %10-%20 arası takın %100 olduktan 30 dk sonra cikartin. Ayda 2 kez sarji tamamen bitirip tekrar fulleyin. Bu sekilde gayet saglikli bataryaniz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı takmayın istediğiniz yerden itibaren şarj edebilir, tamamlanması beklenmeden çekilebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.