Şimdi Ara

iphone 6s kullanıyorum Samsung s7 edge takas ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkeste bi android düşmanlığı olmuş anlamadım gitti. Tek tek cevap vermeyeceğim

Ama Android 3-4 ay sonra da 6 ay sonra da kasmıyor. Şunu bi kafanıza sokun yahu. En son S3 mini kullanan adamlar konuşmasın nolur ya.

1 GB ramli Xperia E4g kullanıyorum Koyalim yan yana tek farki uygulamalari 1-2 sn geç açılması olur. Arayüzde titreme kayma fps drop yok. 13 aylık cihaz bakın. İddia ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

1 yıldır giriş seviyesi android kullanıyorum sizin 3-4 ay sonra kasiyo demenizin sallama olduğu net belli.

alo diyip whatsapptan iki mesaj atarım sonra bi de facebooka girip kapatırım diyorsanız beni anlamamanız çok normal. Telefonlara vay beee adamlar sekkkiz cigibayt rem koymuşlar diye şaşıran insanlar yazdıklarımı görmezden gelse de olur o yüzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ay sonra yorumunu tekrar yaparsın
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    Facebook uygulaması bile yok. Telefonda Real Racing var Bir sürü alışveriş uygulaması, Steam uygulaması, e posta uygulaması var. Alışveriş uygulamaları arasında geçiş yapıyorum tek sorun 1 gb ram yüzünden yeniden yüklenmesi kasma gene yok. Bunları yanıma gelen kişilere canlı canlı da gösterebilirim. Hatta hepsini müzik çalarken ve Real Racing 3 arkadayken yaparım.

Android in kastığı tek bir nokta vardır. Mağazadan uygulamayı indirirsin orda yarım saniye falanca uygulama yüklendi bildirimi gelirken kasar sonra geçer. He 2015 öncesindeki kasıntı TouchWiz e kefil değilim ama şuan ki touchwiz de Sonynin interface i de dediğim gibidir.

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    14 aydır kullanıyorum 1 gb ramli telefonu sıfırlamadım çatır çatır hala Sony arayüz farkı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 10 Eylül 2016; 11:04:09 >
  • quote:

Herkeste bi android düşmanlığı olmuş anlamadım gitti. Tek tek cevap vermeyeceğim

Ama Android 3-4 ay sonra da 6 ay sonra da kasmıyor. Şunu bi kafanıza sokun yahu. En son S3 mini kullanan adamlar konuşmasın nolur ya.

1 GB ramli Xperia E4g kullanıyorum Koyalim yan yana tek farki uygulamalari 1-2 sn geç açılması olur. Arayüzde titreme kayma fps drop yok. 13 aylık cihaz bakın. İddia ediyorum.

hocam merhaba bi fanboy olmayarak yaziyorum i6 telefonumun ekrani kirildi bende sattim formda ilanini gorebilirsiniz. iphone 6s alinmaz dedim bare 7 yi beklim 7 cikana kadar note5 aldim idare edim diye. Cihaz ilk aldigim gunki gibi degil, kasiyor ve sacma sapan sorunlari var deliriyorum. i7 plus veya i6s plus olarak iphone ailesine en kisa zamanda donucem

• Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    İphone den geçenlerde ne hikmetse aynı sorun var hep bi beğenmiyorlar :D

Ben de kullandım iPhone ağır ya sistem bildiğin yavaş çalışıyo iki saatte ana menüye geliyo uygulama animasyonu 2,5 saniye falan galiba. Bilmiyorum bana tuhaf geldi. Yenilerinde düzeltmişlerdir belki. Ben de alıcam zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 10 Eylül 2016; 11:06:48 >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Ya sizin telefondan beklentiniz çok düşük yada hiç bir şeyi sorun etmeyen bir tipsiniz :)
    23 yaşındayım 230 model telefon değiştirdim abartmıyorum ...
    iPhone'da ki rahatlık hiç bir telefonda yok.
    şuan s4 mini , i5 ve i6 var hepsinide kullanıyorum s4 mini beni çileden çıkartıyor i5 i kullanıyorum güncel olarak bakın i6 yatıyor neden mi ? i5 fazlasıyla yetiyor bana :)
  • Ya o değilde s3 kullananlar android'e laf atmasın deniliyor. S3 iPhone 5'e denk bir telefondu. Şuan s3 kullanılamıyor ama iPhone 5 Hale'n akıyor.

S6 dan önce samsung kullanılmaz

Bakın 5 ay geçmiş, telefonu alalı da 10 ayı geçti zaten. Hala mis gibi çalışıyor telefon. Hatta iPad Pro 9.7 bile aldım, iOS'i onda kullanıyorum, hiç iPhone'um olsa keşke demedim. Hatta iyi ki Android cihazım var dedim birkaç kere. Sadece Mac'im olursa ileride iPhone düşünürüm sırf birbiri arasında sorunsuz çalıştığı için. Fakat şu an mutluyum gayet.

• Want to kullanıcısına yanıt
    denk falan degil ya. yazilimsal olarak leş. Bakin ben S6 zamanindan önceki android e kefil degilim zaten. Hem s3 demedim s3 mini dedim :d

• quote:

denk falan degil ya. yazilimsal olarak leş. Bakin ben S6 zamanindan önceki android e kefil degilim zaten. Hem s3 demedim s3 mini dedim :d

Ben sana laf atmadım orada örnek verdim. Sen niye üzerine alındın ki Benim dediğim aynı dönemde çıkmış iki telefona bakın şimdi hangisi daha stabil. S3'ler müzik çalarken takılıyor. iPhone 5 akıyor halen.

• TouchWiz dersen s6 ve sonrası gerçekten. Bir s7 kullanın,bakın kalmalar varmı...

Hayır ben dedim s3 mini diye neden üzerime alınmayayım Ben S3 mini savunmuyorum sen anlayamadın galiba hem ya.

• legend4u kullanıcısına yanıt
    ben samsung olsam s6 dan sonraki arayüze farkli bi isim verirdim insanlar aradaki farkı anlayamıyor. Sadece S7 değil A5 A7 gibi cihazlar da seri çalışıyor.

• quote:

Hayır ben dedim s3 mini diye neden üzerime alınmayayım Ben S3 mini savunmuyorum sen anlayamadın galiba hem ya.

Hocam siz s3 mini dediniz ben s3 dedim. Kavrayamadınız olay halen.
    Ne diyosun usta ya oke tamam haklısın

• Hort olacak ama. 6s i 1900 a satıp 2600 tl ye s7 edge almayı kafaya koydum. Sorum s7 edge kullananlara lütfen en son s3 kullananlar yazmasın. Kasma donma takılma ya da uygulama durduruldu dedi mi ?

• Değerli arkadaşım 2 yıl iphone 6 plus 16 gb kullandım. Öncelikle apple ürünleri iyi bir pazarlama taktiğinin ürünleri.S7 edge e geçtikten sonra yazılım ve donanım konusunda samsungun apple ı geçtiğini fark ettim.Su an s8 aldım ve iphone daha almam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.