Şimdi Ara

iphone 6s kullanıyorum Samsung s7 edge takas ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam iphone 6 olsa belki ama 6s den samsunga bence gecilmez amiral gemi olup olmamasi farketmez android ios la karsilastirilamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc 10 olsa ben bekli gecmeyi dusunurdum

• Yapmayın beyler samsung diyosunuz ya :( hani android platformuna geçmek istemeni anlarım da samsungtan girmek nedir? Her çıkan telefona ilk üç dört ay waauuuuvvvv sonra telefonum kasmaya başladı
    S7 edgeninde sonu bu pek bi farkı olacağını sanmıyorum. Hatta bence androidin o kadar kötülenmesinin en büyük sebebide samsungtur. Orta seviye bi telefonun bi sene sonra kasmasını anlarsında adamlar s serisi altında çıkardıkları her amiral gemisini yüksek fiyatlara satıp dandik arayüzle verdiler. Millet ilk bi kaç ay ağzı açık izledi sonra androide kufurler başladı. Her ne kadar ios farklı olsa da Saf androidin bu kadar sorunlu olduğunu düşünmüyorum açıkcası. 6s ten devam ederek çok yerinde bi karar vermişsin kısacası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 edge yi görüp deneme şansı bulduktan sonra içime cuk diye oturdu.ip 6 ile internet hızında muthiş fark gördum..4,5 yi sonuna kadar kullanan bir cihaz..şayet diğer arkadaşın dediği gibi takas etmem edene bir şey demem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avente

2 sene s3 mini kullandıktan sonra birdaha samsungu cebime sokmicağıma yemin içtim şuan s7 yi bedava versinler alırsam adam değilim o kadar bunalttı samsung beni iphone 6s kullanıyorum çokta memnunum kalite tesadüf değildir hiçbir zaman

kullanmadan yargılama.bende ios kullanısıyım ama bu cıhaz baska dostum.eline alıp kullanma şansı bulsan fikirlerin değişebilir
  • dnmhbrok kullanıcısına yanıt
    Hocam benim fikrim edge değil de S7 normale geçmenizden yanayım. S7 forumunda arkadaşın biri hafiften yere düşürmüş ve ekran patlamış. Edge fazla dayanıklı değil. Bazı forumlarda da öyle. Ama normal S7 baya güzel bir telefon. S7 forumuna bakarsanız siz de edgeden vazgeçme ihtimaliniz yükselir. Benim fikrim bu. Takas yapacaksanız şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

quote:

Orijinalden alıntı: Avente

2 sene s3 mini kullandıktan sonra birdaha samsungu cebime sokmicağıma yemin içtim şuan s7 yi bedava versinler alırsam adam değilim o kadar bunalttı samsung beni iphone 6s kullanıyorum çokta memnunum kalite tesadüf değildir hiçbir zaman

kullanmadan yargılama.bende ios kullanısıyım ama bu cıhaz baska dostum.eline alıp kullanma şansı bulsan fikirlerin değişebilir

Samsungtan o kadar soğudum ki s7 elime alıp denemek bile istemiyorum yaw bedava versinler alırsam namert olayım almam almam akıl mantık işi değil iphonedrn samsunga geçmek

• 2.el de çok zarar edersin

• S7 kullanıcısı olarak 6s hediye geldi.
    1 gün kullanamadım.
    -Ekran küçük
    -Güç tasarrufu yok
    -Aynı anda iki ekran açamıyorsun.
    -İkonlar senin istediğin gibi dizilemiyor
    -Rehberde liste yanlarında fotolar yok isme gireceksin
    -Hızlı şarj yok
    -Suya toza dayanıklı değil.

Liste çok uzun.

Eşim ve oğlunda ios a dayanamayınca şimdi takasa verip s7 edge alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 4 Eylül 2016; 13:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyman

S7 kullanıcısı olarak 6s hediye geldi.
    1 gün kullanamadım.
    -Ekran küçük
    -Güç tasarrufu yok
    -Aynı anda iki ekran açamıyorsun.
    -İkonlar senin istediğin gibi dizilemiyor
    -Rehberde liste yanlarında fotolar yok isme gireceksin

Liste çok uzun.

Eşim ve oğlunda ios a dayanamayınca şimdi takasa verip s7 edge alacağım.

vay bee ulan fakirliğin gözü kör olsun bize hediyeyi 6s'i bırak 3310 bile gelmiyor. Zengin eş dost yok çünkü :(((
  • S7 edge cok güzel bir cihaz samsung kendini geliştirdi son 1-2 senede gold renk s7 edge benide cezbediyor

• Bu çelişki hep yaşanır. iPhone se kullanıyorum bende şuan o aşamadayım. Cihaz kesinlikle tam istediğim gibi bir cihaz. Ama yeni android cihazlar gıdıklıyor insanı. Fakat biliyorum yaşadığım şeyleri tekrar yasayacağım. Bir iki ay sonra ben iPhone'u neden sattım ki diyeceğim. O yüzden kendine hakim ol bir zaman sonra geçiyor bu heves. Ki bahsettiğin telefonda da sanırım sıkıntılar var.

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-edge-buirns-while-charging_id84946

• oski_58 kullanıcısına yanıt
    Cidden inandın mı 😂

• coke019 C kullanıcısına yanıt
    fakirim inanırım
  • Bende hem HTC 10 var hem 6s plus HTC yi yazılım geliştirdiğim için aldım işim bitti simdi sayacağım fakat ikisininde birbirine artıları eksileri var tabi bunlar tartışılır fakat son androidler bence güzel su imovie ve garageband muadili bile olsa bugün android merhaba derim. Zevk ve renk meselesi arkadaşlar, son olarak açık kaynak her zaman kazanır.

• Samsungda her yeni telefonda aynı terane çok değişikti android artık ios stabilitesinde bilmem ne. Yok öyle bişey android hala note 3 de bıraktığım yerde hala kasıyo hala donuyo hala yavaş çalışıyo. Bu şartlar altında htc yada sony almak daha mantıklı illaki android kullanılıcaksa onların arayüzü çok daha stabil bütün serileri kronik sorunlu lg bile daha iyi samsungdan. Fanboy falanda değilim , iphondanda memnun değilim ama daha sorunsuz bir telefon üretilmedi daha kullanıyoruz mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 7 Eylül 2016; 1:12:50 >
  • aradaki farki simdi degil , 2 cihaz da 2. yilini doldursun o zaman anlarsin

ben daha 2 yil kullanilan samsung gormedim

en basitinden 2013 yilinda cikan samsung cihazlari ile gunumuzun 9.3.2 yuklu 5s lerini kiyaslaman yeterli

• IOS'dan androide geçeceksen sadece HTC kullanabilrsin. Android dünyasının en stabil ve en şişmeyen arayüzü htc'nin. onun dışında 3 ay sonra isyan edersin. ikinci elde yine öyle apple ve htc nin fiyatlar düşmüyor
  • ios > android

açık ve net. Ios sadece bir şirkete bağlıyken, android ortam malı gibi
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    1 yıldır giriş seviyesi android kullanıyorum sizin 3-4 ay sonra kasiyo demenizin sallama olduğu net belli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.