Şimdi Ara

IPHONE 6S (PLUS) Mİ - SAMSUNG EDGE PLUS MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BABYGIRL

siz olsanız hangisini tercih edersiniz? ve neden?

ben çok kararsız kaldım. edge+ da kablosuz şarj ve clearview kılıf çok güzel. ama diğer tarafta iphone var. yeni kamera, 3d touch..

ne dersiniz?

Bence sadece kablosuz şarj,arka cam,1gb fazla ram ve kıvrık ekran için 1.300 lira değmez.O kapak ile kablosuz şarj da edersin.Bence aşırı.Sizin kararınız.(Yazık,o farka sadece insanlar Zenfone 2 alıyorlar)

Ama eğer o paraları vereceksiniz,6s alın.S6 Edge Plus alırsanız,5-6 ayda telefon çöp olur.S5 Android M'i zor aldı.Daha geçen senenin telefonu.

Note 4 de aynı ama,Note 4'ü 2 sene sonra 850-900 gibi bir paraya satsanız bile,o tasarruf ettiğiniz 1.400TL'yi üzerine ekleyerek 2.300TL'ye düşecek olan Note 6'yı (O zaman note 7 çıkmış olacak :) ) alabilmeniz gerekir.Ayrıca Note 5 bir sene daha fazla destek alacağını sanmıyorum zira işlemci,gpu falan hepsi aynı sadece 1gb fazla rami var.

LG G4 de tercihiniz olabilir.Ekranı hemen hemen aynı,5.5" ve ekran kalitesi oldukça iyi.Stok androide yakın,en azından touchwiz kadar olamaz.3GB ram,çıkartılabilir pil ve daha nicesi...

Yani benim tercih listem sizin için

1-iPhone 6 Plus (6s çıkınca,2.400TL'ye düşecektir.)
    2-Note 4 (1800TL)
    3-iPhone 6s Plus (çok para muhtemelen 3.100'den falan başlar.)
    4-Note 5 (2.700)
    5-LG G4 (1.700)
    6-Edge plus (3.100)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

ben çok kararsız kaldım. edge+ da kablosuz şarj ve clearview kılıf çok güzel. ama diğer tarafta iphone var. yeni kamera, 3d touch..

ne dersiniz?

Bence sadece kablosuz şarj,arka cam,1gb fazla ram ve kıvrık ekran için 1.300 lira değmez.O kapak ile kablosuz şarj da edersin.Bence aşırı.Sizin kararınız.(Yazık,o farka sadece insanlar Zenfone 2 alıyorlar)

Ama eğer o paraları vereceksiniz,6s alın.S6 Edge Plus alırsanız,5-6 ayda telefon çöp olur.S5 Android M'i zor aldı.Daha geçen senenin telefonu.

Note 4 de aynı ama,Note 4'ü 2 sene sonra 850-900 gibi bir paraya satsanız bile,o tasarruf ettiğiniz 1.400TL'yi üzerine ekleyerek 2.300TL'ye düşecek olan Note 6'yı (O zaman note 7 çıkmış olacak :) ) alabilmeniz gerekir.Ayrıca Note 5 bir sene daha fazla destek alacağını sanmıyorum zira işlemci,gpu falan hepsi aynı sadece 1gb fazla rami var.

LG G4 de tercihiniz olabilir.Ekranı hemen hemen aynı,5.5" ve ekran kalitesi oldukça iyi.Stok androide yakın,en azından touchwiz kadar olamaz.3GB ram,çıkartılabilir pil ve daha nicesi...

2-Note 4 (1800TL)
    4-Note 5 (2.700)
    5-LG G4 (1.700)
    6-Edge plus (3.100)

kıyas ve açıklamalar için çok teşekkür ederim. sanırım iphone 6s plus ı bekleyeceğim. ama kalbimin bir köşesi yine s6 edge+ da olacak...

çünkü bence teknolojiyi çok daha yakından takip ediyor ve uyguluyor..

apple artık onun 1 adım gerisinde.

• Senin aklında zaten bir takım Şeyler oturmuş. Neyi alacağına karar vermiş gibisin. 6S çıkınca al geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis soru.

Hala bu sorunun, "ios mu android mi?" seklinde olmasi gerektigini anlayamadik

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    yanlış soru benimse, açıklık getireyim.

android ya da ios farkını tartışmıyorum. cihazlara eklenen teknolojileri kıyaslamaya çalışıyorum.
    tabii bunun işletim sistemiyle bir alakası varsa, o konu beni aşar.
  • quote:

quote:

quote:

ne dersiniz?

2-Note 4 (1800TL)
    4-Note 5 (2.700)
    5-LG G4 (1.700)
    6-Edge plus (3.100)

kıyas ve açıklamalar için çok teşekkür ederim. sanırım iphone 6s plus ı bekleyeceğim. ama kalbimin bir köşesi yine s6 edge+ da olacak...

çünkü bence teknolojiyi çok daha yakından takip ediyor ve uyguluyor..

apple artık onun 1 adım gerisinde.

Rica ederim yanlız,emin olun kâğıt üzerindeki değerler hiç bir şeyi göstermez.Samsung bence bu gövde gösterisini abartıyor,Apple ise Samsung'un abartılı donanımına rağmen Samsung'dan çok daha iyi işler çıkarıyor.Ayrıca inovatif icatları daima Apple'dan görüyoruz.Bkz iPod,multi-touch,force touch,3d touch ve daha niceleri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Ben de 6s ile 6s plus arasinda kaldim.

6s plus artilari; daha fazla batarya, video optik imaj sabitleyici ve hem telefon hem de bir ipad kullanimi.

6s artilari: tek elle kullanabilme, daha ucuz, tasima rahatligi

Emin ol iPhone 6 Plus kullanıcısı olarak söyleyim iPad yerini tutmuyor.iPad Air 2'me her türlü ihtiyacım oldu.iPad mini'nin yerini zor tutar.
    Ben fiyatlar böyle giderse 6s de alabilirim,ya da hiç almayıp 6 Plus ile devam edebilirim.İnan bilmiyorum.

Fikriniz icin teşekkür ederim :) . O halde 6s daha mantikli. ben de merak ediyordum yerini tutar mi tutmaz mi diye. Daha once ip5 kullandim ve suan s3 kullaniyorum . Az cok ios ile ilgili tecrübem var ne de olsa ios ios dur diye plus yada normal i ayni olarak dusunmustum

• quote:

quote:

quote:

Ben de 6s ile 6s plus arasinda kaldim.

6s plus artilari; daha fazla batarya, video optik imaj sabitleyici ve hem telefon hem de bir ipad kullanimi.

6s artilari: tek elle kullanabilme, daha ucuz, tasima rahatligi

Emin ol iPhone 6 Plus kullanıcısı olarak söyleyim iPad yerini tutmuyor.iPad Air 2'me her türlü ihtiyacım oldu.iPad mini'nin yerini zor tutar.
    Ben fiyatlar böyle giderse 6s de alabilirim,ya da hiç almayıp 6 Plus ile devam edebilirim.İnan bilmiyorum.

Fikriniz icin teşekkür ederim :) . O halde 6s daha mantikli. ben de merak ediyordum yerini tutar mi tutmaz mi diye. Daha once ip5 kullandim ve suan s3 kullaniyorum . Az cok ios ile ilgili tecrübem var ne de olsa ios ios dur diye plus yada normal i ayni olarak dusunmustum

Birşey değil.
    Yanlız 6'lar bir günü zar zor görüyor,OIS yok,ekranı 6 Plus kadar iyi ekranı yok vesaire. Bence boyut ile ilgili pek de bir artı yok.Ama bunları göz önünde bulundurmak gerekir.

• Hocam aynı durumdayız 6s mi s6 edge + mu diyorum lakin şuan n11 den alırsan s6 edge plus 2570 lere geliyor 50 tl bonus 75 tl günlük indirim birde 50 tl kupon gelicek iphone ise fiyatlar malum ucacak arada 800-1000tl ye yakın fark olacaktır ki ben o fark yüzünden s6 edge plus diyorum.
  • quote:

ne yazıkki telefonda 3 sene dayanamıyorum. belki savurgan diyeceksiniz ama 1 yıldan uzun kullanamıyorum aynı telefonu..

Samsung al o zaman iphone alan 2 3 sene kullanıyor.

• Android mi iOS mu karşılaştırmasına girmiyorum diyorsunuz ve fakat bu tercihin temelini bu belirleyecektir.

Stabiliteyi anlatmaya gerek yok sanırım bir çok firmanın 3-4 GB ram ile yapamadığını iPhone 4s 512 mb ile yapıyor mesela 2011 model bir cihaz 2015 sonu itibariyle yazılımsal açıdan bugün son desteğini aldı.

Samsung Android ile donanımı tam anlamıyla harmanlayamadığı için telefonun bir yerinden balık tutmaya yarayacak olta bile çıksa fark etmeyecek. Yıllardır fırsat buldukça söylerim Samsung kendi yazılımına ağırlık verse idi böyle paketi açar açmaz 1000 liraya yakın değer kaybını yaşamazdı.

Marka fark etmeksizin bu paralar çok büyük ve gereksiz paralar 2500 lere hadi razı olduk dolar kuru vs yüzünden ama 3000 ve üstü gerçekten düşündürücü. Ben şahsen bu vakitten sonra telefonum 4s gibi unutulana kadar bununla devam etmeyi düşünüyorum.

Not: Samsung Galaxy Note 3, S3, S4 ve Note 4 kullandım hepsini de zararına elden çıkardım. Eski telefonlarımı eşe dosta veririm samsungları vermedim bile

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.