Şimdi Ara

IPHONE 6S (PLUS) Mİ - SAMSUNG EDGE PLUS MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz olsanız hangisini tercih edersiniz? ve neden?

ben çok kararsız kaldım. edge+ da kablosuz şarj ve clearview kılıf çok güzel. ama diğer tarafta iphone var. yeni kamera, 3d touch..

ne dersiniz?

• İphone 4s im var hala canavar gibi sen pay biç ordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji değişti, samsung atak yaptı. dayanıklılık değil, kullanım ve teknoloji kıyası peşindeyim. ama yine de teşekkür ederim. ben de iphone a daha yakınım. ama sanki samsung bir adım öne geçti
  • Tabikide 6S Plus kardeşim , S serileri her zaman kaliteli oluyor seni bir 3 sene rahat götürecek bir cihaz.
  • Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki telefonda 3 sene dayanamıyorum. belki savurgan diyeceksiniz ama 1 yıldan uzun kullanamıyorum aynı telefonu..
  • Iphone 6s plus alacagina S6 edge plus yaninda da bide ios um olsun diyorsan ipad air 2 veya ipad pro alinir.Fiyat disinda da S6 edge plus harika bir cihazdir.

• Her yönden Note 4.
    Ama para önemli değil en iyisini istiyorum dersen tabi ki 6s Plus.

Durumun yeterliyse iphone 6s al.

s6 edge plus'un pek bir olayı yok.Note4'ten sivrilen tek farkı,metal/cam yeni tasarımı,yeni tasarım dili,4gb ram.Daha iyi ekran.O kadar.O yüzden Note 4 en mantıklı telefon gibi görünüyor.Note 4'ün microsd ve çıkartılabilir pil artısı var.Note 5=Note 4 dolayısıyla değmez.

O kadar farka değer mi şüpheliyim.

Yani her şeyiyle en iyi iPhone,ama fiyat/performans devreye girince Note 4 fena değil.6s çıkınca 6 Plus da alabilirsin.
  • Samsung'un ürünlerinin ömrü yeni bir cihaz çıkarana kadar. Yeni cihaz çıktığında ne sürüm desteği geliyor ne de bir şey...
  • iPhone 6S tabiki. Samsung'un arayüzü çok ağır. Ayrıca sattığında daha çok para eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sık telefon değiştiren biri idim lakin işin içine iOS girince bu değişim kolay olmuyor şöyleki tasarım güzel,Donanım yazılım optimizasyonu harika hali ile insan Androide geçip risk almak ya da büyük yenilikler ile gelmedikçe bir üst iPhone modeline Geçmek Gereği duymuyor eğer müthiş savurgan biri değilse evvela iPhone 6s plus gerçekten telefonunuzu yenileme ihtiyacı duymanızı sağlayacak bir model oldu ve bence onu düşünün.

• mantığım 6s diyor, kalbim edge+

edge+ da beni çeken tek şey wireless charge ve clear view kılıf. nolurdu sanki 6s de yapsaydı :(:(:( neden geride kaldı :(
  • Apple varken...

• Ben de 6s ile 6s plus arasinda kaldim.

6s plus artilari; daha fazla batarya, video optik imaj sabitleyici ve hem telefon hem de bir ipad kullanimi.

6s artilari: tek elle kullanabilme, daha ucuz, tasima rahatligi

• birşeyi daha merak ediyorum, Apple ın bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi ADI mı yoksa gerçekten özelliklerinin samsung edge+ dan iyi olması mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

Her yönden Note 4.

s6 edge plus'un pek bir olayı yok.Note4'ten sivrilen tek farkı,metal/cam yeni tasarımı,yeni tasarım dili,4gb ram.Daha iyi ekran.O kadar.O yüzden Note 4 en mantıklı telefon gibi görünüyor.Note 4'ün microsd ve çıkartılabilir pil artısı var.Note 5=Note 4 dolayısıyla değmez.

Yani her şeyiyle en iyi iPhone,ama fiyat/performans devreye girince Note 4 fena değil.6s çıkınca 6 Plus da alabilirsin.

note 4 te kablosuz şarj var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABYGIRL

quote:

Her yönden Note 4.

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EP-CN910IBUSTA

Şu tarz bir şeye ihtiyacınız olacak
    Zaten 6s alsanız onda da yok.

• quote:

birşeyi daha merak ediyorum, Apple ın bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi ADI mı yoksa gerçekten özelliklerinin samsung edge+ dan iyi olması mı

İnsanlar sırf Adına o paraları veriyorlar. Özellik olarak Apple hep geriden takip eder oldu teknolojiyi.

• quote:

quote:

quote:

Her yönden Note 4.

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EP-CN910IBUSTA

Şu tarz bir şeye ihtiyacınız olacak
    Zaten 6s alsanız onda da yok.

6s te olmadığı için edge+ a daha yakınım zaten

• Performansta daha uzun süre süreklilik arıyorsanız ve uygulama çeşitliliği ve kalitesi bakımından iphone. S6 edge plus elbette çok iyi bir cihaz ama o uyumluluğu ve sürekliliği daha kısa sürede kaybedecektir. Zaten kaybetmeseydi bugün apple bu noktalarda olmazdı.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Ben de 6s ile 6s plus arasinda kaldim.

6s plus artilari; daha fazla batarya, video optik imaj sabitleyici ve hem telefon hem de bir ipad kullanimi.

6s artilari: tek elle kullanabilme, daha ucuz, tasima rahatligi

Emin ol iPhone 6 Plus kullanıcısı olarak söyleyim iPad yerini tutmuyor.iPad Air 2'me her türlü ihtiyacım oldu.iPad mini'nin yerini zor tutar.
    Ben fiyatlar böyle giderse 6s de alabilirim,ya da hiç almayıp 6 Plus ile devam edebilirim.İnan bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.