Bildirim
iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Resim görünmüyor (mobil için)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resim kimseye gözükmüyor... -
Apple açıklama yapmış bu aradaki farkların chip ten chip e değişen ufak farklar olduğunu söylemiş , TSMC bir chip diğer TSMC chipten farklı olabiliyormuş yani Samsung chipler kötü TSMC iyi değil olay , Apple ın söylediğine göre , baktığımızın zaman mantıklı zira bazı videolarda Samsung chip önde bazı videolarda TSMC.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 11 Ekim 2015; 21:51:38 >
850 civarı tam şarj ettiğim iPhone 5'imden kullanım süresi 3 kat fazla Hatta geçen 3G ile 42 dakikada %19'a düşmüştü. İlaç gibi gelecek bu telefon
Şaka ya 3500₺
kasa aluminyum yaptırınca ve et kalınlığı az olunca sakız gibi bükülüyordu 6s bu yönden daha sağlam gibi ama isteyen onuda bükebiliyor... tabi önceki kadar kolay değil... -
Cihazı almadan önce bu işlemciyi anlamanın yolu varmı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Özrü kabahatinden büyük o zaman genel olarak bi hata söz konusu nerde stabilite
Yok, benim aklıma takılan geri iade edebiliyor muyuz? Ya da ben bunu istiyorum deme hakkımız var mı? -
Okurken zorlandım. -
Bir de TSMC değerlerini görebilseydik arada ki farkı daha iyi anlarız. -
Hangi chipset olduğu şu yöntemlede çıkıyor:bir kaba ılık su dolduruyorsunuz cihazı dikkatli şekilde kaba koyuyorsunuz.Samsung chipsetliyse boş bir marka olduğundan suyun üstünde kalıyor diğeri batıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Yok, benim aklıma takılan geri iade edebiliyor muyuz? Ya da ben bunu istiyorum deme hakkımız var mı?
Evet edebiliyormuşuz zaten üçüncü parti yazılım kurmadan cihazın işlemcisi Hakkı'nda bilgi alınmıyormuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl oluyor? -
Bu telefonun her anı olay olmaya başladı. Telefonu tanıtırken de sürekli muammada bıraktılar bizi. Telefon çıktı millet rahatladı derken şimdi de işlemci ve çip yüzünden ikilemde bırakıyolar insanı. Samsung' a kötü demek değil amacım ama burda çıkardıkları iş bence kötü. Alacak olan arkadaşlar içinde satacak olan firmalarda bu durumdan zarar görecekler. Alıcı haklı olarak kim ne derse desin ön yargı oluşturduğu samsung işlemcili cihazları almak istemeyecek kendince haklı nedenlerinden dolayı.
Şimdi ben telefonu satın alırken deneme işini de çözemiyorum. Telefonun işlemcisine 3.parti uygulama olmadan nasıl bakabileceğiz? Buna müsaade etmemize izin verecekler mi? Sırf bu yüzden bile kavga çıkabilir. Apple bi kuyuya taş attı ama önce kendi atladı peşinden anlaşılan..
Durumla ilgili herkese bol şans -
Teknosa veya benzeri bir yerden tanıdık ya da elden para ile önceden öğrenebilir miyiz? -
İki ihtimalde de hiç sanmıyorum.
En iyisi yerinde alırken önceden şartı sunmak. Sonuçta malını satmak için orda. Ama biraz tuhaf hissettiriyor iki tarafıda sanki dolandırıcılık gibi bir şey anasını satıyim. Gereksiz bir güvenmeme durumu oluşuyor -
Paramızla rezil olmak. -
TSMC 64 Bit çip üretimine hazır değil diyenler şimdi ne diyecek bakalım Her şey üretim kapasitesi değilmiş demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 12 Ekim 2015; 21:52:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X