Şimdi Ara

iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
9.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 6S için soruyorum.
  • Bende yurt dısındayım ıraktan aldım ama samsung çıktı aşırı ısınma var bundan önce 6 plus kullanıyodum bunu aldığım gibi fark ettim . Aldığım yere gittim bi yıl garantisi var dedi ama biz karısamıyorz ancak türkiyede değişim yada tamir yapabilirsin dediler . Model 1687 acaba türkiyede zorluda falan değişim yaparlar mı bilgisi olan yazabilirmi

iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arad telefonum 6s plus rose gold 64 gb

• fiyat ı 2500 falan olsa alırım ben
  • bugün 6s aldım şansıma TSMC işlemci çıktı
  • 6s / 64 Tsmc akar
     iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate

• 6S - Samsung işlemci, anormal ısındığına da hiç şahit olmadım. Wifi ile 6-8, 3G ile 5-6 saat alıyorum. Ben TSMC kullanıyorum ve 3G de 7-8 saatten aşağı düşmüyor diyen varsa oturup konuşalım..

Işık %20-40 arası, arka plan yenileme kapalı, oyun oynanmadı, safari ve sosyal uygulamalar 15 dakika kadar da müzik.. 6S 10 saat vaad etmedi ki? Neden şikayet edeyim alırken bunun bilincindeydim.
     iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate

• Bu gidisle Samsungu islemci uretmekten sogutacaklar galiba :D

• Şanşıma hem 6S hem de 6S+ Samsung işlemcili çıktı ancak ne ısıdan ne de batarya performansından zerre şikayetim yok. Hatta ısınmıyor. Hele eski telim 6 Plus'a göre pil hem uzun gidiyor hem de ısınma neredeyse yok gibi. Karşılaştırmalara bakınca da bariz büyük fark yok gibi. Dert etmeden devam ediyorum. Büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, yersiz kaygı gibi. İşlemci mimari farkı aslında daha çok düşünülecek şey gibi geliyor.

• Tamda 6s alacakken yapılır mı bu şimdi alaydık sonra haberimiz olaydı iyidi gerçi öncedende biliniyordu
  • Telefonu açmada anlayamıyormuyuz. Kutuyu telefonu açtıkdan sonra iade alınmıyor.bu durumu almadan önce anlamak mümkün mü ?

• 16lık 6s samsung işlemcili idi kapasite az diye satıp iki tane 64 lük 6s aldım her ikiside tsmc çıktı şansıma samsung u kullandığım için burdan atıp tuttular tsmc on numara falanda filanda hiç fark yoktu ısınmada aynıydı hızda skorlarda hatta ve hatta sanki performans bana az gibi geldi, pişman oldum sattığıma samsung işlemciliyi sonra tsmc yide apple da değiştim çok şükür samsung çıktı memnunum hatta batarya konusunda kesinlikle çok daha iyi geldi, bide samsung işlemci mimarisi tsmc den daha yeni bilginiz olsun tsmc çıkıpta sevinenler :)

Şanslı olan samsung çıkar :))

• Ben cihazımı alırken bu işlemci meselesi aklıma geldi ama hiç umursamadım ve ne olursa olsun çokta fazla takmazdım. Açtım TSMC işlemcili olduğunu gördüm ne sevinç ne üzüntü çokta umrumda değil çok takmayın beyler.
  • Aşırı fark var ısınıyor kasıyor vs diyenlere kanmayın tamamen samsung düşmanlığından hazır fırsat varken sallıyorlar, aradaki farkın %1-2'den fazla olmadığı kanıtlandı ve samsung işlemci çok çok azda olsa daha performanslı, koskoca apple bu işlemcileri test etmeden onaylamadanmı sürecek piyasaya ? komik oluyor bazı arkadaşlar tamamen psikolojik bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 9 Aralık 2015; 3:30:04 >
  • Bende 6s tsmc li var. Bundan onceki samsung islemciliydi,samsung islemcilinin bataryasi biraz daha iyiyidi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala mı işlemci muhabbeti :)

Birşeyin ..kunu çıkarmakta üstümüze yok harbiden
  • Aynı mimariye sahip, seri üretilen işlemcilerde %4-5 i aşan fark beklemek saçma.
  • abi bende 6 plus vardı . 6plus s 'e geçtim yani aynı fark göremedim samsung işlemci niye bu kadar abartıldı, niye bukadar takıntı yapıyorlar anlamış değililim.
  • Benimki 6s tsmc ne ısındığını gördüm nede başka şey o kadar oyun oynadım Web De gezindim sıfır ısınma

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa5152

Benimki 6s tsmc ne ısındığını gördüm nede başka şey o kadar oyun oynadım Web De gezindim sıfır ısınma

Arkadas bariz yalan atiyorsun bizde kullandik isiniyor hemde soba gibi isiniyor testlerde samsung islemci ile 3 derece az isindigi goruluyor. İsinmadan anlamiyosun galiba.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.