Şimdi Ara

iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
9.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: sefa5152

Benimki 6s tsmc ne ısındığını gördüm nede başka şey o kadar oyun oynadım Web De gezindim sıfır ısınma

Arkadas bariz yalan atiyorsun bizde kullandik isiniyor hemde soba gibi isiniyor testlerde samsung islemci ile 3 derece az isindigi goruluyor. İsinmadan anlamiyosun galiba.

Yaw bi gidele banamı öğretiyosun yemin ederim yok ısınma senin telin bozuk kullanmayı öğren öyle gel 🙂 Bana öğretme böyle şeyleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Benimki 6s tsmc ne ısındığını gördüm nede başka şey o kadar oyun oynadım Web De gezindim sıfır ısınma

Arkadas bariz yalan atiyorsun bizde kullandik isiniyor hemde soba gibi isiniyor testlerde samsung islemci ile 3 derece az isindigi goruluyor. İsinmadan anlamiyosun galiba.

Yaw bi gidele banamı öğretiyosun yemin ederim yok ısınma senin telin bozuk kullanmayı öğren öyle gel 🙂 Bana öğretme böyle şeyleri

ok haklısın.

• cem650 kullanıcısına yanıt
    İlla birşey bulacaklar işte

samsung işlemci ile 11.5 saat kullanım aldım 6s plusta sarjı az gidiyormuş sözde
  • bilen bir arkadaş iki işlemci arasındaki farkları yazabilir mi acaba ?

14nm olanın daha iyi olması lazım değil mi teknik olarak?
  • konunun tamamini okudum. kisisel sanssizligimdan TSMC olmaz mutlaka samsung'dur diye dusundum. zira sarjim 5 saat kullanim gidiyor ve snapchat periscope gibi uygulamalarda isiniyor. ancak baktigimda TSMC cikti. yani arada anatilanlar kadar fark yok. bu islemci de gayet isiniyor ve sarji ortalama bir iphone. 6 saatten fazla 3g'li kullanim beklemiyorum sahsen.

not: suan bekleme suresi 16 saat, kullanim 6 saat sarjim %7

• arkadaşlar türkcellden alan var mı 6s ya da plusı? işlemcileri ne ki acaba ordakilerin? bi de türkcell den alınan iphonelarda türkcell in kendi programları olmuyor değil mi androiddeki gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

arkadaşlar türkcellden alan var mı 6s ya da plusı? işlemcileri ne ki acaba ordakilerin? bi de türkcell den alınan iphonelarda türkcell in kendi programları olmuyor değil mi androiddeki gibi?

iOS'ta Android gibi perakendecilerin yan uygulamaları olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. İşlemci olayı da şansa kadere mi diyosun artık :) turkcell den net üzerinden satın alsam iade edebilir miyim acaba?

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Benimki TSMC çıktı ama çok da takılma bence. Net üzerinden yapılan alışverişlerde yanlış hatırlamıyorsam 14 günlük yasal iade süresi var. Turkcell'de geçerli mi bilmiyorum. Ben Teknosa'dan aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    türkcellde şu an 6s plus 64 gb 3639 tl hocam. bu fiyata hiçbir yerde yok. kafama takıldı biraz. apple türkiye garantili mi diye sordum, kvk ve genpa olarak gözüküyor dedi türkcell in eleman! alsam garanti yönünden sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum...
  • quote:

türkcellde şu an 6s plus 64 gb 3639 tl hocam. bu fiyata hiçbir yerde yok. kafama takıldı biraz. apple türkiye garantili mi diye sordum, kvk ve genpa olarak gözüküyor dedi türkcell in eleman! alsam garanti yönünden sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum...

hocam k.bakmayinda 4 bin tl bi telefon için çok yüksek bi meblağ değilmi?

• quote:

arkadaşlar türkcellden alan var mı 6s ya da plusı? işlemcileri ne ki acaba ordakilerin? bi de türkcell den alınan iphonelarda türkcell in kendi programları olmuyor değil mi androiddeki gibi?

6S 64GB aldım Turkcell'den. Hem fiyatı uygundu, hem sarı kutudan 100 TL indirim kuponu aldım, hem de kablosuz kulaklık hediyesi vardı. İşlemci olarak da Samsung çıktı. TSMC ile cidden bir fark var mı; bilmiyorum. Değiştirmeyi düşünüyor muyum; hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcos_alonso -- 9 Ocak 2016; 6:00:38 >
  • serkan78689 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok para hocam. Ama Android ten bıktım artık. Gelmeyen güncellemelerden, 2.el fiyatının rezilliginden... Bir defaya mahsus çok para verip en az 3 sene kullanmak istiyorum. O yüzden iphone alıcam ilk defa...

• Bir hafta kadar önce 6S aldım 64 GB Space Gray Lirum AppStore'da sıkıntı çıakrıyor indirilemiyor diye hata veriyor başka şekilde anlama şansımız yok mu işlemcinin ne olduğunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaskakar

konunun tamamini okudum. kisisel sanssizligimdan TSMC olmaz mutlaka samsung'dur diye dusundum. zira sarjim 5 saat kullanim gidiyor ve snapchat periscope gibi uygulamalarda isiniyor. ancak baktigimda TSMC cikti. yani arada anatilanlar kadar fark yok. bu islemci de gayet isiniyor ve sarji ortalama bir iphone. 6 saatten fazla 3g'li kullanim beklemiyorum sahsen.

not: suan bekleme suresi 16 saat, kullanim 6 saat sarjim %7

Samsung islemci 6s ilk sarjim daha full 3g de oyun yok onun disinda twitter whatsapp snap full prlaklik full sonuc 5 saat 40 dakika...
    Ilk sarja gore cok iyi bu deger, daha ne olsun kardesim, 3 dereceyi de kimse eliyle fark edemez, yalan yok

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım. Samsung işlemcili dün 13 saat kullandım

• Bunu satın almadan önce anlama yolu yok mu ? Veya mesela TeknoSA cihazları TMSC, Vatandakiler Samsung. Apple Storelarda TMSC gibi bunlar örnekti yani nerde hangi chipsetli cihaz satıldığını bilemiyor muyuz ? Cihaz alanlar nereden aldığını ve işlemci modelini yazarsa belki genel bir kanıya varılabilir
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    Hayır almadan anlama şansınız yok malesef. Benim cihazım s plus 64 teknosadan ön siparişle alındı. Tmsc işlemcili

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Ön siparişle ne kadara geldi hocam ? Tam olarak aynı cihazı almayı düşünüyorum ben de uzay grisi rengini
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    Ben ekim başı mı eylül sonu mu ne almıştım ön siparişle 3.900 tam. Teknosadan. 24 ekimde elimdeydi cihaz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.