Şimdi Ara

İphone 6s yeni batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 6s imin bataryası bitmeye yaklaştı bi telefoncudan orjinal olduğunu söylediği bataryayı taktı ama kullanım süresi beni tatmin etmedi sizin bi fikrinizi almak istiyorum.
    3 saat 30 dakika kullanımda
    4 saat 9 dk beklemede
    %100 den %46 ya düştü sizce nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td_009 -- 18 Ocak 2018; 23:5:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 130 tl orjinal batarya takip 1-2 yil daha götürecek bataryadan vazgecip 60-70 tl bilmedigim bataryayi o telefona nasil takip kiydin yazik valla o treefondan ümidini kess randuman tutmaz artik en fazla 4-5 ay.!!kullanim da kötü vermiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 18 Ocak 2018; 23:48:44 >
  • Bataryalar tam performans elde etmek için bir kaç döngü gerekir iki üç kere şarj edildikten sonra performans artacaktır.
    Pil boşalınca (%5 e kadar düşür) şarja takın telefonu kapalı şekilde tam dolum yapın, şarj olduktan yarım saat sonra çekin. Bu şekilde iki kere şarj edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

130 tl orjinal batarya takip 1-2 yil daha götürecek bataryadan vazgecip 60-70 tl bilmedigim bataryayi o telefona nasil takip kiydin yazik valla o treefondan ümidini kess randuman tutmaz artik en fazla 4-5 ay.!!kullanim da kötü vermiş..

dostum 130 tl lik bataryayı takmayı bende isterdim ama el mecbur istanbula gidemem telefonuda gönderemem zaten garantisi yok. Verim alamazsam deji diye bir marka buldum onu deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darknet

Bataryalar tam performans elde etmek için bir kaç döngü gerekir iki üç kere şarj edildikten sonra performans artacaktır.
    Pil boşalınca (%5 e kadar düşür) şarja takın telefonu kapalı şekilde tam dolum yapın, şarj olduktan yarım saat sonra çekin. Bu şekilde iki kere şarj edin.

Sağol dostum görüşlerin için

• Bence değerler normal,bir sıkıntı yok
    6s güçlü cihaz,şarjı aşırı harcar,bir de sürümün ios 11 ise şarjın hızlı biter
    Ve
    Üstteki arkadaşın dediği gibi,şarja taktıkça düzelip,zamanla daha iyi performans gösterecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.