Şimdi Ara

iPhone 7 128GB Rose Gold 3347 İphone 6S 32Gb 2490 TL+ Kargo Bimeks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sigona

paramı geri alana kadar canım çıktı müşteri temsilcisi artık sesimi duydu mu kapatıyordu 😂

hocam bunlar utanmaz utanmaz arsız bunlar, müşteri temsilcileri de bu dolandırıcılığın farkında onlarda bu sahtekarlığın farkında bakanlıklara şikayet ettim BİMER e şikayet ettim günlerce haftalarca twitter dan yazdım. etmediğim hakaret kalmadı ama gene arsızlar gene utanmazlar

• bimeksin taktiği şu:

örnek veriyorum 1000 tl ye iphone X alıyorsun. sayfada 5-14 gün arası kargo da diyor
    fakat kimseye o sürede yollamıyor 15. gün seni arıyorlar 2 tane yalanları var: ya tedarikçide sıkıntı var diyorlar yada dağıtım sırası var diyorlar. artık bakkallar bile bile iphone satıyor nerdeyse bunlarda tedarikçide sıkıntı çıktı diyorlar.
    neyse 15. gün seni arayıp 2 hafta içinde göndereceğiz ama tarih belli değil diyip 2 haftanın sonuna kadar kullanıyorlar. etti mi sana 1 ay sonra bir kere daha utanmadan 2 hafta içinde vb... diye diye göndermiyorlar..
    peki parayı ne yapıyorlar?,
    cevap basit;
    1- milletten topladıkları parayı aylık haftalık filan faize yatırıyorlar
    2-borç ödemeye çalışıyorlar para cevirmeye çalışıyorlar ordan al orAya ver ordan al buraya ver elde para kalırsa bi kaç siparişi teslim et vb..
    alan arkadaşlara geçmiş olsun :) şikayet varı bir okuyun mutlaka

• comfortline kullanıcısına yanıt
    Onlar yüzünden 2 ay geç aldım iphonu ama şükrettim paramı kurtarabildiğime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskaca(!) bimeks ürün görsellerine render iphone koymuş şaka gibi
  • Bulaşmayın
  • Geçmiş olsun :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.