Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran koruyucu olarak anti blue bir cam film var ekran kapaliyken mavi gozukuyor falan guzel duruyor ayriyetten mavi ışıgıda azaltigindan gözlerim daha rahat ediyor

http://s.aliexpress.com/aUN3aq6j

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dokunuş hissiyatı iyi olan kaliteli ekran koruyucu önerir misiniz.

• http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-8-plus-deri-kilif-siyah-mmy62zm-a-ithalatci-garantili-p-HBV0000049HDJ

Dayanamadım, 8 plus için siyah orjinal deri kılıfı sipariş geçtim :)
    Parayı pulu gömdük apple a
  • leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Apple sitesine baktınız mı peki , İthalatçı Garantili ürünün pek arkasında duracaklarını sanmam herhangi bir sorunda. Apple sitesindeki fiyatlar arasında uçurum fark yok bence bir göz atın .
    https://www.apple.com/tr/shop/product/MQHT2/iphone-8-plus-7-plus-i%C3%A7in-deri-k%C4%B1l%C4%B1f-fu%C5%9Fya?fnode=42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 21 Ekim 2017; 15:37:53 >
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili de olsa ürün orjinal olduğu için 50tl fark vermek istemedim açıkçası.
    Sonuçta bi kılıf, garantiye pek göndermem diye düşünmüştüm :) Şurası burası hasar aldı, renk attı diye nereye göndersek zaten kullanıcı hatası dicekler gibi geldi nedense.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için bu arada.
    Kaynağından almak her zaman daha iyidir hocam bence :) yine de tercih meselesi tabi ki , Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Eger apple tasarimli silikon kılıf hoşunuza gitti ve alacaksanız orjinaline para vermeyin aşagıda görselini ekliyorum iclerinden biri orjinal digeri aliexpressden alinma inanın hissiyat olsun cihaza oturması olsun bire bir aynı ben zamanında cihaz ilk cıktıgı zaman bir gazla ikisini birlikte almıştım sonra çakmayı alıp test edince beni bir hüzün kapladı aynı duyguyu yaşamanızı istemem

az avvelde yeni cıkardıklari rose red siparişi verdim aliexpressden

http://s.aliexpress.com/rqAB3Qfi

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Arkasında galiba apple logosu yok değil mi hocam ? Attığın linktekilerde ama seninkiler logolu ? aydınlatırsan sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: frosty9

Logo var arkasında sadece reklam olmasın diye mi bilmiyorum hiç bir ürünlerinde apple logolo ürün koymuyorlar sadece müşteri yorumlarındaki kullanıcılarda sansür olmuyor

Aldın mı dostum ?
  • fAlleNzwOw kullanıcısına yanıt
    Aliexpress satıcının ürününü kaldırmasın diye satıcı koydugu resimlerde logoyu siliyor ancak sana logolu ürün gönderiyor zamanında rayban dava açmıştı bu yüzden onu engellemek amaçlı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: frosty9

çok aldım hatta iphone umda takılı bu kulıflardan 1 tanesi siyah olan modeli geçen sene almıştım hepsini 1 adette yazın almıştım taş rengi gece mavisi siyah kırmızı birde sarı almıştım hepsindede logo vardı size sadece şunu demek istiyorum kılıfı almaya karar verirseniz eğer çok tak çıkar yapmayın ürün göşelerden yırtılmamyapıyor çok takıp çıkarınca orjinallerdede bu durum söz konusu güzel olan bir tarafıda diğer kılıflar gibi içine toz girmiyor

Dostum ben kendi pimpiriğimden mi olsa gerek. 7 siyah modelini kullanıyorum. Bazı arkadaşlarım kılıfı uzun süre çıkarmadığında arkada uzun süreli duran tozlar telefonun kasasında lekeler yapmış bir türlü çıkaramıyor çocuklar. Bende bu yüzden ara ara çıkarıp telefonu kılıfı temizleyip takıyorum. Umarım böyle bişeyle karşılaşmam. Hangi rengi önerirsin birde siyaha sipariş geçicemde.

• OtterBOX Apple iPhone 7 Strada Folio Suni Deri Kılıf Black

http://www.hepsiburada.com/otterbox-apple-iphone-7-strada-folio-suni-deri-kilif-black-p-HBV000007S36J

suni deri yazmışlar ama gerçek deri olması lazım, aşağıda videosu var, biraz kaba görünebilir ama koruma üst düzey...

• equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Bunu aldınız mı ?
    Ben bayağı beğendim nasıl bir dokusu var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Bunu aldınız mı ?
    Ben bayağı beğendim nasıl bir dokusu var acaba ?

almadım çünkü bazı fotoğraflarda apple logosu açık bazılarında kapalı neyin geleceği belli değil.
  • Hepsiburada’dan aldığım orijinal apple kılıf diye satılan 175tl lik deri kılıfın haline bakarmısınız! Kutusunun ağzı burnu bi tarafa kaymış arkası çizikli resmen rezillik ya. Hemen geri gönderiyorum. Ben kandım siz kanmayın

Biz hepsiburada'dan dolandırılmayı bırakalı çok oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Öncelikle geçmiş olsun , ithalatçı garantili güven olmaz, kaç defa iade geldi kim bilir , kaynağından alın.
    hepsiburada ve ithalatçı garantili orjinal adı altında sattıkları apple ürünleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokyere -- 23 Ekim 2017; 13:34:29 >
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Ben sipariş verdim bakalım ne gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Ben sipariş verdim bakalım ne gelecek.

Beni de bilgilendirirseniz memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.