Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ekran koruyucu cam film almayı düşünüyorum. Daha önce teli ilk aldığımda direk bir telefoncuda şu telefonun heryerini kaplayan ekran koruyuculardan taktırmıştım idareten. Daha sonra şöyle orijinal markalı sağlam birşey taktırırım diye düşünmüştüm. Ancak kendi araştırmalarım, izlediğim test videoları ve konunun geçmiş mesajlarında okuduğum kadarıyla ekran koruyucularına öyle yüksek meblağlar vermek mantıklı değil. Çin'den aldığın ucuz ekran koruyucu ile markalı pahalı bir ekran koruyucu arasında pek bir fark yok. Daha önce birkaç arkadaş bunu destekleyen mesaj atmış. Var mı daha önce Alirxpresten falan ekran koruyucu sipariş eden memnun kaldığı ürünlerin linkini atsın? Bir de sizce bu telefonun ön tarafını komple kaplayan( edge to edge veya 4d falan diyorlar) ekran koruyucular mı yoksa standart ekran koruyucular mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü kullanan varsa bir kaç sorum olacak. Telefonum 7 Plus. Kılıf çok kaygan mı yoksa elde duruyor mu? bi de telefonu çok kalınlaştırıyor mu?

KILIF :https://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Liquid-Armor,PR-2130.html

• Bluetooth müzik kulaklığı kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz ürünler?
  • arkadaşlar konuda genelde hep spigen yada apple orjinal kılıfları konuşulmuş. yok mu şöyle hazır 11-11 indirimi de gelirken aliexpressten kaliteli tamperli cam ve kılıf önerileri?

bu arada ben de ptesi günü 7+ 128gb ile aranıza katılıyorum inaşallah :)
  • hocam burada linki ya da doğrudan mağazanın adını da paylaşır mısınız rica etsem.

Daha önce paylaştığın linklere tıklıyorum ancak hot sale denen bir sayfada sürekli olarak dönen beyaz bir sayfa görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: lp_meteora

Silver için sizce Apple'ın hangi silikon kılıfları uygun olur ? Kakao, gece mavisi ve taş rengi arasında kaldım.

Merhabalar,

Herhangi bir tercih yaptınız mı ?

Kılıf kullanmaktan nefret eden biri olarak 1 aydır kullanıyorum ne ekran koruyucu ne kılıf bugün telefona baktım bir inceden içim acımaya başladı. Özellikle ekran konusunda. Diğer tarafları pek umurum değil aslında.

Silver rengine yakışan önerebileceğiniz kılıf var mıdır ?

Halen kılıf almadım 2011'den beri de kullanmıyorum aslında eski mesajımı gördüm

• B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    hocm sen aldın mı naptın :D pas ver 11.11
  • Arkadaşlar ip 7 için ön kaliteli cam ve arka şeffaf koruyucu kullanıp memnun olduğunuz ürünlerin linkini atar mısınız ?
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    hocam satıcı linkini verir misiniz almayı düşünüyorum da

• 4d veya 5d olarak tabir edilen ekranı full kaplayan ekran koruyucu kullanan var mı ?

Tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda telefoncudan taktırmıştım gayet memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

4d veya 5d olarak tabir edilen ekranı full kaplayan ekran koruyucu kullanan var mı ?

Tavsiye eder misiniz ?

Wrapsol var n11 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

4d veya 5d olarak tabir edilen ekranı full kaplayan ekran koruyucu kullanan var mı ?

Tavsiye eder misiniz ?

Ben aliexpress den aldım, tanesi 0,98 Dolara geldi. 3-4 TL civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Şu kılıfı sipariş verdim şimdi lacivert rengini
    https://m.aliexpress.com/s/item/32816968629.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32816968629&productSubject=32816968629&shortkey=vEZJNNf2&addresstype=600

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Hocam üründe kendinden mıknatısmı var acaba araç tutucu için?

Gelince inceleyip izleniminizi belirtirseniz sevinirim

Teşekkürler

• orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    Gelince incelerim,bilgilerde mıknatıs olduğu yazıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar orjinal silikon kılıfı ucuza nereden temin edebilirim ? Ya da varsa orjinaline yakın çakma satan link paylaşırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.