Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    satış sayfalarını belli aralıklarla kaldırıp yeniden satış sayfası ekliyorlar. bir süre sonra satış sayfasına ulaşamazsanız mağaza sayfasından yeni satış sayfası bulabilirsiniz.

yeni satış sayfası:https://tr.aliexpress.com/store/product/Rhinestones-Transparent-Soft-TPU-Case-For-iPhone-7-6-Cover-6-cases-for-iphone-6/2857014_32828864200.html?spm=a2g10.12010608.0.0.3a403491IZ5iE2

mağaza sayfası:https://tr.aliexpress.com/store/2857014

• neoorog kullanıcısına yanıt
    kimse sormadan ben söyleyeyim.

ürünlerde apple amblemi var aslında ama AE kuralları gereğiyle bunu koyamıyorlar. dikkat edin alıcılardan gelen fotoğraflarda herkes parmaklarıyla apple amblemini kapatmış. yani amblem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

kimse sormadan ben söyleyeyim.

ürünlerde apple amblemi var aslında ama AE kuralları gereğiyle bunu koyamıyorlar. dikkat edin alıcılardan gelen fotoğraflarda herkes parmaklarıyla apple amblemini kapatmış. yani amblem var

fotoğrafta görünüyor diye değinmemiştim o konuya. muhtemelen satılan bütün kılıflar aynı bu şekilde. satın almadan önce satıcıya mesaj atın zaten gönderiyorlar fotoyu.

ben direk satın aldım. kargolandıktan 10 gün sonra foto istemek aklıma geldi istediğimde gönderdi.
    ben kol saatlerinden biliyorum mesela armani'nin aynısını yapmışlar ama amblem yok sitedeki üründe :)
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Öyle bildiğin saatler varsa pm'den lin atarmısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba mat iphone 7 plus kullanicisiyim biliyorsunuz arka tarafta zamanla sedeflesme veya tozlar yapisip leke oluyor temizlediginde dair bu lekeler olusan arkadaslar bar bende buna karsin kilif almak istiyorum ne onerirsiniz bu gibi sorunlari yasamayan arkadaslar kullandigi kiliflari paylasirlarsa cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

Arkadaslar merhaba mat iphone 7 plus kullanicisiyim biliyorsunuz arka tarafta zamanla sedeflesme veya tozlar yapisip leke oluyor temizlediginde dair bu lekeler olusan arkadaslar bar bende buna karsin kilif almak istiyorum ne onerirsiniz bu gibi sorunlari yasamayan arkadaslar kullandigi kiliflari paylasirlarsa cok iyi olur

Merhabalar , aynı sorunu yaşayan biri olarak yaklaşık 1,5 ay önce yine bu forumdaki bir arkadaşın tavsiyesi ile orijinal apple kılıf aldım. Telefonu 1,5 aydır orijinal kılıfla kullanıyorum ve yeni leke oluşmadı. Önceden spigen kılıf kullanıyordum , her gün kılıfı çıkarıp tozları temizlememe rağmen arka taraf leke olmuştu. Bu kılıfın içi yumuşak bir maddeden yapıldığı için 1 hafta çıkarmasanız bile en ufak bir boya atması yaratmıyor. Keşke en başından orijinal kılıf alsaydım , şuanda cihazın arkası hatasız olacaktı. Neyse hatanın neresinden dönersen kardır , kesinlikle orijinal kılıf almanızı tavsiye ederim.

• NewAqePrince N kullanıcısına yanıt
    Ben de kılıf kullanmaktan vazgeçtim. Spigen vardı ama baktım zaten hor kullanmam en iyisi kılıfsız kullanayım dedim. Sizce güzel bir şekilde kullandıktan sonra herhangi bir sıkıntı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewAqePrince

quote:

Arkadaslar merhaba mat iphone 7 plus kullanicisiyim biliyorsunuz arka tarafta zamanla sedeflesme veya tozlar yapisip leke oluyor temizlediginde dair bu lekeler olusan arkadaslar bar bende buna karsin kilif almak istiyorum ne onerirsiniz bu gibi sorunlari yasamayan arkadaslar kullandigi kiliflari paylasirlarsa cok iyi olur

Merhabalar , aynı sorunu yaşayan biri olarak yaklaşık 1,5 ay önce yine bu forumdaki bir arkadaşın tavsiyesi ile orijinal apple kılıf aldım. Telefonu 1,5 aydır orijinal kılıfla kullanıyorum ve yeni leke oluşmadı. Önceden spigen kılıf kullanıyordum , her gün kılıfı çıkarıp tozları temizlememe rağmen arka taraf leke olmuştu. Bu kılıfın içi yumuşak bir maddeden yapıldığı için 1 hafta çıkarmasanız bile en ufak bir boya atması yaratmıyor. Keşke en başından orijinal kılıf alsaydım , şuanda cihazın arkası hatasız olacaktı. Neyse hatanın neresinden dönersen kardır , kesinlikle orijinal kılıf almanızı tavsiye ederim.

PEKİ HOCAM BU ORJİNAL KILIFI UYGUN NERDEN ALABİLİRİZ APPLEDE SANIRIM 220 LİRA CİVARI

• ben cihazı 1 ay önce aldım 3 gaftadır falan spigen kılıf kullanıyorum herhangi bir leke oluşmadı
  • Kime göre güzel

Neye göre güzel

Ona burdan biz yorum yapamayız bence

• Bence öyle bir gaza gelmeyin . Sadece cebe koymaktan bile kılcal çizikler oluşuyor bunlar hassas cihazlar yazık olur çizilirse .

• arkadaşlar aylardır bu kılıftan arıyorum ama bulamadım renk bildiğiniz red ile aynı parlak mat kırmızı logo kısmı olsun kamera flash mikrofon kısmı olsun birebir kesilmiş aliexpress wish falan hepsine baktım bulamadım

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***
    Deri mi silikon mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NewAqePrince

quote:

PEKİ HOCAM BU ORJİNAL KILIFI UYGUN NERDEN ALABİLİRİZ APPLEDE SANIRIM 220 LİRA CİVARI

Ben hepsiburadadan silikon kılıf aldım hocam. Orada fiyatlar uygundu.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Silikon kullanıyorum , dokunuş hissi de baya iyi.

Çok toz tutuyor muhabbeti var hocam doğru mu? Ek olarak kalınlaştırıyor mu telefonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 5 Aralık 2017; 12:53:18 >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Kalınlaştırıyor fakat çok fazla değil. Kullandığım ilk iki haftada toz tutuyordu , sonradan bu durumda baya azalma oldu.

İçi falan aynı mı hocam, Hepsiburada'da 99TL buradan mı alsam Hepsiburadadan mı ikilemde kaldım
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.