Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepsiburadadakindeki için orjinal değil diyen vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

İçi falan aynı mı hocam, Hepsiburada'da 99TL buradan mı alsam Hepsiburadadan mı ikilemde kaldım

görüntü olarak çinliler zaten birebir kopyalamayı başarılı şekilde yapabiliyor. bunun da görüntüsü içi dışıyla zaten birebir aynı.

ilk olarak hepsiburada'dan kırmızı deri kılıf almıştım orjinal apple ürünü diye satıyorlardı çünkü. ürünün orjinalini apple'da gördüğüm için sahte olduğunu kutuyu alır almaz anladım. çünkü kutunun üstündeki renk kırmızı değil bordoydu. hatta bunu forumda da yazdım daha önce. (https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/123768284 )

ben hemen iade ettim hepsiburada'ya. onlar ürün orjinal yanılıyorsunuz falan dese de orjinalse alın geri ben istemiyorum bu ürünü deyip iademi yapıp paramı aldım. işin özü şu. hepsiburada aliexpress'te satılanları toplayıp sitesinde satıyor. hemen elime geçsin diyorsanız hepsiburada'dan 1 ay sonra elime geçsin ama 1/5 fiyatına alıyım diyorsanız aliexpress'ten alın. hepsiburada'nın fiyatının apple store'a göre uygun olmasının sebebi kesinlikle ürünün çakma olması.

ürün görsellik ve hissiyat olarak aynı apple kılıfıyla. bunu ego tatmini için söylemiyorum cidden böyle.

n11'de falan da yakında görebilirsiniz belki bu ürünleri. ben aliexpress'ten bi kılıf almıştım 1,5 dolardı ve kargo ücretsizdi. aynı ürünü 2-3 ay sonra n11'de 19 tl etiket ve 5 tl kargo ücretiyle gördüm.

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoorog -- 5 Aralık 2017; 14:39:24 >

• neoorog kullanıcısına yanıt
    Başkan içi dışı aynı fakat bu kılıfların içinde değişik bir doku var ya taktığında arkasına sıkıntı olmasın diye o da aynı mı?
  • ben aliexpress den 3 adet black - red - midnight blue sipariş verdim bakalım gelince görücez :) cihazım mat siyah başka renk tavsiyesi olan varsa onlarıda alabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartmen -- 5 Aralık 2017; 14:59:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    evet yumuşak bi yapı var süngerimsi bi doku.
  • Cartmen kullanıcısına yanıt
    midnight güzel tercih olmuş.siyah telefonlar çok iyi gidiyor.
    ocean blue da süper.2 tane mavi olsun dersen tavsiye ederim.
  • neoorog kullanıcısına yanıt
    Apple'ınkini de görmüş olduğunuza göre dediklerinize göre birebir aynı kılıf sanırım yapısı ve görüşünüyle birlikte içi de dahil
    link paylasabilirmisiniz?
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    O zaman o beneklerin oluşmaması için orjinal deri kılıf almam gerek. 1 kaç güne alayım bari. Teşekkürler yorum için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar , şu kılıf orjinal midir ? Satıcı Hepsiburada.com ama yine de buraya da bir sorayım dedim. Çünkü bazı konularda bazı kılıfların orjinal olmadığı denilmiş.
    Link:http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-8-deri-kilif-kahverengi-mmy62zm-a-ithalatci-garantili-p-HBV0000045L91
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

midnight güzel tercih olmuş.siyah telefonlar çok iyi gidiyor.
    ocean blue da süper.2 tane mavi olsun dersen tavsiye ederim.

şunlar bi gelsin bikaç renk daha sipariş geçicem hocam ocean blue benimde çok hoşuma gitti bi sonraki siparişlerim arasına dahil ettim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

link paylasabilirmisiniz?

https://tr.aliexpress.com/item/Silicone-Case-For-iPhone-7-Coque-Hybrid-Back-Cover-Luxury-Soft-Clear-Phone-Cases-For-iPhone/32826989712.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.OcXJgO

buyrun

bende beyaz ve midnight siparişi verdim başka satıcıdan.sıradaki ocean blue olacak.
    tesekkurler.
  • Apple Store'dan silikon kılıf sipariş verecektim tam , bir arkadaş sağ olsun tecrübelerini paylaştı benimle . Ve aliexpress'ten kılıf almamı önerdi. Birebir aynıymış. Ben de 170TL vermektense bunu alıp deneyeyim dedim. Linkini de vereyim belki yardımımız dokunur.
    https://tr.aliexpress.com/item/Var-LOGO-Resmi-Silikon-K-l-f-Apple-iphone-I-in-X-Kapak-I-in-Apple/32840853011.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35VVHu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Apple Store'dan silikon kılıf sipariş verecektim tam , bir arkadaş sağ olsun tecrübelerini paylaştı benimle . Ve aliexpress'ten kılıf almamı önerdi. Birebir aynıymış. Ben de 170TL vermektense bunu alıp deneyeyim dedim. Linkini de vereyim belki yardımımız dokunur.
    https://tr.aliexpress.com/item/Var-LOGO-Resmi-Silikon-K-l-f-Apple-iphone-I-in-X-Kapak-I-in-Apple/32840853011.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35VVHu

Ya bu aliex süper de uzun surede gelmesi bitiriyor adamı

• ysertac kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 1 ayda gelsin sıkıntı yok . Aynı 170 TL ile birebir aynısını 7.49 Dolar'a alıyorsam bir ay beklerim sıkıntı yok . Ayrıca 10 dakika önce şunu da sipariş ettim . Spigen TR 'de 1 tanesi 79 TL . Ben 3 tanesini 66TL ye aldım. Zaten çok kaliteli bir ürün. Neredeyse herkesin yorumu olumlu.
    -https://www.amazon.com/gp/product/B01H2E82R4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Arkadaşlar kablo kısa geldiğinden 1.8m lik baseus kablo aldım GearBest ten. Androidde kullanıyorduk farklı kablo iphone de sorun olur mu acaba?

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Valla hocam 1 ayda gelsin sıkıntı yok . Aynı 170 TL ile birebir aynısını 7.49 Dolar'a alıyorsam bir ay beklerim sıkıntı yok . Ayrıca 10 dakika önce şunu da sipariş ettim . Spigen TR 'de 1 tanesi 79 TL . Ben 3 tanesini 66TL ye aldım. Zaten çok kaliteli bir ürün. Neredeyse herkesin yorumu olumlu.
    -https://www.amazon.com/gp/product/B01H2E82R4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

gerçekten güzel bir koruyucu. Ancak kenarlardan boşluk kalıyor bunu kılıfla desteklemek şart. Tavsiyem tough armor olacaktır. Stand çubuğu ile birlikte oldukça işlevsel hale geliyor. Elma logosu açıkta olduğu için logonun çevresinde yuvarlak halka oluşuyor, bunu da arka tarafa jelatin çekerek aşabilirsniz. Spigenin 20 liraya satılan arka jelatini vardı, gerçi farklı markalarda da vardı daha ucuzu

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.