Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiyeniz için teşekkürler. Aliexpress'ten aldığım silikon kılıf ile de korurum herhalde o boşlukları. Olmadı dediğiniz gibi arkasına jelatin çekip tavsiye ettiğiniz kılıfı alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Aliexpress'ten aldığım silikon kılıf ile de korurum herhalde o boşlukları. Olmadı dediğiniz gibi arkasına jelatin çekip tavsiye ettiğiniz kılıfı alırım.

Bir kere alayim, tam olsun derseniz de tavsiyem kesinlikle UAG olacaktir. Youtubedan videolarina bakiniz, adamlar uzaydan atiyorlar, kilifla beraber telefonu, hicbir sey olmuyor.

Uag, spigen tough ve slim armor var bende. Ana tavsiyem uag olacaktir. Pahali olur, gerek yok derseniz de arada 40₺ civarina rahatlikla bulabileceginiz tough isinizi cok iyi gorur. Slimin ozellikle ses kisma,acma boslugu dar tasarlandigi icin o butona erismek zor oluyor. Tough daha genis kesimlere sahip dolayisiyla butonlar daha rahat kullaniliyor. Ayni sekilde sarj giris yeri de daha genis oldugu icin piyasadaki tum sarj kablolariyla uyumludur tough. Rock markasinin ikisi bir arada ( micro usb ve lightning) kablosunu kullaniyorum, slim armorda sarj ikablosunu takmak icin teli kiloftan cikarmak zorunda kaliyorum ama toughta bu tip bir sorun yasamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu da çok kaba göstermek istemiyorum açıkcası. UAG markasına baktım ve çok kalın gözüküyor hocam. Sağlamlık konusunda haklısınız ama dediğim gibi çok da kaba olunca sıkıntı oluyor. UAG markasının deri kılıfları olsa alırım aslında. Benim için en önemli olay , telefonun arkasındaki benekleşmenin önüne geçmesi. Yoksa ben kılıfa 250TL de veririm. Sıkıntı yok. İleride satacağımdan değil. Anneme veririm ben zaten telefonlarımı. Ama temiz kullanmaya önem veren birisiyim. Bir arkadaş aliexpressi önermeseydi ben ertesi gün Apple'dan deri kılıf sipariş geçecektim. Nedeni ise o benekleşme. Eğer UAG de bu benekleşme olmuyorsa onu da denerim. Bu arada kırmızı rengi de çok güzel duruyor aslında ama dediğim gibi çok kaba göstermiyor mu hocam ? Yoksa yakından incelediğimizde kabalık gidiyor mu ?
  • hocam UAGı spigen tough ile birlikte kullanıyorum. Her kılıf (eğer koruma istiyorsanız) telefonu kalınlaştırır. UAGta ise arka tarafta bal peteği dokusu var. Bu sayede hem hafif, hem de ince. Ekranı korumak için yanlardan ufak bir çıkıntı söz konusu ama.

Youtubeda UAG'ın incelemeleri var hocam. Ne kadar anlatırsam anlatayım, göresli kadar hakiki olmayacaktır. Videolarını seyretmenizi salık veririm.

Arkada benekleşme söz konusu olmaz. Zira telefona kalıp gibi oturuyor, kılıfı çıkarırken ciddi zorlanıyorsunuz. UAG'ı kesinlikle tavsiye ederim. iphone 5ste de pedere telefonla birlikte almıştım, 2 yıldır kullanıyor, ne sararma oldu kılıfta ne de gevşeme.

BU arada tough armor daha kalın UAGtan. zira hem iç silikon kısım var, hem de sert arka plaka var. Ama denge çubuğu, eğer telde video falan izliyorsanız çok işlevsel. İhtiyaçlarınız doğrultusunda karar vereceksiniz hocam. Ama bana sorarsanız UAG, spigen toughtan bir tık üsttedir.

• Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. En iyisi ben biraz daha araştırayım ve kararımı vereyim. UAG dediğiniz gibi çok iyi duruyor . Arka kapağı da şık duruyor aslında. Biraz araştırayım sonra da kararımı verip ona göre hareket ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Apple Store'dan silikon kılıf sipariş verecektim tam , bir arkadaş sağ olsun tecrübelerini paylaştı benimle . Ve aliexpress'ten kılıf almamı önerdi. Birebir aynıymış. Ben de 170TL vermektense bunu alıp deneyeyim dedim. Linkini de vereyim belki yardımımız dokunur.
    https://tr.aliexpress.com/item/Var-LOGO-Resmi-Silikon-K-l-f-Apple-iphone-I-in-X-Kapak-I-in-Apple/32840853011.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35VVHu

Ben de sipariş verdim 1 tane buradan bakalım.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    bununla arasında fark olur mu acaba kalite olarak

http://s.aliexpress.com/IB3iyUrU

• Aliexpresten alınma silikon kılıf kullanıyorum bende.
    1 hafta önce elime ulaştı ve spigen hybrit 2'yi çıkarttım hemen bunu taktım.
    Aslında spigen bundan 10 kat pahalı ve bence daha çok daha iyi koruyor olsa da, bu kılıfın tutuş hissi o kadar tatlı bişey ki, ayıptır söylemesi tuttukça tutası geliyor insanın

Artıları ve eksileri dersek, en büyük artısı tutuş hissiyatı, kalınlaştırmaması ve asla çakma gibi görünmemesi, bildiğin orjinal de 1 kişi hayır diyemez. Eksi yönü de o kadifemsi tutuş hissinden ötürü cepteki ufak tüycükleri üzerine çekmesi ve arada bir temizlik istemesi.

Şu logo muhabbetine bir satıcının ürünü uzun süre sitede kalamıyor, 3-5 satıp yeniliyorlar herhalde enselenmemek için. Ben aldım mağaza kapandı, dedim eyvah gelmeyecek ama geç de olsa geldi.

• Arabada kullanacağım bir bluetooth kulaklık öneriniz var mı?

Uzun süredir Samsung HM 1500 kullanıyordum fakat bir süredir karşı tarafa ses gitmemeye başladı, yeni bir kulaklık gerek.
  • leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Hocam emin olun Apple orjinal kılıfın maliyeti de etse etse 2-3 dolardır. Bu yüzden bir fark yok orjinal ile sahte arasında. Çok çakal bu Apple (Keza diğer firmalar da).
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    samsung hs 3000 mükemmel
  • leonart16 L kullanıcısına yanıt
    yeminle aynısını ben yazacaktım dedim foruma malzeme vermeyim
    tuttukça tutasın baktıkça bakasın geliyor

aynı satıcıdan almışız.8 plus golda beyaz kılıf almıştım.o kadar memnunum ki şimdi 2 farklı renk daha alacağım.
    benim diyen orijinalci ayırt edemez
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hangi satıcıdan aldınız

• orjinali kadar yada daha kaliteli ve uzun lightning kablo var mı acaba
  • Arkadaşlar orjinal kılıflar telefonda leke iz boya vs birakıyor mu?

• Beyler iyi koruyan renksiz silikon kılıf önerirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Spigen ultra hybrid 2 👍🏼

• the-music kullanıcısına yanıt
    Çakma apple silikon kılıf kullanıyorum o bile bırakmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

Çakma apple silikon kılıf kullanıyorum o bile bırakmıyor

nerden aldiniz?
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.