Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aliexpress yukarıda bi yerde link paylaşmıştım.
  • Arkadaşlar merhaba,

Telefon için farklı marka/modellerde bir çok aksesuar kullandım. Ancak, daha önce hiç kullanmadığım STICKER tarzında bir kılıf/kaplama kullanmak istiyorum.

Genel olarak yaptığım araştırmalarda;

* İz bıraktı,
    * Yanları iyi yapışmadı

gibi sorunlu yazılar okudum. Telefonu kaplayabileceğim sağlam ve iz bırakmayan bir sticker ( wrapsol gibi) önerebileceğiniz ürün var mıdır? Varsa linkini bırakabilir misiniz?

Kullanan varsa deneyimlerini/önerilerini rica ederim. Teşekkürler şimdiden.
  • Beyler spigen liquid crystal kullanan var mı varsa koruma ve incelik bakımından nasıl bir kılıftır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonart16

Aliexpresten alınma silikon kılıf kullanıyorum bende.
    1 hafta önce elime ulaştı ve spigen hybrit 2'yi çıkarttım hemen bunu taktım.
    Aslında spigen bundan 10 kat pahalı ve bence daha çok daha iyi koruyor olsa da, bu kılıfın tutuş hissi o kadar tatlı bişey ki, ayıptır söylemesi tuttukça tutası geliyor insanın

Artıları ve eksileri dersek, en büyük artısı tutuş hissiyatı, kalınlaştırmaması ve asla çakma gibi görünmemesi, bildiğin orjinal de 1 kişi hayır diyemez. Eksi yönü de o kadifemsi tutuş hissinden ötürü cepteki ufak tüycükleri üzerine çekmesi ve arada bir temizlik istemesi.

Şu logo muhabbetine bir satıcının ürünü uzun süre sitede kalamıyor, 3-5 satıp yeniliyorlar herhalde enselenmemek için. Ben aldım mağaza kapandı, dedim eyvah gelmeyecek ama geç de olsa geldi.

Hocam merhabalar, satıcı linkini paylaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama telefon çok kolay kayıp gidicekmiş gibi değil mi bende aylar önce aliexpressden almıştım çakma silikon kılıf i7 plus için ama bilmiyorum sanki telefonu elde biraz serbest bırakınca uçucakmış gibi duruyor
  • The Arkham Knight kullanıcısına yanıt
    İmza süpermiş
  • eye.Q kullanıcısına yanıt
    Orjinal silikon kılıf diye arattığınızda çıkıyor hocam. Dediğim gibi bu ürünler logo falan içerdiği için enselenmemek adına sanırım hemen o ürünün mağazasını kapatıp başka açıyorlar. Ben satın aldım daha hafta geçmeden mağaza kapandı mesela. Siparişe tıklıyorum mağaza bulunamadı diyordu, ama eminim farklı isimde yine açılmıştır :) Yukarıda arkadaşlarda vermişti link ama siz kendinizde siteden bakabilirsiniz. İnsanların tercih ettiği olumlu dönüş alan kişilerden aldığınızda bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinal silikon kılıf diye arattığınızda çıkıyor hocam. Dediğim gibi bu ürünler logo falan içerdiği için enselenmemek adına sanırım hemen o ürünün mağazasını kapatıp başka açıyorlar. Ben satın aldım daha hafta geçmeden mağaza kapandı mesela. Siparişe tıklıyorum mağaza bulunamadı diyordu, ama eminim farklı isimde yine açılmıştır :) Yukarıda arkadaşlarda vermişti link ama siz kendinizde siteden bakabilirsiniz. İnsanların tercih ettiği olumlu dönüş alan kişilerden aldığınızda bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama telefon çok kolay kayıp gidicekmiş gibi değil mi bende aylar önce aliexpressden almıştım çakma silikon kılıf i7 plus için ama bilmiyorum sanki telefonu elde biraz serbest bırakınca uçucakmış gibi duruyor

İkinci kez atayim dedim hocam cevaplayla yazmistim gozden kacirdiniz sanirim

• Ekran koruyucu olarak AliExpress ten öneriniz var midir

• quote:

Orijinalden alıntı: The Arkham Knight

quote:

İkinci kez atayim dedim hocam cevaplayla yazmistim gozden kacirdiniz sanirim

Sanırım ikimizin ürünü farklı. Çünkü bendeki kaymanın aksine öyle bi yapışıyor ki şöyle söyleyim, pantolon cebinden çıkartırken bazen cebin içi pantolon dışına çıkıyor telefonla Eldeyken zaten hiç kaymıyor. Farklı ürün kullanıyor olabiliriz gibi geldi

• leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Aynen pantolon cebini dışarı çıkarıyor.başka ürün almış arkadaş sanırım

• Spigenden indirimli fiyatıyla liquid crystal kılıf aldım umarm pişman olmam.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Hayırlı olsun hocam. Bende iphone 7 jetblack için kılıf bakıyorum varmı öneriniz? hybrid 2 veya crystalmı alsam?

Hybrid 2 daha güven verici dostum ama kütük gibi yapar telefonu. Crystal liquid tam kıvamında bir kılıf. Ben crystal liquid öneririm d&r da indirime girmişken hem de

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

https://www.spigen.com.tr/iPhone-78-Kilif-Spigen-Liquid-Crystal-4-Tarafi-Kapali,PR-2027.html
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-iPhone-7-Kilif-Liquid-Crystal-4-Tarafi-Tam-Koruma-Space-Crystal/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-7-Kiliflari/urunno=0001695716001

Bunlar dimi hocam DR 'de 34 TL diyor. Kalite iyiyse bundan alam bir tane.Teşekkürler. Benim aklımda da sunlar vardı:
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-kilif-spigen-crystal-shell
    https://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-2035.html

Aynen burdan sipariş verdim. 8 gün sonrasına teslim tarihi verdi ancak önemli değil fiyat baya uygun sitesine göre :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Apple Store'dan silikon kılıf sipariş verecektim tam , bir arkadaş sağ olsun tecrübelerini paylaştı benimle . Ve aliexpress'ten kılıf almamı önerdi. Birebir aynıymış. Ben de 170TL vermektense bunu alıp deneyeyim dedim. Linkini de vereyim belki yardımımız dokunur.
    https://tr.aliexpress.com/item/Var-LOGO-Resmi-Silikon-K-l-f-Apple-iphone-I-in-X-Kapak-I-in-Apple/32840853011.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35VVHu

Selam sizin ürün geldi mi ?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Daha ürün gelmedi. 2 haftayı bulur büyük ihtimalle. Normalde 1 haftaya gelir de yılbaşından dolayı bir yoğunluktan 2.haftayı bulabilir.
  • 7p ıcın alıexpres uzerınden guzel ekran koruyucu onerecek varmıdır acaba?
    spigen 3 tanesını 19lıraya satıyordu eskıden sımdı kaldırmıs uygun fıyatta alıp yedekte tutacagım ekran koruyucu arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Apple Store'dan silikon kılıf sipariş verecektim tam , bir arkadaş sağ olsun tecrübelerini paylaştı benimle . Ve aliexpress'ten kılıf almamı önerdi. Birebir aynıymış. Ben de 170TL vermektense bunu alıp deneyeyim dedim. Linkini de vereyim belki yardımımız dokunur.
    https://tr.aliexpress.com/item/Var-LOGO-Resmi-Silikon-K-l-f-Apple-iphone-I-in-X-Kapak-I-in-Apple/32840853011.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35VVHu

Selam sizin ürün geldi mi ?

Ben de buradan sipariş verdim durum böyle şu anda

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.