Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonum plus gold. ultra hybrid 2 kullanıyorum bu aliexpresstekilerden güzel renk bulamadım canım kırmızıyı istiyor ama bilemedim. gold için ne renk olur dersiniz ?
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Kırmızı ben de istiyorum da biraz dikkat çeker rahat edemem kullanırken sanırım. Stone nasıl hiç kullandınız mı? Bide çok ilan açılmış AliExpresste, nasıl anlarız güvenilir midir yada bunların arasında kalite farkı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cartmen kullanıcısına yanıt
    hocam zamanında kaça almıştınız ? iki kaba 13,33 dolar çıkıyor kargo da 3 buçuk dolar. ücretsiz kargo hiç birinde yok nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Kırmızı ben de istiyorum da biraz dikkat çeker rahat edemem kullanırken sanırım. Stone nasıl hiç kullandınız mı? Bide çok ilan açılmış AliExpresste, nasıl anlarız güvenilir midir yada bunların arasında kalite farkı var mıdır?

Geri bildirim ve paylasılan ger müsteri fotolarina bak

İlanlar cok uzun süre acık kalamdigi icin geri bildirimler cok faxla olmuyor sma siparis filan sayilarina göre verebilirsin zaten kotu ürünün gelmes parasini alırsın geriye korkmana gerek yk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

benim telefonum plus gold. ultra hybrid 2 kullanıyorum bu aliexpresstekilerden güzel renk bulamadım canım kırmızıyı istiyor ama bilemedim. gold için ne renk olur dersiniz ?

Ultra hybrid 2 elde nasil duruyor hocam internette bazi videolarda kaygan yanlari biraz diyorlar ama ben de siparis verdim bekliyorum.

• The Arkham Knight kullanıcısına yanıt
    valla hocam ilk kez duyuyorum bence gayet iyi ve gayet şık. arada çıkarıp temizlerseniz mükemmel duruyor.
  • https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-plus-kilif-spigen-rugged-armor-midnight-blue
    Iphone 7 8 plus rugged armor linkteki ürün elimde mevcut. Artık kullanmıyorum. Satın almayı düşünen varsa yardımcı olayım.
  • The Arkham Knight kullanıcısına yanıt
    Bende 2 aydır kullanıyorum. Gayet güzel ürün. Yanları sert olduğu için biraz kayabiliyor ama baya güven veriyor kap sağlamlık konusunda. Güle güle kullanın şimdiden
  • Alpii95 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yarın elimde umarım.

• Rec0VeRy R kullanıcısına yanıt
    Ne kadar istiyorsun

• arkadaşlar aliexpress den 05.12.2017 tarihinde verdiğim siparişim az önce geldi herkese tavsiye ediyorum boşuna 170 tl vermeyin bence tutuş hissi vs. mükemmel dokusuna hayran kaldım aldığım dükkanın ismi Ninjacase Factory Store ilanları sürekli yenileniyor eski ilanlar siliniyor o yüzden link yerine direk dükkan ismiyle aratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartmen -- 19 Ocak 2018; 15:04:49 >
  • Pércussionist kullanıcısına yanıt
    hocam bende sadece 1 hafta kullandığım tough armor'u satıyorum
  • Üstteki arkadaş gibi bende 170 tl lik kılıfı AliExpress den 30 tl ye aldım 30 günde geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 19 Ocak 2018; 16:23:12 >

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, aliexpresten verdiğim siparişler elime ulaşmıyor bu kılıflar acaba gearbestte satılıyor mu?

• unicornek kullanıcısına yanıt
    Gearbest den hiç ürün almadım bilmiyorum reis

• Satılık İphone 7 Plus Deri Kılıf Gece Mavisi

Orijinal ürün, Apple Store’dan alınma, temiz

Fiyat 150 lira

İphone 6S Plus Silikon Kılıf Rose Gold

Orijinal ürün, Apple Store’dan alınma, temiz

Fiyat 100 lira

• Pércussionist kullanıcısına yanıt
    40 hocam

• 7plus 32 gb arıyorum saran varsa arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilir mi

• Full ekran koruyucular (5d, 4d, 3d..) kullanan arkadaşlarda ekran kilitli kalma problemi yaşayan oldu mu?

bu ekran koruyucuları kullandığımda ortadaki yakınlık sensörünün üzerinde de cam olduğundan telefon ile konuşma sırasında ara ara ekran tutukluluk yapıyor ve kapalı kalıyor.

Ucuz sensör açık ekran koruycularda bu durum yok.

Ucuz ekran korucularda ekranı tam kaplamadığından kötü duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.