Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürün geçerli deği yazıyor hocam çıkmıyor ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 11:11:56 >
  • Merhaba,iphone 7 mat siyah için koruma önerileriniz neler?Arka tarafta leke tarzi soyulmalar olabildigi için arkaya jelatin,öne cam koruyucu ve silikon kilif duşunuyorum.

• Arkadaşlar 7 plus var sert kapak alacam arkadına chazın kenarları çizilirmi yada boya kalkar mı ?

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 11:6:47 >
  • Kılıfın fotoğraflarını atmanız mümkün mü acaba?
  • iphone 6s-7 kırılmaz cam var mı önereceğiniz? n11 ve aliexpress'den aldım ama hava yapmış oluyor, ıslak mendili ıslak olmuyor vs. çok memnun kaldığım olmadı, aldıklarım 5-10TL'lik ürünlerdi gerçi

Memnun olduğunuz bir ürün varsa önerirseniz bir de onu deniyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 13 Nisan 2018; 16:13:12 >
  • merhaba arkadaşlar iphone 7plus için turkcelden aldıgım baseus marka sert silikon kılıfı satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden msj atınız..
  • Arkadaşlar,
    Neredeyse yarısından itibaren konuya göz attım.
    Kafam allak bullak oldu...

Bundan önce tüm cihazlarımda spigen kullandım. Çok da memnun kalmıştım. (şeffaf olanlar hariç, onlar sararıyor) Gerçekten telefonları çok iyi koruyor. Özellikle rugged armor. Neyse, konuya baktığımda spigenin ürünlerini burada gömmüşsünüz. Mat Siyah var. Boya atıyor, toz zarar veriyor vs. Ee Hangi kılıfı alacağız. Buradaki arkadaşlar uzun süredir kullanıyor belli.
    Hangi spigeni önerirsiniz? Veya orijinal apple mı alacağız? Bir el atın lütfen.
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    merhaba,

spigen ultra hybrid 2 kullanıyordum ilk başta şeffaf olanlardan. korumasından vs memnunum ama spigen sararmama garantisi vermesine rağmmen ürün sarardı değişime yolladım hediye çeki verdiler aynısından olmadığı için. şuan nedense spigende seçenek az.

bu arada aliexpressten orjinalin replikası kaplardan almoştım içi gerçekten kaliteli benim cihaz gold ve çıkarınca kaptan, sanki böyle silinmiş gibi oluyor. yani spigende çeşit az beğenirseniz alabilirsiniz ama aliexpresste orjinal replikaları da güzel
  •  *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

efsane ucuzada aldım bknz:https://www.kapakevi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasparow112 -- 24 Mayıs 2018; 20:26:7 >
  • Kasparow112 K kullanıcısına yanıt
    İç yüzeyi nasıl silikonmu ve ekranı sarıyormu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günaydın herkese,

Kırmızı silikon kılıf kullanan arkadaşlara bir sorum olarak, elma logosu kısmına dokunduğunuzda elinizle hissediliyor mu? Morhipo'dan kılıf aldım ama orijinal mi değil mi emin olamadım.

Yardımcı olabilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasparow112

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

efsane ucuzada aldım bknz:https://www.kapakevi.com/

50 tl lik kılıf nasıl efsane ucuz oluyor anlamadım (reklam kokan hareketler bunlar) ama kılıf çok hoşuma gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar burdaki ürünlerin birebiri lazım aliexpresste 20 tl ye geliyor tr de varmı bu fiyatlara
    https://www.apple.com/tr/shop/product/MQGK2ZM/A/iphone-8-7-i%C3%A7in-silikon-k%C4%B1l%C4%B1f-siyah
  • Beyler 7 Plus telefonuma şu kılıfı alayım diyorum da çok mu kalas yapar telefonu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarj baslıgı ve kablo alıcam hala karar veremedim arkadaslar.

Örgü modeller güzelmidir kalite olarak nasıldir? Ali exprestenmı alayim yoksa ttec gibi markalardanmı? Önerebileceginiz hüzel sarj baslıgi ve kalbo varmıdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Sarj baslıgı ve kablo alıcam hala karar veremedim arkadaslar.

Örgü modeller güzelmidir kalite olarak nasıldir? Ali exprestenmı alayim yoksa ttec gibi markalardanmı? Önerebileceginiz hüzel sarj baslıgi ve kalbo varmıdir
    Merhaba şarj başlığı olarak aukey marka önerebilirim gayet kalitedir birden çok portlulara da bakabilirsn şarj kablosu olarak ugreen rock bu gibi markalar kalitelidir en azından ben kullanıyorum iphonumda memnunum

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Kablo olarak baseus ve pzoz kablolar var örgü kablo ios 9-10-11 uyumlu çalışıyor. Bende tablet ve 3 tane iphone var hepsinde çalışıyor. Hatta birden fazla aldım ve sattım. Satmaya da devam ediyorum. Alan herkes çok memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Sarj baslıgı ve kablo alıcam hala karar veremedim arkadaslar.

Ttec iyidir. Yalniz, ttecin orgu modelleri kalitelidir.

Dolarin yukselmesi nedeniyle aliden de siparis vermenin bir anlami kalmadi. Applestoreda da sarj kablolari satiliyor, ben 3 metrelik lightningi 60a almistim mesela. Alide satilan 3 dolarliklar mfi olmadigi icjn kisa surede desreklenmeyen aksesuar diyor. Mfi olanlar fa zaten 30-35 tl civarinda satilirlar.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.