Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Aliexpress ten felan ekran koruyucu alıp önerebilecek olan var mı?
  • İphone 7 için konuluyorum alabileceğiniz en iyi cam koruma uag hissiyatı kaplaması mükkemmel ve her yeri yapışıyor hava kalmıyor ..buff tan daha iyi bile yapılıyor diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üşenmedim tüm konuyu okudum ama soruma cevap bulamadım.

Ekranı tam kaplayan cam yok. Beuses, dafani gibi 3d koruyucu var. 1 kişi hariç yorum da alanda yok konuda.

omoton,yootech,iqshells,amfilm,maxboost,zagg gibi dunyanin en iyi camları var ama konuda yine yok. spigende spigen neyse başımın çaresine bakayım ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Spigen air skin aldım ip7 için . Fiyat olarak biraz pahalı ama kalite olarak çok beğendim telefonu kalınlaştırmıyor bir süre sonra genişleyip oynama yapacak bi kılıfta değil . Tavsiye ederim ince kılıf arayan arkadaşlara.

Kamerayi koruyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Spigen air skin aldım ip7 için . Fiyat olarak biraz pahalı ama kalite olarak çok beğendim telefonu kalınlaştırmıyor bir süre sonra genişleyip oynama yapacak bi kılıfta değil . Tavsiye ederim ince kılıf arayan arkadaşlara.

Kamerayi koruyor mu?

Masaya koyunca kameraya dokunmasın diye 0,5 ya da 1 mm çıkıntı koymuşlar . Koruma bundan ibaret
  • Herkese selam, iphone orijinal silikon kiliflarindan alicam fiyati tuzlu oldugu icin de omurluk kullanicam artik. Telefon mat siyah iphone7 plus. Kirmizi, beyaz, siyah renkleri arasinda kaldim. Sizce en cok hangisi yakisir?

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Kırmızı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Kamerayi koruyor mu?

Masaya koyunca kameraya dokunmasın diye 0,5 ya da 1 mm çıkıntı koymuşlar . Koruma bundan ibaret

Tesekkurler yeterli bence o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LegendaryTURK kullanıcısına yanıt
    hepsiburada da spigende %40 indirim var, satıcısı hepsiburada olan spigen kılıflarda geçerli. Slim armor tercih edebilirsiniz. Bir de air skin var ama şarj giriş yeri çok dar kesildiğinden, her şarj kablosu ile uyumlu olmuyor. Ugreen marka kablom ,şarj giriş yerine tam oturmuyor mesela.

Bense tough armo kullanıyorum aylardır. Ne bir yumuşama, ne de renk atması oldu. Sadece arka plaka çizildi biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Herkese selam, iphone orijinal silikon kiliflarindan alicam fiyati tuzlu oldugu icin de omurluk kullanicam artik. Telefon mat siyah iphone7 plus. Kirmizi, beyaz, siyah renkleri arasinda kaldim. Sizce en cok hangisi yakisir?

kırmızı almasanız daha iyi olur gibi

https://www.youtube.com/watch?v=fSo-ja2LoNA
  • sağolun hocam slim armor siparişi geçtim 1 adet yanlız hepsiburada bindirimden indirim yapmış.. spigenin kendi sitesinden aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 29 Mart 2017; 6:25:43 >
  • LegendaryTURK kullanıcısına yanıt
    baska yerden alsaydınız keşke. hybrid 2 almıştım ordan. bu yıl gelecek inşallah demin güç bela ulaştım. bu seferde haftaya stokta olacak dediler.

• ravenous R kullanıcısına yanıt
    deme yahu :D

• say S kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce incelediğim bir model tek merak ettiğim acaba kabalaştırıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendaryTURK

sağolun hocam slim armor siparişi geçtim 1 adet yanlız hepsiburada bindirimden indirim yapmış.. spigenin kendi sitesinden aldım

Ben spigen trden pek sorun yaşamadım. Sadece aras kargonun beceriksizliği yüzünden ankarada eryamana gelmesi gereken kargo,etimesgut şubesine yönlendirilmişti. Müdahale etmesem, kargo adres yetersizliğinden geri istanbula dönecekti.

Tough armorın takım elbiseyle kullanılamaması sonucu slim armor siparişi geçtim. Elimde bir sürü kılıf oldu maalesef ancak hem ince,hem hafif hem de yuvarlatılmış ve nispeten yumuşak kenarlara sahip darbe engelleyen bir kılıf bulamadım. Stand özelliği benim için olmazsa olmaz. Bakalım, son olarak slim armor siparişi geçtim n11den

Hepsiburada da 34 liraya şampanya sarısı rengi vardı ama erkeğe uygun olmayacağı ve resmi kıyafetle kullanımının hoş durmayacağı düşüncesiyle 48 liradan siparişi geçtim bende. Slim armor gun metal linkini atıyorum. Umarım orjinal ürün gönderirler.
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/spigen-sgp-iphone-6s-plus-kilif-slim-armor-gun-metal-P162932661

• ultra hybrid 2 aldım, ellerinde yokmuş. fiyat farkı almayacağız ne istersin dediler. yine ultra hybrid 2 istedim başka bir şey mi isteseydim acaba. gerçi çok ince ve koruması iyi bir kılıf yok sanırım. birinden taviz etmek lazım

• ravenous R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam ya. Spingen takıntısı olmuş durumda herkeste.

• Hocam bende iphone 7+'ın apple silikonunu kullanıyorum şu an. Ultra ince olanlardanda aldım (internetten) onlarda bu kılıfta olan korumayı göremedim. Piyasada neredeyse kabalaltırmayan kılıf yok. Hatta hiç yok bile diyebiliriz yani. Şahsen hissiyat olarak appleın kendi silikon kılıfını önerebilirim. (Alt kısım açıkta kalıyor diye tedirginlik veya memnuniyetsizlik duyanlar olmuş forumda. Sizin için önemli değilse ki benim için değil. Kendi silikonlarından alın derim )

• Arkadaşlar merhaba,

Henüz İphone 7 alamadım ama önümüzdeki ay Amerika'dan gelecek. Sizlere sormak istediğim Şu iki ürünü tavsiye eder misiniz ?

Nillkin 3D CP MAX Anti-Explosion 9H 2.5D Screen Protector Full Cover For iPhone 7 4.7 Inch
    http://www.banggood.com/Nillkin-3D-CP-MAX-Anti-Explosion-9H-2_5D-Screen-Protector-Full-Cover-For-iPhone-7-4_7-Inch-p-1101865.html?rmmds=myorder&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

iPhone 7 Kılıf, Spigen Liquid Armor (Satın Aldım)
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Liquid-Armor-Black,PR-2380.html

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.