Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nillkin oleophrobic kaplaması çabuk dağılıyor ve kısa süre içerisinde koruyucu parmak izi çöplüğüne dönüyor. Ttec de kullandım, o da aynı şekilde idi.

Spigen slim tempered koruyucuyu tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Amazonda (amerika sitesi) şu aralar temperli camlar gayet uygun fiyatlara bulunabiliyor. Spigenin 3lü paketi 12 dolar civarındaydı en son baktığımda. Bulursam linkini atarım.

Bence Amerika amazondan satın alıp, cihazla birlikte bu aksesuarlarda size gelirse, çok daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.

edit: Buldum. Türkiyeye gönderim yapılmıyor ama fiyat gayet uygun https://www.amazon.com/Spigen-iPhone-Screen-Protector-Tempered/dp/B01H2E82R4/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1490959450&sr=8-6&keywords=spigen+7++tempered+glass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 31 Mart 2017; 14:25:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

nillkin oleophrobic kaplaması çabuk dağılıyor ve kısa süre içerisinde koruyucu parmak izi çöplüğüne dönüyor. Ttec de kullandım, o da aynı şekilde idi.

Spigen slim tempered koruyucuyu tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Amazonda (amerika sitesi) şu aralar temperli camlar gayet uygun fiyatlara bulunabiliyor. Spigenin 3lü paketi 12 dolar civarındaydı en son baktığımda. Bulursam linkini atarım.

Bence Amerika amazondan satın alıp, cihazla birlikte bu aksesuarlarda size gelirse, çok daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.

edit: Buldum. Türkiyeye gönderim yapılmıyor ama fiyat gayet uygun https://www.amazon.com/Spigen-iPhone-Screen-Protector-Tempered/dp/B01H2E82R4/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1490959450&sr=8-6&keywords=spigen+7++tempered+glass

Spigen'in kendi sitesinde %30 indirim ile 1 Ad. 69 TL ama dediğiniz gibi Yurt dışından almak daha mantıklı olacak. Amazon'a biraz daha bakayım

Teşekkür ederim

• Slim armor kilifim geldi. İlk dikkatimi ceken, toughta arka plaka oldukca kaygandi ve kolay ciziliyordu. Bunda ise arka plaka kaymaz yapida ve cihazin yan ceperine kadar uzaniyor. Bu da tutusu daha konforlu hale getiriyor. Arkadaki logo yine acikta.

Kilif ince yapida oldugu icin cihazi tutmak ve kullanmak cok daha kolay. Cepte tasimak daha kolay ve takimla kullanima daha yatkin. Korumasindan ise bir sey kaybetmemis. Yine askeri standartta bir koruma sağlıyor.

Standda ise bir degisiklik sezdim, belki slime hastir belki de benimkinde bir terslik vardir. Toughtaki stand, acildigi anda kendini salardi,yani haci yatmaz gibi sallanirdi. Ama bunda oldukca sert kaliyor, stand ayaklari, tirnaklardan cikardiginizda oldugu gibi duruyor. Sallanmiyor bosta. Bu da zeminlerde standi ayarlamayi kolaylastiriyor.

Ben, Slim armori tough armordan daha cok sevdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 31 Mart 2017; 15:43:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben ekim ayından bu yana apple silikon kılıf ile kullandım, tech 21 daha ince hafif ve koruması daha iyi.

Kafanız rahat olur düşmeye karşı garantili bir ürün. Aos'dan alıp deneyin beğenmezseniz iade edersiniz.
  • Baseus 3d cam beğenmedim. Yine cam ekranlara kaldık.İnat ettim spigen cam almayacağıma. Maxboost ve amfilm arasında kalmıştım. amfilm aldım. Kutudan 2 adet cam, bez, mendil, kart vs çıktı. ilk izlenim olarak gayet iyi, tavsiye ederim.

Spigen günlerdir hybrid 2yi göndermeyi beceremediği için bir tane de kılıf aldım. hybrid gelene kadar kullanırım.

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenous -- 31 Mart 2017; 21:42:48 >

• quote:

nillkin oleophrobic kaplaması çabuk dağılıyor ve kısa süre içerisinde koruyucu parmak izi çöplüğüne dönüyor. Ttec de kullandım, o da aynı şekilde idi.

spigeni tavsiye ediyorsunuz ama uag temperli cam kulanmadıysaniz yanılıyorsunuz uag kullanırsaniz bir daha spigen demeyeceğinize bahse girerim 2 adet iphone 7 ile karşılaştırma yaptım birinde spigen diğerinde uag temperli cam kullanıldı parmak izi testinde kesinlikle uag yağ ve leke tutmama özelliğinde yine uag önde,plastik hissiyatı testi olarak kesinlikle gerçek cam gibi uag önde,kayganlık olarak yine uag önde, birde ıslak başparmaklarınızla her iki telefonda uag anında kurudu ama spigende halen nemli kalmakta uag temperli cam fiyatı spigenden 2 katı yüksek ama hakediyor

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Uag kilifa sahibim ve cok basarili bir kilif gercekten. Resmi kiyafet ile kullanamiyorum, zira pantolon cepleri zarar goruyor kilifin koseli kenar korumalari yuzunden. O yuzden haftasonu daha cok kullaniyorum uagi. Genelde slim armor takili olacak bundan böyle.

Uag cam cok pahali. Ben spigen slim tr 2li paketini amazondan 60 liraya almistim, gecen sene. Uzun suredir de takili, darbe de aldi ama kirilmadi.

Uag elbette iyidir ama cok para. Butce sorunu olmayanin kesinlikle tercih etmesi gerekn bir cam koruyucu. Ama sahsen ben ekran koruyucuya o kadar butce ayirmam. Kilifi da bu kadar pahali degilken cekle vs ile oldukca ucuza alabildigim icin siparis etmistim. Yoksa bir kilifa 130 lira vermem sahsen. Ha verene de saygi duyarim,orasi ayri.

Az paralar harcamiyoruz telefonlara ve en iyi sekilde koruyarak uzun sure cihazi kullanabilmek olmali onemli olan. Para sorunu olmayan icin zaten kilif onemsiz bir teferruat. Kilifa harcanacak butce belirlenirken, cihazin kullanim omru ve kilifin kalitesini bulusturan bir fiyat kafada olmali. Benim acimdan bu da kilif icin max 60-70 liradir. Fazlasini vermem. Ekran koruyucu icin ise yine benzer meblalari harcarim. Yani toplamda 150 liraya gayet iyi bir koruma satin alabiliyorum bana gore. Uagi komple tercih edersem, bu mebla 250 liralari buluyor ki bu da kilif gibi bir aksesuar icin hayli fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Nisan 2017; 0:56:4 >

• quote:

Uag kilifa sahibim ve cok basarili bir kilif gercekten. Resmi kiyafet ile kullanamiyorum, zira pantolon cepleri zarar goruyor kilifin koseli kenar korumalari yuzunden. O yuzden haftasonu daha cok kullaniyorum uagi. Genelde slim armor takili olacak bundan böyle.

Uag cam cok pahali. Ben spigen slim tr 2li paketini amazondan 60 liraya almistim, gecen sene. Uzun suredir de takili, darbe de aldi ama kirilmadi.

Uag elbette iyidir ama cok para. Butce sorunu olmayanin kesinlikle tercih etmesi gerekn bir cam koruyucu. Ama sahsen ben ekran koruyucuya o kadar butce ayirmam. Kilifi da bu kadar pahali degilken cekle vs ile oldukca ucuza alabildigim icin siparis etmistim. Yoksa bir kilifa 130 lira vermem sahsen. Ha verene de saygi duyarim,orasi ayri.

Az paralar harcamiyoruz telefonlara ve en iyi sekilde koruyarak uzun sure cihazi kullanabilmek olmali onemli olan. Para sorunu olmayan icin zaten kilif onemsiz bir teferruat. Kilifa harcanacak butce belirlenirken, cihazin kullanim omru ve kilifin kalitesini bulusturan bir fiyat kafada olmali. Benim acimdan bu da kilif icin max 60-70 liradir. Fazlasini vermem. Ekran koruyucu icin ise yine benzer meblalari harcarim. Yani toplamda 150 liraya gayet iyi bir koruma satin alabiliyorum bana gore. Uagi komple tercih edersem, bu mebla 250 liralari buluyor ki bu da kilif gibi bir aksesuar icin hayli fazla.

haklısınız bütçeye bakıyor maalesef daha iyisi ve ucuza olsa yararlanırdık ama bu kadar telefona acımadan para veren akesuarlara da gözü kara alabiliyor bu bir bütçe meselesi ...
    uag temperli cam ile xdoria defense lux birlikte kullanıyorum yere düşürsem üzülmeyeceğim bir kılıf kullanıyorum kamera ve ön yüzünü kesinlikle darbe almayacak içi yumuşak dış kenarları sert metal olması darbelere karşı koruyucu olması önemlidir

https://www.amazon.com/iPhone-Case-X-Doria-Defense-Lux/dp/B01J2CBNRA/ref=sr_1_5?s=wireless&ie=UTF8&qid=1491000325&sr=1-5&keywords=X-Doria+Defense+Lux

Gercekten guzelmis. Siz bunu gosterince aklima otterbox geldi. Otterbox apple online storeda satiliyor. 100 lira gibi bir fiyati var. Tasarimi gayet guzel. İphoneun arka kismini gozler onune seriyor, kilifin alt kisminda da deri bolum var ki ayri bir stil katiyor. Ama iste gelgelelim standi yok. Otterbox omurluktur zaten. Ancak standi olmamasi benim icin buyuk handikap. Onu aldiginda, spigenin kickstandini veya ringini de siparis etmek gerekir ki o zaman da anlamsiz bir fiyata cikiyor.

Kesinlikle katılıyorum. UAG candır, beni defalarca büyük tamir rakamlarından kurtardı. Havası, koruması, herşeyi 10 numara. Bütçe müsaitse kesinlikle tereddütsüz alınacak ürün.

• canysf kullanıcısına yanıt
    Hocam Şu anda nillkin en incelerinden EtonCase modelini kullanıyorum hem ince hem mükemmel hemde hissiyeti gerçekten kaliteli bir ürün

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6655&page=1
  • say S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam gerçekten çok hoşuma giden bir kılıf beni tek düşündüren alt tarafındaki açıklık yani koruma konusun da iyimidir acaba yarın alıcam bende inceledikden sonra
  • Kaç ay oldu cihaz çıkalı fakat resmen aksesuar fakiriyiz dışarda 15-20 çeşit kılıf,nette spigen siyah ve beyaz kılıfları hariç yok.

• Mavi rengi çok güzelmiş nerden nasıl satın alabilirim?

• radko kullanıcısına yanıt
    hocam Bi arkadaşım Yurt Dışından gelirken Getirmişti ülkemizde malesef satışı yok amazon dan temiz edebilirsiniz gerçekten hissiyeti mükemmel kullandığım en kaliteli kılıflardan bir tanesi

https://www.amazon.de/Nillkin-Schutzh%C3%BClle-Apple-iPhone-7-Plus-schwarz/dp/B01MRD8SVM/ref=sr_1_49?ie=UTF8&qid=1491078601&sr=8-49&keywords=nillkin+iphone+7+plus
  • radko kullanıcısına yanıt
    Malesef en nefret ettiğim konu ülkemiz de spigen den başka bir marka yok yurt dışı aksesuar bakımın dan çok iyi gerçekten illa amazon ebay vs sipariş geçicez 1 ay sonra elimiz de olacak vs
  • Şu modelden kullanan var mı arkadaşlar nasıldır acaba ? Model olarak beğendim ama tecrübe etmiş olan varsa kullanışlılığını söyleyebilirse iyi olur

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Rugged-Armor-Black,PR-2383.html

• Daha kalitelileri var ama sen bilmiyorsun bence.

Simdilik aklima gelenler;

Veruscase.com.tr

Ringke.com.tr

• Baya iyi duruyor. Kılıf içinde baya ince. Tasarımını pek beğenmedim ama ya daha incelerinide kullandım lakin darbe adına hiçbir yararıda yok onların. Bu kılıf hem darbe hemde çizik için ideal gibi

• This is it T kullanıcısına yanıt
    İki modeli de kullandım merak etmeyin 7 plus kılıflar için spigen , verus , ringke , tech21 , uag modellerini kullandım uag en iyisi bence sadece teli kalınlaştırıyor şu anda da link de paylaşmıştım nillkin kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.