Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpressten cafele marka ultra ince kilif aldim s plus icin. Spigen airskine cok benziyor ama o elde sabun gibi kayarken, bu kilif elde kaymıyor. Hoparlor,lightning girisi ve mikrofon Kesimleri cok iyi.

Kesinlikle tavsiye ediyorum

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

aliexpress.com
    US $4.99 |Cafele Phone Cases for iPhone 6 6 Plus Xs XR Xs MAX Matte PP Silicon Case Fashion Hard Back Case for iPhone Xs XR Xs Max-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/6N3eURNb

Ayni markanin 7 plus icin olani da var tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim. Böyle bir kılıf arıyordum. Sipariş verdım hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bstsn B kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. bu markanin ekrani tam kaplayan temperli cami da var. Oldukça da ucuz. Ulkemizde tam ekran korumaya sahip koruyucular minimum 50 lira. Degerlendirebilirsiniz. Maalesef s plus icin olani yok bu magazada. Baska magazalarda cafele adi altinda satilan tam ekrani kaplayan koruyuclar var ama orjinal midir bilemiyorum. Verdigim link, official cafele store. Kilif bugün elime gecti,cafele kutusunun icinde ve gerekli bandroller tamdi.

Bir de 180cm uzunlugunda lightning kablo siparis ettim. Kilifin kalitesini begendigim icin guven duygusu olustu ve fiyati da ucuz oldugu icin aliverdim. Linkini atiyorum inceleyin isterseniz...

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/AJfAvEVB

• quote:

Orijinalden alıntı: The Interval

Uzun ugraslar sonucu uag monarch midnight rengine kavustum

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Hayırlı olsun gerçekten çok asil durmuş

• orjinal 7 kırmızı kılıf alıpda satmak isteyen varsa alırım

ürün bu

• Arkadaşlar herkese selam öncelikle sorum şu iphone 7 plus için uag ash kılıf aldım kılıf baya güzel alır almaz taktım ama sonradan cıkartmak istedim direk taktık içini bir temizlesemiysim falan siye soru işareti oluştu kafamda :D

Neyse cıkartmaya calıstım ama cidden cok zor cıkıyor ve telefona zarar vermesinden korkuyorum yani cıkartmayı başardım ama iphone 7 plus bu yamuldu mu falan diye de 15 dk inceledim takarken de zor takılıyor baya bastırmak gerekiyor bu kılıfı kullanıp bu tür removal da sorun yaşayan var mı takıp cıkarırken iphone 7 plus yamulur mu ?? Cidden cok kafama takılıyor şimdi taktım geri ama cıkartırken tekrar zorlanacagım ve telefon yamulmasın sonucta 4.5 liralık telefon 😄

• hacıhayri kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da ithalatçı garantili satılıyor tercih edilebilir.

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-orjinal-silikon-kilif-kirmizi-ithalatci-garantili-p-HBV000002OMRO

• Canberk hulusi C kullanıcısına yanıt
    Üst köşelerden esneterek çok kolay çıkıyor. Cihaz düştünğünde kılıf cihazı terk etmesin korusun diye kolay çıkmıyor.

• Bu UAG kullanan arkadaşlar tipini gerçekten beğeniyor mu

Korumasına bir şey dediğim yok da hayatımda gördüğüm en çirkin kılıf desem abartmış olmam.

• AliExpress den çakma apple kılıf almıştım deri ,bugün geldi baya güzel beğendim, 4d cam da almıştım .4d cam çok iyi çıktı parmak izi de çok bırakmıyor tam kapadı 4 dolara göre çok başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Canberk hulusi

Arkadaşlar herkese selam öncelikle sorum şu iphone 7 plus için uag ash kılıf aldım kılıf baya güzel alır almaz taktım ama sonradan cıkartmak istedim direk taktık içini bir temizlesemiysim falan siye soru işareti oluştu kafamda :D

Neyse cıkartmaya calıstım ama cidden cok zor cıkıyor ve telefona zarar vermesinden korkuyorum yani cıkartmayı başardım ama iphone 7 plus bu yamuldu mu falan diye de 15 dk inceledim takarken de zor takılıyor baya bastırmak gerekiyor bu kılıfı kullanıp bu tür removal da sorun yaşayan var mı takıp cıkarırken iphone 7 plus yamulur mu ?? Cidden cok kafama takılıyor şimdi taktım geri ama cıkartırken tekrar zorlanacagım ve telefon yamulmasın sonucta 4.5 liralık telefon 😄

Canberk haklısın. Benim de uag kılıfım var ama mat renkli olanlardan. Resmini aşağıya ekledim. Çok memnunum ve çok kolay çıkarıp takıyorum. Belli bir zaman sonra sıkıldım ve seninkinin kırmızı rengini aldım. Allahım takmakta çok zorlandım ve çıkartmakta da daha çok. Senin gibi tedirgin oldum. Telefonu yamutmazda düğmelere zarar verecek diye korktum şimdi onu takmıyorum korkuyorum. Öylece duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Bu UAG kullanan arkadaşlar tipini gerçekten beğeniyor mu

Korumasına bir şey dediğim yok da hayatımda gördüğüm en çirkin kılıf desem abartmış olmam.

Haklısın çok kaba duruyor. Dışardan bakınca iphone mu ne olduğu belli değil ama güven veriyor insana. Bu hafta sonu spigenin şeffaf kılıflarından almayı düşünüyorum. Hayırlısı. Çokda para harcıyorum kılıflara. Onun yerine telefonu aldığımda kasko yaptırsaydım daha iyidi.

• mehmetius kullanıcısına yanıt
    fotograf ve link paylasirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Kılıf resimleri bu, ama aldığım adam kılıf ilanını kaldırmış 4d camıda aynı adamdan almıştım
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/rYJ7j2ie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 22 Nisan 2017; 19:2:11 >

• cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Evet sanırım bu uag kılıflarının modellerine göre orta taraflarda kullanılan malzeme yapısı değişiyor. Şuan takılı sekilde duruyor internette seyrettigim bir kaç uag kılıf incelemesinde kılıfın eksi tarafının cok zor cıkması oldugu değinilmiş , hayır adamların bir bildiği vardır diye yaklaşıyorum kılıfın cok zor cıkması konusunda ama plus modellerinde cıkartırken yamultma ihtimalimiz de var

Koruyacagız derken yamultmayalım 😂 Aldım artık bir kere bunu kenara bırakıp başka kılıfa yönelmiyim bir ton para verdim

• Canberk hulusi C kullanıcısına yanıt
    Uag ekstra koruma, tank gibi koruma sagliyor. Zaten dagcilar ve ekstrem sporcular icin tasarlanmis bir kilif. Telefona kalip gibi oturmasinin nedeni de bu. gunluk kullanima hele takimla falan kullanima hic uygun degil.

Ama korumasi 10 numara. 5 ay kadar hic cikarmadan kullandim,kac kez dusurdum,bana misin demedi. Ama pantolon ceplerimi delik desik ettigi icin çıkartmak zorunda kaldim.

Su anda spigen air skin benzer cafele markasini kullaniyorum. Aliden almistim,cok memnunum. İnce,hafif,telefona kalip gibi oturdu, hoparlor,sarj girisi vs yerlerinin kesimi cok iyi.

Haftasonu uag,hafta ici de ultra ince kilfimi kullanarak sorunu cozdum. Ha bir de spigen slim armori da kullandim. O en begendigim kiliflardan biri oldu. Korumasi askeri standartta,incelgi idare eder ve standi var. O da degerlendirilebilir.

Ancak kilifsiz kullanmak en iyisi. Ama dunya para verdigimiz cihazlari da korumak zorundayız. O yuzden cihazi kalinlastirmayan,ultra ince kiliflar hem belli bir koruma sagliyor,hem de eldeki tutus hissiyatini ve telin incelgini baltalamiyor.

Telefonun ekranina da ekrani tam kaplayan temperli camlardan siparis ettim aliden. Gelince onu takacagim. Boylece yuzustu dusmelere karsi belli bir korumaya sahip olacak.

Dedigim gibi, uag,tough,slim armor ve cafele ultra ince kilif duruyor cekmecede. Aralarindan en begendigim(korumasini) uag. Ama orta duzey koruma ve inceligi bir arada sunabilen slim armor ,favorimdir kesinlikle. Dustu mu iciniz ciz etmez hic olmazsa. Bu ultra ince kiliflar ,darbee degil,telefonu cizilmeye karsi direncli hale getiriyorlsr,o kadar. E tabi sert olduklari icin yine de dusmelerde belli bir yere kadar mukavemet gosteriyorlar ama asla bir uag kadar olamiyorlar ki zaten uretim amaclari bir uag olmak degil.

• yaklaşık 2 ay önce spigen.com.tr den kılıf aldım. ne kılıfı gönderdiler, ne parasını iade ettiler. ne alırsınız bilmem ama sakın burdan almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

yaklaşık 2 ay önce spigen.com.tr den kılıf aldım. ne kılıfı gönderdiler, ne parasını iade ettiler. ne alırsınız bilmem ama sakın burdan almayın

Çaldılarmı parayı

• KIRILMAZ CAM OLARAK BUFF TEK GECERİM KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM İLK ÇIKTIĞINDA YANLARID A VERİYORLAR DI ŞİMDİ İŞİN UYANIKLIĞINA KAÇIYORLAR SADECE ÜRT VERİYORLAR

KILIF TA SPEGEN TABİKİ
  • Hocam aldiginiz ince kilifin fotograflarini koyabilir misiniz telefona takiliyken ozellikle?

Ben de o tarz ince kiliflar ariyordum aliexpressten istedim ama daha gelmedi.

Olur da memnun kalmazsam sizinkinden siparis ederim belki bu konuda fikir verir, hem bana hem de burdaki diger arkadaslara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.