Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Instagram'dan double armour diye bi hesaptan 7 için kapıda ödeme ile 3 tane kılıf ve 1 adet ekran koruyucu cam aldım. Güzel şeyler var, değerlendirilebilir. Ben memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Hocam aldiginiz ince kilifin fotograflarini koyabilir misiniz telefona takiliyken ozellikle?

Ben de o tarz ince kiliflar ariyordum aliexpressten istedim ama daha gelmedi.

Olur da memnun kalmazsam sizinkinden siparis ederim belki bu konuda fikir verir, hem bana hem de burdaki diger arkadaslara.

Yogunluk dolayisiyla foruma bile giris yapamadigim su gunlerde isteginizi maalesef yerine getiremeyecegim . Ancak haziran ortasindan sonra detaylica fotolarini eklerim. O zamana kadar da kilifi surekli kullanmis olacağımdan deformasyon vs ile de bilgi verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese elimde iphone 7 plus için orijinal storm grey deri kılıf var. kılıf fazlalığından ötürü kullanmıyorum. alıcısı var ise satabilirim.
  • Arkadaşlar ae'de Baseus marka bir kılıf aldım. Kalıbı, telefonu sarması, hissiyatı ve görüntüsü muhteşem. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• Arkadaşlar elimde hiç kullanmadığım iPhone 7 Plus icin Spigen ait air skin daha 2 gün önce faturası kesildi faturalı isteyen varsa 20 tl ye verecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurundur_21 -- 2 Mayıs 2017; 0:13:41 >
  • kamera koruyucu cam nereden bulabilirim arkadaşlar? ( 7 plus 128 jet black)

• qeep kullanıcısına yanıt
    Baseus ürünleri güzeldir. Bende çok beğeniyorum. 2-3 tane farklı kılıfı var bende de.
  • mehmetius kullanıcısına yanıt
    Gibi soyulmalar oluyor zamanla. Bilginiz olsun.

• mart ayında aldığım kılıfı hala bekliyorum spigen. com.tr den almadan bir kez daha düşünün.Parayı da iade etmiyorlar çeşitli bahanelerle

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

mart ayında aldığım kılıfı hala bekliyorum spigen. com.tr den almadan bir kez daha düşünün.Parayı da iade etmiyorlar çeşitli bahanelerle

Hocam o kadar zaman olmus ürün gelmemiş paranızı da alamamissaniz suç biraz da sizin. 2-3 hafta içinde bankanıza odeme itirazı yapsanız rahat rahat alırdınız parayi. Alirxpresten kılıf siparis etseniz bile 20-30 günde geliyor. Adamlar tam gaspçıymis

• Mesajınızı göremedim.

• Arkadaslar tum sayfalara tek tek bakamadim

İphone 7 silver icin siyah ekran koruyucu hangi marka nereden alabilirim? n11 de 25 ve 45 TL'lik urunler var ama yorumlar yeterli gelmedi.

Acelecilikten silver almistim ama telefonu tamamen siyah yapmak istiyorum, aklima siyah cerceveli ekran koruyucu geldi.

Kullanan memnun olan varsa link atabilir mi?

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    baseus profit kullaniyorum 7 plus ta oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: brktyt

Yardiminiz icin tesekkur ederim,

http://m.n11.com/iphone-77-plus-3d-profit-cam-baseus-renkli-kavisli-komple-P149982356#

Sundan siparis verecegim, yorumlar da fena degil. Suan telefonumda beyaz cam ekran koruyucu var, kavisli ve kilifla herhangi bir sikinti yasamiyorum. Bunda bazi kisiler hava aliyor falan demis ama o riski goze alacagim artik.

• herkese merhabalar elimde ae'den aldığım replika gece mavisi apple kılıfı var. kutusundan çıkardım 1 kez kullandım ama sevemedim o yüzden satıyorum ilgilenen olursa pm'den ulaşabilir
  • spigen şeffaf kılıfta mat siyah telefonum. anten çizgilerinin olduğu yerlerde soyulmalar olmuş. doğru düzgün kılıf tavsiye edecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

quote:

Orijinalden alıntı: brktyt

Yardiminiz icin tesekkur ederim,

http://m.n11.com/iphone-77-plus-3d-profit-cam-baseus-renkli-kavisli-komple-P149982356#

Sundan siparis verecegim, yorumlar da fena degil. Suan telefonumda beyaz cam ekran koruyucu var, kavisli ve kilifla herhangi bir sikinti yasamiyorum. Bunda bazi kisiler hava aliyor falan demis ama o riski goze alacagim artik.

Tavsiye etmem kenarları tam kavramıyo git telefoncuda markasız olandan taktır onlar tam kavrıyo

• Hangi siteden sipariş verdiniz?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam telefoncular kaziklama pesinde, arka kapak kullaniyorum, cok bir beklentim yok on taraf siyah olsun yeter. İptal etmekle ugrasmak istemiyorum, idare etmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Hocam telefoncular kaziklama pesinde, arka kapak kullaniyorum, cok bir beklentim yok on taraf siyah olsun yeter. İptal etmekle ugrasmak istemiyorum, idare etmez mi?

30₺ takıyo telefoncular,

Görüntü hoş durmuyo yanları açık olduğu için 1 beden küçük gbi duruyo

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.