Şimdi Ara

iphone 7 apple tr garantili telefon bozuk çıktı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

nerden biliyorsunuz bu kadar emin konuşuyorsunuz?

Çünkü tarifin buna uygun. Herhangi bir teknoloji marketinde karşılaştır telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yapmışsınız. Cihazdaki sorundan bahsederseniz hemen teknik servis prosedürüne geçerler. Siz sorundan hiç bahsetmeden koşulsuz şartsız iade hakkınızı kullanacaktınız. Cihazın sorunundan bahsederseniz kullanıcı hatası ihtimaline karşı iade işlemini yokuşa sürerler. Neden sorundan bahsettinizki, iade etmek istiyorum deyip gönderseydiniz direkt, ama şu aşamada o biraz zor görünüyor.
  • ben hizlial'dan telefon satın almıştım telefonun mikrofonu bozuk çıktı 15 gün içinde kargo ile geri gönderdim bana 0 kapalı kutu yeni telefon gönderdiler fakat ürün apple değil htc'idi.
  • Telefonda cayma hakkı yok diye bi şey yok iç çamaşırla mı karıştırdın!14 gun icinde koşulsuz iade hakkin var(mesafeli sözleşmelerde) ne dedikleri önemli değil

• Daha önce N11'den aldığım telefonu sim kart takmama rağmen iade aldılar. Koşulsuz iade hakkınız var ve hepsiburada yamukluk yapıyor bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iskembeden sallayanlari dikkate alma. Yepyeni cihaz servise verilmez. Tum online/telefonla alisverislerde ilk 14 gun icinde, aldigin cihazi kosulsuz iade edebilirsin, kusurlu geldiyse yenisiyle degisim isteyebilirsin. Nereden aldiginin veya SIM kart takip takmadiginin onemi yok. Yeter ki cihaza, kutusuna, aksesuarlara hasar verme. Bu kapsama girmeyen girmeyen urunler sadece gida, tek kullanim urunler, hijyenik malzemeler vs. olur. Iskembeden sallayanlarin yazdiklariyla cihazini servise verip daha ilk gunden swap cihaz alma. Yasayi oku, haklarini bil, bilincli tuketici ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu taptic engine bir harika dostum 6sde böyleyse 7dekini düşünemiyorum

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık hocam.Mesafeli satışlarda dediklerin dışında her zaman iade hakkı var ve yok simkart takmış wifi açmış zartmış zurtmuş uydurma şeyler

• Noldu hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.