Şimdi Ara

iphone 7 apple tr garantili telefon bozuk çıktı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Hepsiburada dan aldığım apple tr garantili iphone 7 128 gb telefonun titreşimi bozuk çıktı. Telefon bugün elime ulaşıtı heyecanla açtım ama titreşim çalışırken içerde biryerlere sürtüyor takır tukur. Tefona hat takmadım etkinleştirmedim. Servise sordum bi bakarız onarırız ya da duruma göre yenisini veririz dediler. Ancak daha elimde tutamadığım telefonun onarılmasını istemiyorum. Sizce yenisiyle değiştirirler mi? Bu durumda şimdi ne yapmamı önerirsiniz?

• Dırt Dırt Ediyorsa normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Dırt Dırt Ediyorsa normal

hocam resmen kasaya sürtüyor takıt takır kıracak bişeyleri içerde
  • Geri iade edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Geri iade edebilirsiniz

hocam hepsiburada açıldığı için geri almam diyor. Ancak servisten raporla alırım dedi. Seviste biz rapor vermiyoruz arızalıysa gereğini yaparız dediler
  • oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var aksi taktirde tüketici hakları mahkemesine başvurabilirsin

Almak zorundalar 14 gün içinde. Geri iade etme hakkınız var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Almak zorundalar 14 gün içinde. Geri iade etme hakkınız var.

hocam açtığım için ancak teknik servis raporu ile alırım diyorlar. Garanti bu telefonu yeniler mi sizce? daha garantisi bile başlamamış ürün
    Hocam simkart takmadığında, wi fi ye bağlamadığınız sürece almak zorundalar.

bildiğim kadarıyla cep telefonunda cayma hakkı yok eğer servis kararı olursa yani bozuk-ayıplı derse iade hakkınız olur ama cihaz apple türkiye garantiliyse sıkıntı olmayacaktır. imkanınız varsa zorlu ya da akasyaya götürürsünüz imkanınız yoksa da distribütöre gönderirsiniz ve büyük ihtimalle yenisini verirler. ama benim tavs,yem zorlu ya da akasyaya gitmeniz. herhalde ordan satın alınmamış olsalar da tamiriyle ilgileniyorlar....
    epsiburada çok uyanık bir firmadı diğer e-ticaret siteleri gibi. büyük ihtimalle satış sözleşmesinde de cep telefonu satışlarını cayma hakkından muaf tutmuşlardır. tabii ki yasada tüketici lehine olan durum sözleşmeyle geçersiz kılınabilir mi bilmiyorum. ama hepsiburadanın sizi çok uğraştıracağı belli apple'dan daha ucuza sattıkları için tercih etmişsindir herhalde. ama işte hepsiburadada tüketici menuniyeti sıfırdır. tüketici mahkemesine gitmenizde fayda var. bu sürede de kesinlikle o cihazı kutusuna koyup kaldırın.

• Hat takmadan etkinleştirdiğinize gòre iade hakkınız var.Sòzleşmede yazması lazım ya 1hafta ya 15gün diye.

Ama garantiye verip cihaz değişimi yapma ihtimalleride var yapmama ihtimaleride var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 30 Ocak 2017; 23:3:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

bildiğim kadarıyla cep telefonunda cayma hakkı yok eğer servis kararı olursa yani bozuk-ayıplı derse iade hakkınız olur ama cihaz apple türkiye garantiliyse sıkıntı olmayacaktır. imkanınız varsa zorlu ya da akasyaya götürürsünüz imkanınız yoksa da distribütöre gönderirsiniz ve büyük ihtimalle yenisini verirler. ama benim tavs,yem zorlu ya da akasyaya gitmeniz. herhalde ordan satın alınmamış olsalar da tamiriyle ilgileniyorlar....
    epsiburada çok uyanık bir firmadı diğer e-ticaret siteleri gibi. büyük ihtimalle satış sözleşmesinde de cep telefonu satışlarını cayma hakkından muaf tutmuşlardır. tabii ki yasada tüketici lehine olan durum sözleşmeyle geçersiz kılınabilir mi bilmiyorum. ama hepsiburadanın sizi çok uğraştıracağı belli apple'dan daha ucuza sattıkları için tercih etmişsindir herhalde. ama işte hepsiburadada tüketici menuniyeti sıfırdır. tüketici mahkemesine gitmenizde fayda var. bu sürede de kesinlikle o cihazı kutusuna koyup kaldırın.

Değerli hocam malesef ben ankaradayım. Burada ldyia diye bir servis var sanırım. yarın oraya bırakacağım telefonu. Bugün gittim aslında ama mesai saatleri bitmişti kayıt almadı. Yarın getir dedi. Ya değişim olur ya da titreşim motorunu yenileriz dedi ama ben tamir görmesini istemiyorum . Olmadı telefonun titreşim motoru bozuktur şeklinde rapor isteyeceğim kendilerinden sonra gerekeni yapacağım.

Dostum ankarada bireysel bilişimide öneririm

• Baya üzücü bi durum. Ne biçim bi şirket bu ya. Hocam bence bi apple ile görüşün telefonda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtca

Dostum ankarada bireysel bilişimide öneririm

hocam bugün oraya bıraktırdım telefonu bakalım sonuç ne olacak .
  • sorun olduğuna %100 emin misiniz
    başka bir iPhone 7 ile denediniz mi

hani belki taptic engine farklı gelmiş olabilir :)
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusunuyorum. Taptic engine bazi durumlarda bayaa sert tepkiler verebiliyor .

• Yeni titreşim motoru öyle sana farklı gelmiş.

• Ben hepsiburada'dan telefon iadesi yaptım geçen ay. Hat taktım, Wi-Fi da bağladım ama içinden çıkan aksesuarlara hiç dokunmamıştım. Siteden hızlı iadeye basıp geri gönderdim, hiç sorun olmadı. 2 güne para iadesi yapıldı

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    nerden biliyorsunuz bu kadar emin konuşuyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.