Şimdi Ara

iPhone 7 Mat Siyah - Boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 7 mat siyah kullanıyorum, kasadaki boyalar baya attı artık rahatsız edici seviyede. Sprey boya ile boyamayı düşünüyorum internette baktım mat siyah sprey boyalar var.

Bu konuda deneyimi olan var mı? Boyasam absürt durur mu? Youtubeda video falan aradım bulamadım orjinal boyayla ilgi bir şey.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 7 Mat Siyah: Kendin Yap Boyama Kılavuzu

iPhone'unuzun görünümünü değiştirmenin ve kişiselleştirmenin harika bir yolu, kasasını boyamaktır. iPhone 7 Mat Siyah, şık ve modern bir cihaz olduğu için bu model için mat siyah bir boya seçimi oldukça popülerdir. İster iPhone kasa boyama konusunda yeni olun, ister deneyimli bir ressam olun, aşağıdaki adımları izleyerek iPhone 7'nizin kasasını kolayca mat siyaha boyayabilirsiniz.

Gerekli Malzemeler:

• iPhone 7 Kılıfı
    • Siyah Mat Sprey Boya
    • Maske
    • Eldiven
    • Zımpara kağıdı (isteğe bağlı)

Adımlar:

1. iPhone'unuzu Kılıftan Çıkarın: iPhone'unuzun hasar görmesini önlemek için, boyama işleminden önce kılıfını çıkarın.
    2. Maske ve Eldiven Takın: Sprey boyanın solunmasını önlemek için maske ve eldiven giyin.
    3. Çalışma Alanını Hazırlayın: İyi havalandırılan bir alanda çalışın ve çalışma alanınızı gazete veya plastik örtülerle kapatın.
    4. Maskeleme Yapın (İsteğe Bağlı): Kasada boyalı kalmasını istemediğiniz alanları (örneğin kamera veya şarj bağlantı noktası) maskeleme bandı ile kapatın.
    5. İnce Zımpara Yapın (İsteğe Bağlı): Daha iyi boya tutuşu için, kasayı ince zımpara kağıdı ile hafifçe zımparalayabilirsiniz. Bu adım isteğe bağlıdır.
    6. İlk Kat Boyayı Sürün: Kasayı yaklaşık 20-30 cm mesafeden tekdüze hareketlerle boyayın. İnce katmanlar uygulayın ve her katın kurumasını bekleyin.
    7. İkinci Kat Boyayı Sürün: İlk kat kuruduktan sonra, ikinci bir kat boya uygulayın. Gerekirse üçüncü bir kat ekleyebilirsiniz.
    8. Kurumaya Bırakın: Boyayı tamamen kurumaya bırakın. Kuruma süresi, hava koşullarına ve boya türüne bağlı olarak değişebilir.
    9. Maskeleme Bandını Çıkarın: Boya tamamen kuruduktan sonra, maskeleme bandını dikkatlice çıkarın.

iPhone 7 telefon kasası boyama işleminiz artık tamamlanmıştır. Yeni mat siyah kasayla cihazınıza şık ve kişiselleştirilmiş bir görünüm kazandırdınız.

iPhone boyama işleminde iPhone 11 kasa boyama ve diğer iPhone modelleri için de benzer adımlar izlenebilir. Telefon kasası boyama, cihazınızı kişiselleştirmek ve tarzınızı yansıtmak için harika bir yoldur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kılıf ya da skin baktınız mı?
  • kılıf oldum olası kullanmadım gıcık kapıyorum. skin bir ara kullandım 2-3 ay sonra deforme oldu söktüm. Kasa değişikliği veya boyamayı düşünüyorum, boyayınca renk tonları çok kayar mı ondan emin değilim pütürlü olabilir boya eli rahatsız edebilir diye.
  • Sakin sprey boya gibi hir hataya bulasma hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya yerine kasa bak hocam daha kolay olur pürüz vs olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Boya yerine kasa bak hocam daha kolay olur pürüz vs olmaz.
    Maliyeti yüksek hocam üstelik orjinalliği bozuluyor telefonun. belki kaplama takarım, boya işi sakatmış onu anladık :D
  • Nokta nokta şeklinde oluyor sizin de değil mi? Sanki toz yapışmış gibi görünüyor ama ne kadar kazısan da çıkmıyor. Boya sökülmesi gibi görünse anlayacağım da bu nokta nokta olması olayı gıcık etti beni de. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Kasa gitmiş zaten orjinalliği kalmamış ki. O değil de kılıfsız nasıl kullanabiliyorsunuz anlamıyorum. Korumayı geçtim telefon çok ince. Şöyle 10 mm falan olsa harika olacak. 4s’yi bu sebeple kılıfsız kullanıyordum. Ama 6s çok ince olduğu için tutarken çok sorun çıkarıyor. Kılıf sayesinde birazcık kalınlaşıyor da öylelikle rahat kullanım sağlıyor.

• Araba boyacısından veya bu işleri yapanlardan Öner’i al

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kılıflı nasıl kullanıyorsunuz bende onu anlamıyorum, elinde plastik malzeme hissetmek telefondan soğutur biraz denedim 1 hafta zor dayanabildim sonra çıkarıp attım koruyucu cam bile yok. Artı ince olmasını seviyorum, biraz kalın başka bi telefon elime alınca kullanasım gelmiyor
  • Mertcansakıkı M kullanıcısına yanıt
    arabayı fırınlı boyayla boyuyorlar galiba, ben spreyle boyayan var mı diye baktım ama yok gibi.
  • Youtubeda şöyle birşey var;
    Jonathan Moreauyoutube
    How Turn Any iPhone Jet Black, Casey Neistat Style
    https://www.youtube.com/watch?v=G3EM7BL2XN4
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkoda10

Maliyeti yüksek hocam üstelik orjinalliği bozuluyor telefonun. belki kaplama takarım, boya işi sakatmış onu anladık :D

Alıntıları Göster
    hocam boyayınca orjinalligi kalıyor mu
  • Orjinallikten kastım arkasında seri numarası vs yazıyor. Kasa değişince onlar full gidecek üstelik kalitesi ne olacak o da bilinmez. 7000 serisi alüminyumdan üretildi iPhone 7 alacağım kasa ne olur bilmiyorum. Profesyonel şekilde boyamak mantıklı geliyor orjinal rengine. Satmk gibi bir düsüncem yok bozulana kadar kullanırım büyük ihtimalle, orjinallik dediğim olay bu işte :D ticari değil kalitesini düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka öneriler veya Videolar

• Ne sprey boyasi ne boyamasi arkadaş amaç nedir neyin kafasi bu hangi akilli telefonu boyuyo yaa takicaginiz 15-20tl şeffaf jelatin alip şakir şakir kullanmak varken boya nerden cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayide tanıdığın iyi boyacı varsa bi göster😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaplamalar işini çözecektir dostum piyasada rahatlıkla bulabilirsin.
  • Takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.