Şimdi Ara

İphone 7 mi Samsung A8 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Sony Xperia Z5 kullanıyorum. Yeni telefon alıcam da İphone 7 mi yoksa Samsung A8 mi alıyım kararsızım.
    Daha önce hiç İphone kullanmadım sırf merak ettiğim için İphone alasım var. A8 de güzel gibi tasarım falan.
    Sizin fikrinizi alıyım dedim.

• Lg G2 kullanıyordum ve İphone 7 denemeye karar verdim. Uzun zamandan beri Android kullandığım için İos a alışamadım ve sattım. Şuan Mate 10 Lite kullanıyorum. Bence orta sınıf olan A8 e o kadar para vermeyin hocam. O fiyatlara daha iyi cihazlar bulunabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2aydır i7 kullanıyorum ve aldığıma pişmanım. iOS hala sıkıntılı ne zaman düzelir Belli değil. Yerinde olsam İPhone almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam A8 ile İphone 7 aynı segmentte telefonlar değildir. İphone 7 S7 ile kıyaslarsan anlarımda da A8 tamamne farklı bir telefon bence. 5 yıldır apple kullanıyorum kesinlikle hiç bir sıkıntısını görmedim 5 senedir. Garanti kullanım bakımından da 1 numara kesinlikle. Ama o kadar bütçem yok dersen. Huwaei mate 10 kullanmanı tavsiye ederim. Geçende arkadaşıma almıştık. Çok memnun
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Zaten sırf denemek için İphone kullanmak istiyorum ama alışamama durumu da korkutuyor.
    Konuştuğum herkes sizin gibi A8 e o kadar para verme diyor. Belki s7 denerim. Tekrardan çok teşekkür ederim. İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.