Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Bekleme Süresi 114 Saat 30 Dk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonların batarya test videolarını izlemişsinizdir. 8-10 telefonu yan yana dizip pili bitene kadar kasıyorlar. En uzun süre dayananlar, batarya mAh değeri en yüksek olan telefonlar, ya da; yazılımı dengeli çalışan telefonlar. (Örnek; One Plus)
    Benim için önemli olan kullanım süresi değil bekleme süresidir. Genelde telefonu çok kurcalamam. Günde ortalama 2-3 arama (kısa süreli) Whatsapp, Facebook, Instagram. Sosyal medyayı arada bir yoklarım ne var ne yok diye, saatlerce uğraşmam. Haberleri okurum. Oyun hiç oynamam. Yani telefonu telefon gibi kullanırım.
    Geçen sene iPhone 7 Plus kullanmıştım. O zamanlar kendime ait bekleme süresi rekoru kırdım. 114 Saat, 30 Dakika. Kalan pil miktarı %34. Bu görüntüyü paylaşayım dedim. Telefonu son şarjdan sonra kesinlikle kısa sürelide olsa prize yada usb'ye takmadım. 24 saat devamlı açık kaldı.
    iPhon’dan sonra Samsung Note 8, HTC U11, Xiaomi Mi 6, Huawei P20 Pro, Xiaomi Mi 8 kullandım. Şu an Samsung S9 Plus kullanıyorum. Hiç biri bu süreye yaklaşamadı. iPhone’dan sonra kullandığım telefonlar arasındaki en iyi bekleme süresi S9 Plus’a ait. Şu anki Samsung S9 Plus bekleme süresi 51 saat 46 dk gösteriyor, kalan pil miktarı ise %12 gösteriyor.

Samsung S9 Plus, 07.09.2018 Cuma'dan 10.09.2018 Pazartesi'ye kadar tek şarj ile 3 gün dayandı. Samsung'un hemen hemen tüm amiral modellerini kullandım. En büyük şikayetim, beklemedeyken şarjının çok çabuk tükenmesiydi. Artık kendini geliştirmiş bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif. -- 10 Eylül 2018; 17:7:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.