Şimdi Ara

iPhone 7 Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır telefon daha yeni aldım. iOS 10.3.3 yüklü. Şarjı çok çabuk bitiyor gibi geliyor bana hani 1-2 saat oyun oynasam sonra safari falan en fazla 3-4 saat kullanım alıyorum parlaklık seviyesi de genelde %30 civarında oluyor. YouTube açıyorum video izliyorum iki dakikada bir %1 düşüyor safaride de aynı şekilde oyunlarda çok daha hızlı. Sorun benim telefonumda mı yoksa bütün iPhone 7ler böyle mi? Siz ne kadar kullanım süresi alıyorsunuz ve ne yoğunlukta kullanıyorsunuz telefonu yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun oynarken şarjın çabuk bitmesi oldukça normal.

Bir de şunu belirtmem gerek ki youtube resmen şarjı yemiyor sömürüyor. Artık mobilden mümkün olduğunca youtube a girmiyorum.

Benim ortalama kullanım süresi 6.30 saat.
  • Normal değil gibi servisle bir Konuş birde lt den 3G Çek kontrol et

• 1700mah bataryalı telefondan ne bekliyorsunki hahaha. arada bir böyle iphone bölümüne girip eğleniyorum yazık verdiğiniz paraya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de normal olmadığını düşünüyorum şimdi internete girdim hızla %30dan %28e düştü hani parlaklığı son seviyede kullansam anlayacağım ama öyle de değil. Can sıkıcı bi durum şarjdayken telefonu kullanmıyorum zaten 3-4 saat şarjda kalıyor çıkardıktan sonra da çabuk bitiyor

• 3-4 saate şarj oluyorsa bence sıkıntı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih ve saatte otomatik ayarlamayı, dikte özelliğini, geri almak için salla özelliğini kapattım ve Taptic Engine i en düşük seviyeye getirdim. Biraz daha düzeldi gibi ama yeterli değil. Diğer şeyler kapalı zaten konum servisleri otomatik güncelleme arka planda uygulama çalışması falan hep kapalı. Böyle de pek bi anlamı olmuyor da neyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı problem bende de var ama ne yazık ki sana kötü bi haber vericem 2 kez erenköy kvkya götürdüm cihazın şarjının çabuk bittiğini tespit ettiler apple onarım merkezine gitti ekran kartı ses kartı ekran falan değişti yine aynı değişim de yapmıyolar yaptıkları testlerde giç bi sorun çıkmadığı için biz mağdur oluyoruz çok saçma mahkemeye bile verebilirim bunlarla uğraşmaktan artık psikolojim bozuldu.

• sizin cihazda sıkıntı var kardesım bende öyle bır sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.