Şimdi Ara

İphone 7 Teknik Servise Verdikten Sonra Su Geçirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 7 cihazımı 1 yıldır kullanıyorum. Cihaz yurtdışı ve 1 yılda garantisi var. Garantinin bitmesine 20 gün kaldı. Cihazı daha önce havuzda kullandım, hamamda kullandım, duş yaparken kenara koyuyordum müzik dinliyordum hiç bir sıkıntı yoktu. Ağustos başı Ankara da yetkili servise verdim. Şebeke sorunu vardı... Bataryasının değişmesini talep etmediğim halde kampanya var diye değiştirdiler falan filan. Servisten aldıktan 10 gün sonra telefonu köyde musluğun altına tuttum. Sonra home tuşu çalışmadı. Parmak izi sensörü çalıştı fakat tuş basmadı.Sonra home tuşu cebimde kendiliğinden basmaya başladı. Tuş hafifledi. Elimi dokunsam basmışım gibi algılıyor telefon. Cihazı şu anda başka teknik servise verdim. Ben su geçirmesini Ağustosda verdiğim servise bağlıyorum. Çünkü öncesinde daha fazla suya sokmama rağmen hiç birşey olmamıştı. Asıl sorum şu... Şimdi verdiğim Teknik servis sıvı teması var diye telefonu yapmazsa eski teknik servisi nereye şikayet edebilirim. Sonuçta onlar içini açtıktan sonra telefon su aldı. Telefonun faturası felan isveçce. Nasıl bir yol izlemem gerekir.

teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

• Selamlar.

Telefonun sertifikasında su geçirmezlik ibaresi bulunmamakta. Sadece dayanıklı. Servise gitmeden önce yaptıklarınızı aslında yapmamalıydınız, önceden bozulmadığı için şanslıymışsınız.

Şu an yapacak bir şey yok. Kasıtlı olarak musluğun altına tutmak kullanıcı hatasıdır. Ücretli değişim yapılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.