Şimdi Ara

Iphone 7 vs iphone xr (ekran kalitesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrblar arkadaslar suan iphone 7 kullaniyorum. Iphone xr gelicek dubaiden. Suanki kullandigin iphone 7 den daha mi dusuk cozunurluktr gorurum xr i elime aldigimda?

Xr in ekrani daha mi kaliteli 7 den? Iki telde de ayni cozunurlukteki herhangi bi resmi attigimizda hangi telde kaliteli olarak goruruz? Tesekkurler simdiden:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok mu

• Hocam yorum yazmissin gorunmuyor tekrar yazar misin

• quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

Bu mesaj silindi.
    Anladim hocam ikiside 326 ppi oldugu icin kalite aynidir o zaman/) evet oyleymis batarya cok iyi diyolar iphone xr icin

• Kullananlar ve illa karşilaşanlar olmuştur iphone 5 ve şuana kadsr gördügüm 6s de ekranda sararmalar mevcut kisacasi 5 ve sonrasi 8-8plus olan cihazlarda zamanla ekranda sararmalar yaşanicaktir 2 yillik 6s de ekran sararmasi görünce misem bulandi..xr ekrani daha cazip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Ocak 2019; 2:3:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Kullananlar ve illa karşilaşanlar olmuştur iphone 5 ve şuana kadsr gördügüm 6s de ekranda sararmalar mevcut kisacasi 5 ve sonrasi 8-8plus olan cihazlarda zamanla ekranda sararmalar yaşanicaktir 2 yillik 6s de ekran sararmasi görünce misem bulandi..xr ekrani daha cazip geldi
    Bnm 4ste de vardi ekran sararmasi

Likit ekran iyi midir diyorsun yani. Xr in kalitesini bende begendim cozunurluk dusuk olmasina ragmen kotu gorunmedi elime aldigima

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Ama o fiyati hak ediyormu düşünmek lazimm x e bakabilirsin daha tatminlar işlemci harici yenilik yok anroid severim diyosan anroide yönelebilirsin ama fiyatlarida ucuk sen yinede xs veya max serisine bak 7 bin tl vericegine 3 bin tl daha ver yada ikimci ele yönel maddi durum yoksa 8 plus yada x..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 7 Plus Ekran Değişimi
    7 yıl önce açıldı
    İPhone 16 Pro Max kamera sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ama o fiyati hak ediyormu düşünmek lazimm x e bakabilirsin daha tatminlar işlemci harici yenilik yok anroid severim diyosan anroide yönelebilirsin ama fiyatlarida ucuk sen yinede xs veya max serisine bak 7 bin tl vericegine 3 bin tl daha ver yada ikimci ele yönel maddi durum yoksa 8 plus yada x..
    7000 degil 4500 tl vercem harc parasi dahil dubaiden dedim ya

• 7 ile aynıdır hatta Apple XR'a 7 den biraz daha fazla iyileştirme yapmış olabilir. Teknik verilerde yazmaları gerekenleri yazarlar, diğer detaylar yazmaz. Ya aynıdır; ya da biraz daha iyilestirilmişidir merak etmeyin:)
  • İki telefonuda kullanan biri olarak söylüyorum xr ekranı daha iyi bunu özellikle video izlerken bariz şekilde fark ediyor insan, keskinlik daha yüksek ve daha parlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 8 Ocak 2019; 14:12:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Al gitsin ozaman facetime olmayabilir pekte sorun değil kaçirma ozaman:)

• İki telefonu da kullanma fırsatım oldu.XR bariz daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Al gitsin ozaman facetime olmayabilir pekte sorun değil kaçirma ozaman:)
    Bu facetime li

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

7 ile aynıdır hatta Apple XR'a 7 den biraz daha fazla iyileştirme yapmış olabilir. Teknik verilerde yazmaları gerekenleri yazarlar, diğer detaylar yazmaz. Ya aynıdır; ya da biraz daha iyilestirilmişidir merak etmeyin:)
    Tesekurler beyler:) iphone xr 7 den daha iyi zaten islemcisi olsun kamerasi tam

Ekran olmasi vs

Gerci suan iphone 7 den de memnjnum hala hizli saglam telefon

iPhone 7 ile XR'in ekran değerlerine bakın; herşey aynı olabilir ama gerçekte gözle görülür kalite farkı vardır. Apple hiç bir zaman böyle ufak detayları belirtmez. Zaten alan anlayacaktır. Yıllardan beri çözmeye çalışırım markayı, bir çok kitabını da okudum. İlginç bir firma. Bu arada ben de XR'ın 7 den daha üstün olduğuna inanıyorum.

Güzel fiyat, keyfine bakın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 8 Ocak 2019; 19:17:48 >
  • quote:

iPhone 7 ile XR'in ekran değerlerine bakın; herşey aynı olabilir ama gerçekte gözle görülür kalite farkı vardır. Apple hiç bir zaman böyle ufak detayları belirtmez. Zaten alan anlayacaktır. Yıllardan beri çözmeye çalışırım markayı, bir çok kitabını da okudum. İlginç bir firma. Bu arada ben de XR'ın 7 den daha üstün olduğuna inanıyorum.

Güzel fiyat, keyfine bakın:)
    Ekran degeri derken hocam

Tesekkur ederim:)

piksel yoğunluğu, kontrast verileri gibi teknik bilgilerde yazanlar dışında belirtmedikleri iyileştirmeler de oluyor Apple'ın. Ona ithafen yazmıştım.

kağıt üstünde veriler aynı olabilir tam detaylı bakamadım, ama XR'ın ekran konusunda daha üstün olduğunu burada ki arkadaşlar da dahil söyledi. İlk bakışta ekrana anlaşılır zaten. 7 serisinin ekranını XR'a entegre etmeyeceklerine göre her türlü üstündür
  • quote:

piksel yoğunluğu, kontrast verileri gibi teknik bilgilerde yazanlar dışında belirtmedikleri iyileştirmeler de oluyor Apple'ın. Ona ithafen yazmıştım.

kağıt üstünde veriler aynı olabilir tam detaylı bakamadım, ama XR'ın ekran konusunda daha üstün olduğunu burada ki arkadaşlar da dahil söyledi. İlk bakışta ekrana anlaşılır zaten. 7 serisinin ekranını XR'a entegre etmeyeceklerine göre her türlü üstündür
    yani aynen sagolasin dostum. 2 kamera koysalardi daha iyiydi ama tek kamerasi da iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.