Şimdi Ara

Iphone 7 vs iphone xr (ekran kalitesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • XR eniyle boyuyla berbat bir telefondur. O paraya degmez iPhone7 kullanirim daha iyi performansta pek fark yok zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

XR eniyle boyuyla berbat bir telefondur. O paraya degmez iPhone7 kullanirim daha iyi performansta pek fark yok zaten.
    4500 tlye deger mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle degmez. iPhone XR gercekten berbat duruyor, arkadasta gördüm. Az daha koyup üstüne iPhone X alin.
  • quote:

Kesinlikle degmez. iPhone XR gercekten berbat duruyor, arkadasta gördüm. Az daha koyup üstüne iPhone X alin.
    Arada 200 tl fark var o da 4750 tl civari

Iphone x in tek artisinin paslanmaz celik ve ekran cozunurlugu oldugunu biliyorsun dimi

Xr in sarji x den cok daha iyi. Kamerasida daha iyi islemcisi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    X in XR e gore artilarini siralayim.

Ebat olarak elde daha iyi duruyor.

X te OLED Ekran var yani siyahlar isiksizdir ve simsiyah olur renkler canlidir vesaire.

X in kamerasi XR den daha iyidir hatta siyle soyleyim XS ile X kamerasi arasinda hcbir fark yoktur. Inanmiyorsan gir Apple sayfasina bir karailastirma yap.

XR in kamerasinda arkada cift lens yoktur dolayisiyla bomeh efekt veremez versede yazilimsaldir. Benden bu kadar yani X icin aradaki 200TL ye fazlasiyla deger cunku bu parayi vererek CR gibi bir sacmaliga para vermekten kurtulursun. XR deki ekran teknolojisi LCD dir yani eskidir bu sebeple pili iyi gider.

XR in tek artisi islemciainin XS ile ayni olmasi ancak su durumda bunu farkedemezsiniz bile. Ancak apple XR e XS kadar uzun sure destek vermeyecek ayni 5C gibi unutulacak bir model olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

X in XR e gore artilarini siralayim.

Ebat olarak elde daha iyi duruyor.

X te OLED Ekran var yani siyahlar isiksizdir ve simsiyah olur renkler canlidir vesaire.

X in kamerasi XR den daha iyidir hatta siyle soyleyim XS ile X kamerasi arasinda hcbir fark yoktur. Inanmiyorsan gir Apple sayfasina bir karailastirma yap.

XR in kamerasinda arkada cift lens yoktur dolayisiyla bomeh efekt veremez versede yazilimsaldir. Benden bu kadar yani X icin aradaki 200TL ye fazlasiyla deger cunku bu parayi vererek CR gibi bir sacmaliga para vermekten kurtulursun. XR deki ekran teknolojisi LCD dir yani eskidir bu sebeple pili iyi gider.

XR in tek artisi islemciainin XS ile ayni olmasi ancak su durumda bunu farkedemezsiniz bile. Ancak apple XR e XS kadar uzun sure destek vermeyecek ayni 5C gibi unutulacak bir model olacak.
    valla oyle cok abarti bi ustunlugu yok x in, hemen hemen ayni telefonlar xr ile

bu arada xr in xs ten ve xs max tan daha cok sattigini biliyorsunu degil mi? daha bugun okudum haberi

valla 7 aydir is ariyorum issiz muhendisim, ise girersem bu ay xr yerine xs getirtirim dubaiden 6000 tlye:) harc dahil 6600 tlye gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocarca33 -- 10 Ocak 2019; 10:29:35 >

X her sekilde XR den üstündür. XR in tek artisi islemcisinin XS ile ayni olmasi, ancak o islemcinin hakkini Dual Lense sahip XS verir, XR de ise cift kamera yoktur. Bunun disinda XR ekran cözünürlügü düsük ve ekran teknolojisi eskiyen LCD oldugu icin elbette Pili XS ve X e göre daha uzun gidecektir!

XR in satislari gecen haftalarda kötü diye yaziyordu. Buda demektirki toplamda Applein XS ve XR satislarinda eskiye nazaran büyük bir düsüs var. Zaten bunu piyasa degerinin düsmesindende gözlemleyebilirsiniz. Apple XR modeliyle eskiyen teknolojiyi daha buyuk ekranla millete kakalamk pesinde. Ekran teknolojjisi LCD, Kamera desen düsük. Telefona buyuk ekran takip son model islemciyle etmeyecegi paralara satmak pesindeler. Yarin ise Applein ilk unutacagi Model XR olacaktir! Ayni 5C de oldugu gibi.
  • 3 santim yan çıta var xr leş gibi görünüyor lcd ekrana tam ekran yapcaz diye diye öküz gibi çerçeve koymuşlar oled koysana zaten kazık fiyattan satıyosun 1.500lira satılan telefonda bile oled ekran varken nerden zümcüklesek çabasında sözde üstün mühendislik örneğiymiş hsstr ordan :D
  • xr ın ekranı daha iyi
  • Pek bi fark yok ekran kalitesinde. iPhone7 daha kullanisli ebatlari dolayisiyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bırakın 7'yi,7 plus'dan bile iyi.Kendi telefonum ile karşılaştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camoncan

Arkadaşlar bırakın 7'yi,7 plus'dan bile iyi.Kendi telefonum ile karşılaştırdım.
    Ne açıdan iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu xr cok dandik duruyo ortada kalmış 5c gibigeçen media markette inceledim ekran çok kaba duruyor çerceve aralıkları çok olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 13 Ocak 2019; 0:36:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.