Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
25.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona herkes kotu yorum yapmis ama cikarsa yine herkes alcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın daha çıkmamış iPhone'nun şeklini tartışmayı da çok çalışın hazır Teolog yurt dışına çıkmışken öyle bir çalışalım barajlar, köprüler, gökdelenler yapalım ki geri döndüğünde herif kafamızı "tembelsiniz" diye ütüleyemesin.
  • Samsung a düşman olan ben şuan itibariyle saygı duymaya başladım

• eğer buysa hayatımda gördüğüm en çirkin iPhone modeli.
  • iphone 6 çıkmadan öncede 10 kişinin 8'i bu ne berbat tasarım, Apple böyle bir ürünü piyasaya sürmez, o kamera çıkıntısı yapıştırma mı, çin malı android telefonlar gibi olmuş vs. bunların hepsi bu forumda döndü ve sızdırmaların tamamen aynısı olarak çıktı. Öyle görünüyor ki bu sızdırmalar da gerçek. Kimse böyle birşey gelmez dememeli

• 7 almayı düşünüyordum 8 için beklesem mi derken sanırım 7 ile devam edeceğim
  • Apple estetiğini kaybetmiş gibi duruyor. Umarım bu prototip değildir. Yoksa bir çok kişi 7 ye abanacak.
  • Ayyy götümm

• Kamera 7 plustaki yerinde olsa home butonunuda apple logosunun içine koysalar efsane olurmuş neyse umarım gerçektir 7 plus almayı düşünüyordum böyle gelirse keşke 8 alsaydım diye pişman olmam

• 8-9 bin Tl'den satışa çıkar heralde. 120 ay vadeyle millet alır kullanır
  • Ön taraf bildiğin lg g2 yahu

• lg ye apple logosu koymuşlar al iphone 8 utanmadan alırlar bunu birde rekor falanda kırar

• bu ne böyle emue
  • S8’in zerafetine bak bir de şuna bak neyse alacak olanlar düşünsün 6s ile devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Samsung tasarımla uğraşıp milleti kekleyeceğine önce sattığı cihazın arkasında durmayı öğrensin. Taş gibi Note 4'e güncellemeyi kestiler. Daha 2.5 yıllık cihazı öldürdüler. 5s çatır çatır çalışıyor ve hâlâ güncelleme alıyor.

Seni de bekliyoruz bu konuya daha hiç yazmamışsın.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-turkiye-android-7-0-nougat-guncelleme-takvimini-resmen-acikladi--124200782

Yahu 7 sene 3GS kullandım, telefon 4 nesil İOS versiyonu gördü. Noldu telefon beni ayamı uçurdu. Nolduğunu söyleyeyim.
    1- telefon yavaşladı, hemde baya bi yavaşladı.
    2- Pil tüketimi arttı
    3- Evet güncelleme aldı ama güncelleme ile gelen tüm özellikleri alıyormu sanıyorsun. Hayır bir çok özellik eksik geldi. Ki bu özellikler güncellemenin ana ögeleri.

İsterse 100 sene güncelleme gelsin, telefonun içindeki parçalarıda güncellemeyemiyorsan bir anlamı olmuyor.

bir telefonun 7 sene bir şekilde kullanılabilmesi bile büyük olay. varsın yavaş olsun bilmem ne.

Benim telefon kullanma ortalmam 6 yil. 1999 dan beri 3 telefonum oldu 4. sunu yeni aldim. Iphone has birsey degil.

gene de hem sana hem de kullandığın telefona helal olsun

• Fake bu boşuna konuşmayın, arka kısmı benzer benzerse sadece.

• Bu kadar buyuk bir sirket boyle bir seye nasil goz yumuyor? Acaba gercekten begenmisler mi? Ulan konsept tasarimlar daha guzel be bari onlardan birini kullansaydiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameranın dikine koyulması ve çıkıntılı olması nedir arkadaş? Bu telefonu bir yere koyduğumuzda kameranın üstünde mi duracak? Parmak izini apple logosunun içine yapsalar daha güzel olurmuş. Açıkçası iPhone'a yakışmayan bir tasarım olmuş

• Forumdaki cehalet seviyesini de gördük. Dikey şekilde video çeken çomarların hepsi dikey kameraya karşı çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önden lg g2

Arkadan lg g5

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.