Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
25.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=Pg7NNXyr3JY bu videodan sonra android in ios tan çok önde olduğunu anladım
    en basitinden oyun kaydetmeyi bile daha yeni getiriyor!!!
  • Ironim kullanıcısına yanıt
    O kadar çok kullanıcının aklına geliyor ki. Arkada yapacaksan bari apple logosunun içine koy. Valla onların akıllarına gelmez ise cidden Apple TAS kafalar tarafından yönetiliyor demektir.

Ki bence muhtemelen onun içine koyarlar.

Şimdiye kadar Apple kılıflarında "Bak benim İPhone'um var" diyebilmek için hep o elma logolu kısım açıktaydı. ( Cidden açıkta durmasının başka bir mantığı var mı? Yok! ) Şimdi o delik en azından bir işe yarar.

Bu arada kamere o şekilde olacaksa gene her zamanki gibi yerinde durmayan bir İPhone olacak.

Arkadaş İPhone 4 ve 5/5S de iyiydiler. Hatta en iyi Apple tasarımı İPhone 4 te idi. Almayı aklımdan geçirdiğim yegane İPhone dur. Sonra 6 ve 7 gibi ucubeler çıkardılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Haziran 2017; 8:34:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Samsung tasarımla uğraşıp milleti kekleyeceğine önce sattığı cihazın arkasında durmayı öğrensin. Taş gibi Note 4'e güncellemeyi kestiler. Daha 2.5 yıllık cihazı öldürdüler. 5s çatır çatır çalışıyor ve hâlâ güncelleme alıyor.

Seni de bekliyoruz bu konuya daha hiç yazmamışsın.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-turkiye-android-7-0-nougat-guncelleme-takvimini-resmen-acikladi--124200782

Yahu 7 sene 3GS kullandım, telefon 4 nesil İOS versiyonu gördü. Noldu telefon beni ayamı uçurdu. Nolduğunu söyleyeyim.
    1- telefon yavaşladı, hemde baya bi yavaşladı.
    2- Pil tüketimi arttı
    3- Evet güncelleme aldı ama güncelleme ile gelen tüm özellikleri alıyormu sanıyorsun. Hayır bir çok özellik eksik geldi. Ki bu özellikler güncellemenin ana ögeleri.

İsterse 100 sene güncelleme gelsin, telefonun içindeki parçalarıda güncellemeyemiyorsan bir anlamı olmuyor.

bir telefonun 7 sene bir şekilde kullanılabilmesi bile büyük olay. varsın yavaş olsun bilmem ne.

Benim telefon kullanma ortalmam 6 yil. 1999 dan beri 3 telefonum oldu 4. sunu yeni aldim. Iphone has birsey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamera cikintisi disinda gayet guzel olmus begendim ..ama bir s8 degil tabi ki .. samsung edge olayiyla iyi bir tasarim dili yakaladi.. ama iphone bu sekilde olursa ben alirdim ..

• Bence artık sen de herkes gibisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Haziran 2017; 23:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Herzamanki yorumlar cer cöp cikinca almak icin herkes yarisir . iPhone6 dan sonra yeni iPhone almaya zorlayacak tek etken OLED ve cercevesiz ekran olacaktir. Taptic engine 3D Tocuh olmasada olur, birseyler degismeli artik. Iki donanim bir makyaj ile kac yildir ayni kasayi satiyorlar, birsey ekledikleri yok. iPhone8 yada adi herneyse cikmali yoksa Apple 7S ile pek satis yapamaz, iPhone7 satislarindan belli.

• 5den sonra çok bozdu çok.
  • Android görünümlü iphone :)
  • Ben ciddi bir fark göremedim .
  • Eğer bu gerçek ise gerçekten çok yazık olmuş arkası çok iğrenç samsung s8 ile devam ederim

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Arkadan da önden de çok çirkin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

O uygulama benim rehberime erişince ne olacak? Rehberimde kullanan olsa ne olmasa ne hiçbir işe yaramayacak bir şey bu. Oradan mı sohbet edeceğim ne yapacağım yani? Kusura bakmayın ben sizin kadar rahat biri değilim. Ottan boktan uygulamanın alakası benim rehberime erişmek istemesi irite edici. İkisinin de birbirine karşı avantajı var. Özgürlük konusunda evet ama güncelleme konusunda sattıkları ürünlerin arkasında durma konusunda maalesef topunu toplasan bir Apple etmiyorlar.

Şu konuya bakın ağlama duvarı resmen. Git 3500 lira para ver iki yıl sonra cihazın güncellemeleri kesilsin.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-turkiye-android-7-0-nougat-guncelleme-takvimini-resmen-acikladi--124200782

yav android ekosisteminde samsung'dan başka telefon mu yok?

ios'un ne olduğunu fappening efsanesinde görmüş olduk merak etme :)

• 7 de bekleneni vermedi 8 de aynı sekilde bence tamamen ekran olmasını beklerdim lg den veya samgsungdan farkı yok
  • kaç mp netlikte görüntülenmiş 1.3 mü?
  • Bu kadar çirkin olduğuna göre doğrudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine berbat tasarım yine berbat tasarım :S

• 8 pahalı ve hayvan gibi boyutlu olacağı için almayacağım.5 kullanmaya devam.2 yıldır 5 kullanıyorum değiştirirsem eğer SE alırım ya da SE 2.versiyonu çıkacakmış onu alırım 4 yıl da kullanırım artık.
  • Böyle bir şey çıkmaz.
  • Ayni isinle iPhone7 sizdirildigi baslik acilmisti aynen cikmisti. Sanirim bu resimdekide gercek hali ve parmak izi sensoru huawei honor gibi arkada olacak.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.