Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
25.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önden hoşuma gitti en azından o gereksiz çerçeve oranından kurtulmuş ama, arka taraf çok karışık tam bir facia olmuş.

• Bence Macbooktaki Touchbar tarzi birsey yapacak ve parmak izi sensoru on tarafta olacak ancak ekranla duz yapacak oldugu belli olmayacak. Arkaya parmak izi sensoru bir ihtimal koyarmi belli olmaz cunku Apple daha oncede bizleri ters kose yapti. Aslinda en cok bekledigim yenilik Oled ekran ve daha az cercevesiz ekran. Bunu bugun tanitilacak iOS11 ile belki anlasilacak ipuclari verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hocam oruç kafası galiba..

Takip ettiyseniz. Paylaşılan 7 resimleri ile. Çıkan yedi alakasız onun "bambaşka" sı
  • Daha da güvenilir bir kaynak tarafından "touch ID telefonun arkasında olmayacak" şeklinde bir açıklama gelmiş, sabah bir haber sitesinde okumuştum, linki bulamadım şimdi. Zaten Apple'dan böyle bir tasarım bekliyorsanız Apple'ı fazla hafife alıyorsunuz demektir.

Bir de iPhone 7s ve iPhone 8 olarak iki farklı seri çıkacağından bahsediyordu haberde.

Her halükarda beni pek ilgilendirmeyecek. Xiaomi ile mutluyum
  • Büyük ihtimalle uydurma falan değil cihaz böyle olacak. Sızdırılan fotoğraflar genellikle doğru çıkıyor.

https://forum.donanimhaber.com/iphone-7-nin-yuksek-cozunurluklu-goruntuleri-sizdirildi--118001110

• yeter la yeter iphone 7 8 9 10 midemiz bulandı su hersene telefonlardan
  • eğer koskoca apple bunca güzel telefon cıkarttıktan sonra böyle bir modelle yeni amiral gemisini tanıtıcaksa kapatsınlar dükkanı gitsinler ben zannetmıyorum zaten boyle bir telefon cıkarıcaklarını cunku apple geninde olan yaratıcılık bu telefonda yok tamamen çalıntı olaylarla yapılmış bir telefon görüntüsü var şuanda. eğer böyle çıkarsa yazık
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    Dairesel bir şey diyorsun ama telefonu dik tutup video çektiğinde o dairesellik daracık bir alanda tıkılıp kalıyor. Dikey tutuşta objektifler yatay oluyor ama tutuş dikey olduğu için seyir zevkinin içine ediliyor. Yatay çeksen bu sefer objektifler dikey açıda kalacağı için video deneyimi yine de kötü etkilenecektir. Neden saçma olduğunu basit bir örnekle açıklayayım. Eline bir dürbün al ve dikey şekilde tutup kafanı ona göre çevirip bak. Alan daraldığını göreceksin. Daha sonra normal şekilde yatay tutup bakarsan alan genişlediğini farkedeceksin. Aşağıdaki linkteki yazıyı okumanı tavsiye ederim.

www.chip.com.tr/haber/cebinizle-video-cekerken-dikey-videolara-hayir-deyin_54874_2.amp.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• böyle iphone mu olur lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

yeter la yeter iphone 7 8 9 10 midemiz bulandı su hersene telefonlardan

Aynen katılıyorum, iphone artık abarttı serilerde iphone 20 ye kadar çıkartırlar, görsel açıdan hepsi aynı, işlevini bilemem de çok farklı olacağını sanmıyorum.Kafa yormaya gerek yok, çok da görsel takıntılı olmamak lazım, iphone'un zaten artık ismi var, işlevini umursamıyor. Ben de 8 mi beklesem diyordum ancak piyasaya çıkacak da maliyeti düşecek de en az 3 yıl sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Büyük ihtimalle uydurma falan değil cihaz böyle olacak. Sızdırılan fotoğraflar genellikle doğru çıkıyor.

https://forum.donanimhaber.com/iphone-7-nin-yuksek-cozunurluklu-goruntuleri-sizdirildi--118001110

Bu haber gecen seneki Iphone7 haberi kardeşim ..

• Bence tek sıkıntı kameranın çıkıntıda olması.
  • ticaretin hasi burda gel vatandas gel. :)))

• Genelde Apple yada Samsung ile alakalı sızıntılar doğru çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 5 Haziran 2017; 14:49:43 >
  • Telefonu dik tutarak video çekenler kameranın şeklini beğenmemiş. Sen beğenme.

Ayrıca önden efsane gözüküyor telefon tek sorun parmak izi. Onu keşke bir arkadaşın da yukarda dediği gibi elma logosunun içine koysalarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Büyük ihtimalle uydurma falan değil cihaz böyle olacak. Sızdırılan fotoğraflar genellikle doğru çıkıyor.

Evet biliyorum. Geçen seneyi örnek gösterdim. Sızıntılar doğru çıkmıştı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Evet biliyorum. Geçen seneyi örnek gösterdim. Sızıntılar doğru çıkmıştı.

Bu sene farklı sızıntılar var bekleyip gormek lazım..

• ya zaten alamayacaksınız neyine tartışıyorsunuz en az 4000 tl ile gelir

o ortadaki tuş iphoneu iphone yapan tuş idi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunun sahte olduğunu düşünüyorum.

Ama bu telefon bu şekilde çıkarsa , bildiğin Apple de fikir filan kalmamış anlaşılan.

Eski adının ekmeğini bir süre yer, ondan sonra biter gider. Nokia ve Blackberry buna güzel örnektir.

Nokia da eskinin namına bir 10 sene direnmişti. Blackberry halen tepiniyor.
  • herhalde iphone 8 çıkacak diye bekleyenlerin önünü kesmek için yapıyorlar bu tip oyunları
    çünkü bunu gören direk iphone 7 alır artık beklememe gerek yokmuş der :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.