Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
25.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exterminio

Lafa gelince herkesin gönlünün kralı U11 ama, alsanız da batmasa şu şirket...

Almadığımı nereden biliyorsunuz? Yaklaşık bir senedir HTC 10 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar saçmalamayın lütfen. Samsung'un yaptığı tasarımı Apple yapamaz mı sanıyorsunuz? Sadece işine gelmiyor, her türlü sattığı için yapmıyor.

Ancak görüntülerdeki telefon 3. sınıf replika cihazlara benziyor. Kesinlikle böyle gelmeyecektir. Bu şekilde çıkacağına inanıp eleştirenler de kusura bakmasın ama ağır salaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Daha yakın zamana kadar lg g3 telefonum da vardı, çoğu zaman da android ve iPhone beraber kullandım. Bir kez olsun şu tip saçma sapan özelliğini kullanmadım androidin. İlk geldiğinde neymiş diye bakıp kenara atılan saçma sapan şeylerden birisi. Telefonu bloatware çöplüğüne çeviren sayısı uygulamadan birisi. Androidin uygulama desteği her daim daha iyi mesela, uygulamalar arası dosya transferi vs oldukça iyi. Bunlardan bahsedeciğinze gidip en kullanışsız özelliği parlatmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca apple böyle bir teknolojiyi hayatta getirmez, tasarım diline aykırı bir kere.

O yüzden mi Apple Ipad e koydu bölünmüş ekranı ?? Merak etme yakında iPhone a da koyacak.. Sacma sapan dedigin ozellik gün geliyor ilac gibi geliyor..

Sen hasta olmadan antibiyotik kullaniyor musun ? Ama gerektiği zaman peynir ekmek gibi yutuyorsun iyileşmek için..

10 kişiden 5 kişi kullansa bile yeterlidir ki yorumlara baktığım zaman gayet te herkesin işine yaradığını görüyorum.. Senin o kullanmayan 5 kişi arasında olman bunu gereksiz yapmaz..

Gereksiz dediğin özellikler kullanıcının hayatını kolaylaştırmak için yapılıyor.. Keşke Apple da bu yolda gereksiz olsa bile biseyler yapabilse..

Bu arada Samsung a gecmeden aralıksız 4 sene iphone kullandım Allah kimseyi İphone ve IOS le sınamasın.. Düşmanımın başına vermesin.. Evlerden uzak olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka tarafa at penisi şeklinde kabartma yapsalar bile satacaktır .

• Sahte.
  • Tek kelimeyle rezalet.

• yahu fake birşey için amma yorum yapılmış.
  • bence de sahte
  • ÇÖP+KADAVRA+APPLE KALKAN+ 8 BLOK

• Hadi size bi guzellik yapayım Taze sızıntılardan..

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi

Yine bu hali diğerinden daha iyi

• Tasarım 10 numara. Böyle çıkarsa alırım 1 tane hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Güncelleme demek illa bir şeylerin kalitesinin artması demek değildir ama performans anlamında artış da olabilir. Mesela Nougat ile daha iyi bellek yönetimi geldi performans artışı sağladı. Bu da güncelleme için bir sebeptir. Samsung bey kaldıramıyor diyor. Ne gariptir ki bu kaldıramama olayı hep üçüncü büyük güncellemede oluyor. Yıllardır da hiç şaşmıyor. İki büyük güncelleme alıyor ama üçüncü büyük güncellemeyi yeni çıkmış giriş seviyesi model alırken amiral model almıyor. Güncellemeye be gerek var deniyor ama Android için aksine iOS'ten bile daha çok gerekli. Çünkü Android sürekli korsan yazılımların olduğu bir platform ve bazı uygulamalar, hatta girilen sitelerden gelen virüsler eski sürümlerin açıklarını kullanarak bilgi çalabiliyor. Her kullanıcı geek değil. Bu Samsung'un sorumluluğunda olan bir şey. Neyin korsan neyin gerçek olduğunu anlayamaz. Güncel sistem olunca önceki sürümdeki açıklar da kapatıldığı için bu risk önemli oranda azaltılıyor. Kısaca gerek performans gerekse sistem açıklarının kapatılması açısından Android'de güncelleme olayı şart. Kalkıp Apple gibi 5 yıl destek verilmesine gerek yok ama 3 yıl desteklenmesi gerek. Giriş ve orta seviye modeller 2 yıl olabilir ama amiral modellerin en az 3 yıl destek görmeleri gerek. Üst seviye ile orta ve alt seviye arasında böyle bir ayırım yapılabilir. Ben 6s kullanıyorum. S6 almış olsaydım son güncellemeyi almış olacaktım. E ne anladım bu işten? Her zaman söylerim Android'de Nexus/Pixel serisinden başkası yalan. O da ne hikmetse ülkemize gelmiyor artık.

• iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 5 Haziran 2017; 12:26:8 >
  • Uydurma bunlar yine biraz ozellik arttirip onceki kasayla cikacaktir.cogu zaman yaptigi gibu

• CİHAZ SAHTEYİM DİYE BAĞRIYOR. AMA FANDROİD'LER BOŞ DURMUYOR... DH' 1 SANİYELİĞİN YİNE GÜZELLEŞİYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 5 Haziran 2017; 12:48:24 >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    iOS 9'un ilk hallerini biliyorum. 6s'i çıkar çıkmaz ilk alanlardanım. O yüzden iOS 9'u bana anlatma. 7-8 ay sürdü o sistemin oturması. Anca 9.3 sonrasında adam olmaya başladı. iOS hiçbir ilk sürümde zaten iyi olamaz. Bu sadece iOS için değil her sistem için geçerli. İlk sürümler hep hatalarla dolu olur. E o zaman iOS 9.3.5 ile iOS 10.0'ı bir tutmak ne derece doğru? Birinin final sürümüyle diğerinin ilk sürümünü bir tutup karşılaştırmak çok saçma ve mantıksızca. 10.3.2 ile 10.0 arasında şu an uçurum var. Ayrıca iOS 10 final sürümünü aldığında mutlaka güncelle. Çünkü dosya sistemi değişti ve telefon hafifledi. Ayrıca bu sayede hafızada fazladan önemli miktarda yer açıldı. Yaz ortalarına doğru iOS 10 tamamen oturmuş olacak. Ayrıca ne bir yavaşlık ne bir takılma söz konusu. Hatta iOS 9'daki bazı eksikler de giderildi. Mesela kilit ekranına mesaj geliyor ve kilit ekranından uygulamayı açmadan mesaj göndermem gerek ama o arada başka bir iş çıkıyor ve mesajı yazamıyorum veya mesajı yazamayıp veya boş bir alana dokunup o an için yazmaktan vazgeçiyorum. Yazmadığım için o mesaj kilit ekranından kayboluyor. Sadece kilit ekranı değil bildirim barından da kayboluyordu. Mecburen uygulamayı açmak zorunda kalıyordum. iOS 10 ile bu sorun çözülmüş. O an yazmaktan vazgeçsem bile kilit ekranından mesaj kaybolmuyor. iOS 10 pratik kullanım anlamında iOS 9'a göre daha işlevsel. Sadece oturmasını beklemek sorun oluyor. Bana kalsa güncellemeyecektim ama şu pil sorunundan güncelledim olur da teknik servis son sürüme güncelleyip işlem yapmaz diye. Zaten iOS 10 son sürüme gelsin güncelleyip iOS 11 oturana kadar güncellemem.

• Şimdi sanal buton dünyanın en iyi tuş sistemi olur, çift kamera olmayan telefonlar da çöp niyetine konur. Çünkü herşeyin iyisini Apple ve kullanıcıları bilir.

• Apple ın o okuyucuyu arkaya bu şekilde sıratarak koyma ihtimali zaten yok. 7 de bile fiziksel tuş yok arkaya bunu koycağını felan mk sanıosunuz direk feyk çok bariz cihaz. Kamera şekli dışında hepsi uydurmasyon. Ekranı birleştirip en alt kısma koyacağı bariz parmak izini çünkü ekranda fiziksel tuş şeklinde menü olcağı kesin. Ee tuş neye yarycak o zaman demi ekrana nie koysun ki yani. O yüzden ekrandan tarayıcı yapcak ama o kısım gerçekten enteresan olcka bence değişik bişey ordan beklenio cihazdan zaten. Gidip bunu koyarsa apple çok net %30 satış düşer. O kadar da salak değiller yani belli demi

O değilde ne kadar çirkin bi cihaz bu resmdekil gerçekten ::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 5 Haziran 2017; 12:57:46 >

• Apple iphone 3G tasarimda bir telefon yapsin birazda buyutup su tasarima 5 basar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myxo kullanıcısına yanıt
    İnsan appledan böyle hareketler beklemiyor. :d

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.