Şimdi Ara

iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen teknik çizimler ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berbat gözüküyor. Kimse almaz bunu. Hem touch id yi apple logosunun içine, olduğu yere falan koyarlar daha iyi, lönk diye ortada saçma sapan çirkin bir şekilde koymazlar. Artı kamerayı yatay koyarlar dik koymak çirkinleştirmekten başka hiçbir şeye yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

parmak izi sensöründe sony'yi tek geçerim nokta.patent falan aldı heralde kimse taklit edemiyor.telefonu tam tuttuğunuz yerde.parmakla hiçbiryere basmaya gerek yok.ister avcunuzda ister masada olsun farketmiyor.

iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen teknik çizimler ortaya çıktı

Masada nasıl oluyor? Ters elle alması lazım. Ayrıca parmak ne kadar kurtarır ki?

İphone aqar

• ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Şirket Jobs tan sonra tamamen dediğin gibi bir çizgi üzerinden yürüdü sadece marka algısını şişirdi ve insanlara bunu kabul ettirerek bir popülizm simgeyi olmayı başardı. Şimdi donanım olarak özellikle Samsung'un 1-2 yıl gerisinden geliyorlar ama yazılımın donanımla uyumu ve hızı konusunda daha iyi olduğu göz ardı edilemez bir gerçek. Kaldı ki planlı eskitme Apple'da da var. İnsanlara "kaliteli" ürün satmak zorunda hissettiklerini sanmıyorum ben de. Nasıl olsa satılacak algısı konumuzun en başında ki ana öge olarak yerini koruyor.

Benim sadece saygı duyulması gerektiğini savunduğum nokta şu, eğer Apple gibi yeni bir firma kendi üretimini yapıp kendi yazılımı ile kısa sürede bunu başarabiliyorsa, Samsung, Nokia gibi köklü firmalar yanlış bir şeyler yapıyorlar demektir. Demek ki bu adamlar bir yerlerde bir şeyi harikulade yapmışlar ki bu ivmeyi sağlamışlar. 3310 6600 zamanında Nokia ne yaşıyorsa Apple'da 4-5 senedir onu yaşıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Şirket Jobs tan sonra tamamen dediğin gibi bir çizgi üzerinden yürüdü sadece marka algısını şişirdi ve insanlara bunu kabul ettirerek bir popülizm simgeyi olmayı başardı. Şimdi donanım olarak özellikle Samsung'un 1-2 yıl gerisinden geliyorlar ama yazılımın donanımla uyumu ve hızı konusunda daha iyi olduğu göz ardı edilemez bir gerçek. Kaldı ki planlı eskitme Apple'da da var. İnsanlara "kaliteli" ürün satmak zorunda hissettiklerini sanmıyorum ben de. Nasıl olsa satılacak algısı konumuzun en başında ki ana öge olarak yerini koruyor.

Benim sadece saygı duyulması gerektiğini savunduğum nokta şu, eğer Apple gibi yeni bir firma kendi üretimini yapıp kendi yazılımı ile kısa sürede bunu başarabiliyorsa, Samsung, Nokia gibi köklü firmalar yanlış bir şeyler yapıyorlar demektir. Demek ki bu adamlar bir yerlerde bir şeyi harikulade yapmışlar ki bu ivmeyi sağlamışlar. 3310 6600 zamanında Nokia ne yaşıyorsa Apple'da 4-5 senedir onu yaşıyor..

arka kapaktaki elma algısı başka bir şey değil bunu iyi pazarladılar. Mesela wolswagen arabaları önden inanılmaz karizma görünüyor o yüzden millet parayı buldu mu altına hemen passat çekiyor. Bunun gibi bir şey logo sattırıyor bile diyebiliriz kaliteden öte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Marka algısı en yüksek firmalar genelde amerikan firmaları google, face, apple, microsoft... bence burada Amerikanın bir önemi var yani diğer markalar bu algıyı pek sağlayamıyorlar devlet desteği gibi bir şey olabilir pek anlamasamda.

• samsung s5233
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Aynı sistem Ulefone Future da da mevcut.Hangisi önce bu teknolojiyi yaptı bilemiyorum tabiki :)
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    Solaklarda soldaki parmaklarından birini tanıtırsa sorun çözülür :)
  • Beyler gerçek değil yani lütfen tamam tim kuk bu işlerden anlamıyor ama bu kadar da anlamıyor değildir herhalde. Bu iğrenç tasarımı ancak LG samsung htc yapar

• quote:

parmak izi sensöründe sony'yi tek geçerim nokta.patent falan aldı heralde kimse taklit edemiyor.telefonu tam tuttuğunuz yerde.parmakla hiçbiryere basmaya gerek yok.ister avcunuzda ister masada olsun farketmiyor.

cok sacma elde tutunca kendiginlen acilsinmi ekran elin carpar vs birini arar

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    +1

Tasarım bu ise 7 plus almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Müşteri memnuniyeti, 2. el değeri, ios ve market. Bunlar da var. Bir de halk arasında elma logosunun statü sembolü olarak görülmesi. 5300 tl verip de en yüksek modelini alan, instagram,face,whatsapp harici bir şey yüklemeyen nice insanlar görüyoruz.
  • iPhone 7'den sonraki telefonum iPhone 8 değil Nokia 8 olacak bu gidişle.

Tek kelimeyle iğrenç.

• kimse dandiPhone 8 beklemiyor + bunun olması imkansız... home tuşunu koymayı unutmuşlar yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Beğenmedim iPhone 8s i bekleyeceğim

tasarımı aynı ek renk olur oda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Huawei Honor 7'ye sahibim, parmak izi tarama yerinin arkada olması masada olduğu zaman benim için büyük problem.

Masadayken sorun olmuyor demişsiniz de rahat rahat okutuluyor mu gerçekten? Pek inanmadım.

power tuşuna bi daha bak... parmak izi okuyucu o tuş... yanda...
  • Mesele fiyatının ne olacağı. Kalkıp da 1000 dolar derlerse bize gelişi rahat 5.000 TL'yi bulur.
  • Bence iPhone 7 ile aynı tasarım olacak, pil 40 mAh civarı, chipset/cpu/gpu yüzde 10 civarı güçlenecek, fiyat artacak, ama çok satacak...
    Hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

Masada nasıl oluyor? Ters elle alması lazım. Ayrıca parmak ne kadar kurtarır ki?

İphone aqar

Yoo iki elle de oluyor.4 parmak tanımlamak yeterli.sag sol baş ve orta parmaklar.masada dururken yanına dokununca açılıyor.cok pratik

• quote:

Orijinalden alıntı: Axl R

quote:

cok sacma elde tutunca kendiginlen acilsinmi ekran elin carpar vs birini arar

Buguna kadar hiç oyle bişey olmadı.cunku sensör düğmeye basmadan çalışmıyor.power dugmesine basar basmaz algılayıp aciyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.