Şimdi Ara

iPhone 8'i tüm açılarıyla gösteren bir video yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuda epılcılar beğenmeyenlere fanboy, ergen mergen bişeler sallamış napak beğenmediğimiz cihaza harika mı olmuş diyelim böyle çıkacaksa olmamış yani bana göre de. herkesin zevki kendine
  • Lightning portunun olması güzel.Şarj etmek istiyorsanız harici bir aparat almanız gerekiyor gibi bir şey yok en azından.

• Manyak satar tek kelime ile mükemmel

• Ben beğendimmm . Tabiki 7s bekliyorum .

• Yalnız herkes şikayet etmiş.

Dikkat edelim de gene satış rekoru kırmasın.
  • Kimse beğenmeyecek, herkes alacak.

• Tasarım berbat hiç yenilik yok bunu alanın aklına şaşarım

cihaz 70 milyon satar

• tartismasiz simdiye kadarki en guzel tasarimlari .. hadi bakalim .. ciksin da alalim hemen :)
  • Önceden iphone'na özenirdi firmalar şimdi iphone diğer firmalara özeniyor.yazık.
  • Ekran gayet cam gibi duruyo ve hoş bence. Ahizenin yanları 7/24 bildirim için olursa ve hiç video izlerken falan eklemeye kalkmazlarsa bence daha iyi olur, ki öyle tasarlayacaklardır gibime geliyor. Ekran oranını 16:9 koruyamazlar gibime geliyo o biraz can sıkıcı, ekstra siyah ekran eklenir bu sebeple çünkü ekran uzuyo ama pek genişlemiyo. Arkaya gelince yanken kamera daha hoş duruyordu evet, ama çekim yaparken telefonu yatay tuttuğumuz için çekim kalitesini arttırma amacıyla düşünüp öyle bir şeye yöneldiler diye düşünüyorum. Yoksa ucube bir cihaz olmasa da eski iphonelardan daha kötü bir tasarımı var. IOS11 le gelen yeni özelliklerle, güzel bir donanımla çok hoş bir cihaz bizi bekliyo olabilir kullanım açısından. Ana ekran tuşuna gelince ya ekrana gömülü, ya apple logosuna ya da daha uzun gözüken power tuşuna. Power tuşunun bana kalırsa uzama sebebi daha rahat ulaşılabilir olması için, patentinin sony de olduğunu düşünürsek yani. Ya ekranın altına gömmeyi becerdiler, ki bu tarz şeylerde apple 1. çıkmasıyla meşhur, ya da apple logosuna koyacaklar ki kullanımı ne kadar rahat olur bilmiyorum. Yine en iyi ihtimal ekrana gömmüş olmaları, çünkü o tarz yenilikler (touch id olsun, 3D touch olsun) S serilerine denk gelen senelerde, kullanıcıyı çekmek için öteki firmalara fark olması amacıyla getirilen yenilikler oluyor ve ilk(tüyoyu alan çinli firmalar hariç) apple da oluyor. Kısacası tasarımı yeterli ve yine "kullanımda" fark atacak bir telefon koyacaklar önümüze, "kağıt üzerinde" ne olur bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarım efsane olmuş. İlk defa bir iPhone'u beğendim. 2 parmak plastik boşluk yok artık. S8 gibi kumandaya da benzemiyor, daha kısa ve geniş tutulmuş.

• çıksa da alsak .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Tasarım on numara ancak ekran/kasa diye kafa şişirenler şimdi de tasarım çöp diyor. Zorlu da ilk sıraya girenler bu adamlar.

İnsan bazı zamanlarda gerçekten hayret ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple a bu sacma sapan patenentleri hangi geri zekalilar veriyor hep merak ediyorum. Ultrasonik goruntuleme sistemi Apple'in mi? hayir .. ekran teknoljileri Apple'in mi? hayir. Hatta kucultulmus ultrasonik goruntuleme daha cok yeni, urunler de sayili, ama adamlar henuz coklu uretilmemis, daha gelistirilen bir teknoljiyi : ben ekranin altina koyarim bunu diyerek patentleyebiliyor. bravo, telefonun arkasina kamera koymayi da patentleseydin bari.
  • Kamera çıkıntısı hariç gayet güzel ve hoş bir tasarım olmuş bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Tasarım on numara ancak ekran/kasa diye kafa şişirenler şimdi de tasarım çöp diyor. Zorlu da ilk sıraya girenler bu adamlar.

Bence tasarım olarak vasat bir ürün bizi bekliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Bence tasarım olarak vasat bir ürün bizi bekliyor.

İphone 7 serisi sahibi insanların kafası rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera çıkıntısıyla birlikte 9.1mm kalınlık gözüküyor. İphone 6 nın 6.9mm sinden sonra olmamış.

• Siz ne derseniz deyin. Çıktığı zaman yine bir dunya satacak. Tasarimi bka benzese bile.

Not : Apple sevmeyen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.