Şimdi Ara

iPhone 8'i tüm açılarıyla gösteren bir video yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Tasarım on numara ancak ekran/kasa diye kafa şişirenler şimdi de tasarım çöp diyor. Zorlu da ilk sıraya girenler bu adamlar.

İnsan bazı zamanlarda gerçekten hayret ediyor.

Bence tasarım olarak vasat bir ürün bizi bekliyor.

İphone 7 serisi sahibi insanların kafası rahat.

4000 TL verdiler bir zahmet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Varsa şekerin, patlayağğğ şekerim :)

• kulaklık olayı inş bunda normal olur

• iphone 8 çıkacak. Donanımhaber editörleri Samsung Galaxy S8 izlenimlerini sunacaklari bir videoyu hala yayınlamadılar. Tebrikler ??

• Bu apple da önceleri laf atıp atıp gittikçe de kendi telefonlarını da tüm android telefonlar gibi yapmaya başladı harbi :D

• Herkes cökmüş foruma htc 10 kullanıyorum. İphone yi 1 gram sevmem ama bu cihazda yok satacak belli. Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş. Zanzungvular cökmüş foruma hahahhahaha 😁😁😁

• İphone sıktı başka popüler markalar üretilmeli

• Valla iphone sevmem ama klasik kulaklık eksiği ve kamera çıkıntısı dışında söyleyecek söz bulamadim.bu kadar ergonomik boyutta Android telefonlar da olsaydı keske

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 2 Temmuz 2017; 2:41:33 >
  • o kamera kısmı öyle gelirse ve buna 4bin tl verenler olursa arka tamponumla ölümüne gülerim

• quote:

Orijinalden alıntı: MoTW

Tasarım efsane olmuş. İlk defa bir iPhone'u beğendim. 2 parmak plastik boşluk yok artık. S8 gibi kumandaya da benzemiyor, daha kısa ve geniş tutulmuş.

bence 18:9 çok daha kullanışlı çok az uzun elde tutuş vs çok çok daha iyi geleneksel telefonlara göre.IP 8 güzelde o videodaki beyaz şeritli ekran koruyucusu takıyor acaba oralar çerçeve mi olacak ?

Yanlarda S8,

Arka:Note8'i görmek lazım S8 çift kamera olmadığı için karşılaştırma yapmak mantıklı değil fakat hoş duruyor ıp8

Üstte:IP8 daha iyi bunun karışımını s9 da görürüz seneye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera çıkıntısı olmayan bi model çıkarana kadar isterse uzaya ışınlama yapsın gözümde değeri yok. nedir abi o kamera öyle yaw? para kasasının anahtar deliği kapağı gibi!!! kenara kaydırıp anahtar sokacaz sanki! Allahtan SE modelini çıkardı da, gönül rahatlığıyla kullandığımız bi cihazımız oldu. yoksa hala 2013 ün 5s ini kullanmaya devam edecektik.
  • Berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capital.punishment -- 31 Temmuz 2017; 10:53:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım aynı zaten değisiklik 0.

• 5S den iphone 8 e geçmeyi düşünüyorum

• Renklerini merak ediyorum renklerini..
  • heee keşke sana verselerdi tasarımı sen yapsaydın :D mutkala olumsuz bi yorum yaparsınz zaten..

• Buna para verilmez

• Apple bu Telefon ile rekor üstüne rekor kıracaktır, Ön tarafı gayet güzel Arka bölüm ise olabilirlik tarafı var elbet arkasını sevmeyenler olacaktır haliyle,
    Hayran kaldım diyebilirim Yeni iPhone cihazına,
    Şunu da yazmadan geçmeyeyim Apple bu tasarımı yaptı ya diğer firmalar kopya çekecektir :)

• Bu olamaz çünkü Apple Iphone 8'in ekranını Samsung'a kavisli ekran olarak ürettirdi. Bu ise düz ekran ve Iphone 7'ye benziyor. Olsa olsa 7S modeli olabilir.

• Iphone olamaz yalan haber. 1. nesıl 3g bile daha kalıtelı duruyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.