Şimdi Ara

iPhone 8'in fiyatı bin doların üzerine çıkabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 7s çıkmadı, siz 8'in haberini yapıyorsunuz ki Apple denen sır kutusu, 7s için bile bir bilgi vermiyor hiç kimseye.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnigmaEW

yahu daha 9-10 ay var. Ne epılmış arkadaş ....

9-10 ay var dediğin zaman 7s çıkacak. 8 ise 2018 da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaylandIZMIR

quote:

7s çıkmayacakak direk 8 geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

quote:

Bu dedigini 4s,5s,6s icinde soylediler. Ayrica iphone 4 te hologram da gelecek dedi bunu soyleyenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

quote:

Bu dedigini 4s,5s,6s icinde soylediler. Ayrica iphone 4 te hologram da gelecek dedi bunu soyleyenler.

Apple tasarım yılını 3'e çıkardı ve i7 ile aynı tasarımda 3. yıl oldu ve seneye iphone 10. yılı da kutlanacak. Zaten bu sıradan bir söylenti değil, ben daha 7s diye haber yapan bir dergi, blog, haber duymadım.

http://www.macrumors.com/roundup/iphone-8/

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-8-1329124

http://www.mirror.co.uk/tech/iphone-8-price-release-date-8757089

• LegendM kullanıcısına yanıt
    düşük bir ihtimalde olsa bende iphone 8'in 2017 yılında geleceğine inanıyorum.

düşünün her modelinde kasa değiştirdi iphone.
    çok eskiye gitmeden kısaca:
    iphone 3
    iphone 3s
    iphpne 4
    iphone 4s
    iphone 5
    iphpne 5s
    iphone 6
    iphone 6s
    iphpne 7

dikkatinizi çekerse eğer, her seri atladığında iphone kasa değiştirdi. ilk defa iphone 7'de iphone 6'nın birebir aynı kasasını kullandı. sanki bu seneyi geçiştirdide esas seneye (10. yılında) yeni kasayı tanıtıcakmış gibi.
  • iphone a okadar para vereceğime 1/3 fiyatına alırım xiaomi5 bakarım keyfime 2sene sonra aynı fiyat aralıgında daha yeni modelini alırım...eskisini cocuga veririm oyuncak diye gene paranın 1/3 cebimde kalır..;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 13 Aralık 2016; 12:51:51 >
  • Ming-Chi Kuo kim ya emin demiş üstelik :D

• Patronlar keyifli, 3. dünya ülkeleri sevinçli.
  • Asgari ücretle telefon alanları gene ezikleme sırasına girmiş millet.
    Arkadaşım sizene bırakın millet alıyorsa alıyor, parasını siz mi ödüyorsunuz. Herkes kendi aklı var fikri var. Milleti bu kadar düşünmeyin ALlah aşkına.

• kadirirdem kullanıcısına yanıt
    bence de.
  • kaliteli ürünün maliyeti yüksek olur, buyüzden fiyatıda yüksek olur. birde maliyeti düşük çöp üretip, kaliteli ürün fiyatına satan dandik aç gözlü firmalar var, bakınız soni gibi.

şu iphone daki kaliteye bak, helal olsun, adamlar, lighting portuyla kasa arasındaki boşluğu ikinci bir metal halka ile kapatıp, dış ortamdan yalıtmış, bununla da yetinmeyip kablo takıp çıkartırken veya kablo takılıyken bilinçsizce yapılacak ani bir hareketle şarj portuna binecek kuvvetin anakarta fiziki bir hasar vermesini engellemek için şarj yuvasının sağından ve solundan iki vida ile ayrıca sabitlemişler. işte bunlar hep ustaların ve kaliteden anlayanların görebileceği nuanslar, bunu huawei de yapıyor, zaten p9 u ele alınca malzeme kalitesi ve işçilik hemen kendini belli ediyor. birde hırsız dandik soni nin maliyet düşürme odaklı dandik çöp z2 si aklıma geldi, şarj kapağını açınca micro usb portun etrafı alabildiğine boşluktu ve plastikti, telefon resmen bükülüyodu, kamera sensorleri ortalı durmuyordu, ekran sarı leke çıkıyordu, kasa açıkları ve simetrisizlikler vardı, kamera ısınıp kapanıyodu vs liste daha uzun, 6 ayda bir para amaçlı test etmeden piyasaya sürülmüş ve maliyeti düşürmek adına herşeyin çalındığı(dualtone flaş-ois-kapasitif tuşlar-kablosuz şarj-rakiplerden düşük donanım 3gb ram ve hala emmc depolama-kalitesiz malzeme ve ucuz işçilik)dandik çöptür soni. en sonki xz çöpünde plastik kasaya dönmüş, ram 3gb ve emmc, dualtone flaş-ois-kablosuz şarj-kapasitif tuşlar çalmaya aynen devam etmiş usta hırsız soni. herşeyi gizli çalan açgözlü en dandik ve iğrenç çöpleri üreten en iğrenç dandik firmadır soni. yani kalitesizlik göstergesi onca detay var soni çöplerinde. sonra niye en sorunlu marka soni deyince, şaşırmamak lazım, dandik mal sorun çıkaran maldır, sorun çıkaran mal dandik maldır. bu tartışılmaz bir gerçektir ve mutlak ispattır...

• fiyat yüksek evet ama müşteri memnuniyeti en üst seviyede.
    3 yıl kullandığım telefonu, randevu ile resmen sıfırı ile değiştirdiler.
    hiç beklemezdim inanamadım.
    ayrıca yüksek fiyat Türkiyeye özel bir durum. vergi vs. yurtdışından alın, getirdin daha uygun fiyata almış olun. resmen türkiyede fiyattan 1400 lt. fark ile iphone 7 plus getirdim.
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Kaynak?
  • Nz9 kullanıcısına yanıt
    IOS ve Android arasında ki fark sadece 0.7 saniye geç açılması mı?

Gameplay ve uygulama kullanımında dağlar kadar fark var. Fakat bu farktan dolayı 5000 TL verir miyim! Vermem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

5.000 $ olsun. Apple yine satar ki. 5s kullanıyordum aldığım zaman diliminde en şık ve güçlü telefondu ama şimdi bakıyorum bir yandan Xiaomi diğer yandan Samsung öteki yandan çerçeve aşkını bıraksa yürüyüp gidecek HTC tasarımına hasta olduğum LG V serisi yani 'Android' sistemini kullanan telefonların tasarım konusunda oldukça ilerlediği şu dönemde 7 diye 6 ve 6s'in sırtına kürekle vurup önümüze sunan Apple hiç kusura bakmasın. Tamam iOS en iyi işletim sistemi tecrübesini sunuyor ama diğer yandan da tehditler içerse de bir özgürlük platformu var abi SD 835 ler konuşuluyor 6 GB ramler havada uçuşuyor. Donma takılma muhabbeti tarihe gömülüyor artık yani, varsın oyun 0.7 sn geç açılsın iOS a göre. Oyun oynayacak adam 0.7 sn oyununu erken oynasa dünya daha güzel bir yer olmayacak.

Yanlız takılma sorunu zaten çoktan tarih oldu.

En son bir android telefonda takılma yaşayalı Asır oldu gibi. En son Android 4.1 de vardı sanırım. Ki ona da bakmayın onuın sebebi de Samsung Toucwiz idi. Yoksa LG nin HTC nin Sony nin arayüz akıyordu yani. Samsung çok satılıyor diye insanlar Android i Samsung ile bir tuttu.

Yani Snapdragon 820 ile kasacak bir telefon var ise yapsa yapsa Samsung yapar. Ya da MiMix teki gibi yazılımın donanıma hazır olmadığı cihazlarda olur.

Bu arada V10 kullanıyorum. Şekline kurban olduğum telefonu.

Apple telefonları savunabileceğim bir tek 3.5mm ses çıkışlarının yüksekliği ve kalitesi idi. Önce HTC nin atılımı ile. Sonra V10 un çıkması ve son olarak da Apple ın 3.5mm yi cihazından kaldırıp kendi kafasına sıkması sonucunda herhangibir insan evladına İPhone önerebilmek için tek bir mantıklı sebep kalmadı. Şeklini beğeniyorum dese adama 7 alma git 6S al diyeceğim olay bundan ibaret. Sadece bazı pahallı ve sadece İOS da olan uygulamalar var onun için alınabilir ki o uygulamaları da kullanacak adam sayısı Türkiye de bin kişiyi geçmez sanırım. Ki onlar da zaten İPhone 7 falan kullanmaz hala 5S kullanıyorlardır. Ya da olsa olsa 6S almışlardır.

Bence de. Buradan Apple Türkiye ve perakende satıcılara sesleniyorum. Yeni İphone modelini 6000TL baz fiyat ile çıkarın. 32Gb yeter 128Gb modeli getirtmek ile bile uğraşmayın. 16GB herşeye yeter diyen adam ne yapsın 128GB ı değil mi?

Alan nasıl olsa alıyor. En azından ülkeme biraz daha fazla vergi geliri olurlar.

• HogwartsMeade kullanıcısına yanıt
    Yani çıksa 10000TL ye alacaksın.

Arkadaş rahat batıyor lafı doğruymuş yanlız. Acayip hastayım. Yata yata belim ağrıdı resmen. Ter içindeyim. Azıcık uyanayım diye foruma girdim kafa dağıtıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 17 Aralık 2016; 1:51:6 >
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Hayır. Türkiye ye özel bir durum değil. Yurt dışında da pahallı.

HTC 700 dolar ise İPhone 800-900 dolar.

Yani İphone tüm dünyada pahallı.

Valla müşteri memnuniyetine gelirsek.

Ben şimdi 1500TL ye sıfır Türkiye garantili LG V10 aldım. Aynı özelliklerde bir İPhone almaya kalksam zaten yok da. Hadi diyelim işte ekran boyutu dahili hafıza falan tutsun birbirini diye. Sanırım en yakın karşılığı 128GB 7 Plus olur. Onun fiyatı ne? 4200TL.

1500TL yi V10 a ver. Geriye kaldı 2700TL.

Bir sene kullan. Seneye telefonu ölü fiyata bile satsan en kötü ihtimalle 500TL eder. 2700+500=3200TL. 1500TL ye LG V20 al. Kaldı geriye 1700TL. Bir sene sonra onu da 500TL ye sat. Paran oldu 2200TL. Gene 1500TL ye LG V30 al. Geriye kaldı 700TL.

3 yıl İPhone dan 4-5 nesil öndeki telefonu kullandın. Her sene telefon değiştirdin. Ama yine de tek bir İPhone 7 Plus dan ucuza geldi. 700TL paran cebinde kaldı.

Evet müşteri memnuniyeti önde. 700-800 liralık telefonu 3200TL ye satacak müşteri bulsam ben de huyuna giderdim doğal olarak.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    türkiyede pahalı, yurtdışında değil.
    fiyatı zaten sabit, 649-759 euroda başlıyor.
    ama türkiyede vergi,ötv vs. güzel yüklüyorlar.
    zaten euro neredeyse 4 lira, yakında 5 lira olur.

ben amerikadan getirttim dedim ya, burada 3800 tl olanı oradan 2400 tl ye almış oldum.
    türkiyeden almak kötü olıuyor, fazla zarar ediyoruz, kendi fiyatının kat kat üstüne alıyoruz telefonu.
  • Çok özel ve gerekli (!) bir konu :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.