Şimdi Ara

iPhone 8'in fiyatı bin doların üzerine çıkabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1535$'dan piyasaya sürülen BlackBerry Porsche Design P'9983 bulunan Dünya gezegeninde iPhone 8 1200$'a piyasaya çıkarsa "şimdiye kadarki en pahalı akıllı telefon" nasıl olabiliyor. Ben bildiğim bir örnek olan BlackBerry Porsche Design P'9983'ı verdim, daha pahalı piyasaya çıkmış akıllı telefonlarda olmuş olabilir.

• NE yapıyorsunuz apple bey.
  • Beyler popomdan aldığım bilgiler eşliğinde size söyleyebilirimki iphone 8 çıktığı 2018 yılında sadece 256 gb boyutlu versiyonun fiyatı 1000 doları geçecek.
  • neworex kullanıcısına yanıt
    Android one alirsin, 2 yil guncelleme alirsin, 2 yilin sonunda yine bir tane alirsin ki verdigin para halen iphoneun 1/4u kadar olur.
    Ben de kapitalist duzenin oyununa kanip gecen sene gidip s plus aldim ama gm 5 plus ile ayni seyi yaptigini farkedince tuh dedim.

Market ve musteri memnuniyeti iyi applein, ona bir sey demem ama daha ucuzunu daha kisa sure kullanirim bundan sonra...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sonraki hep şişirilir, vaktinde iPhone 6 böyle bekleniyordu
    iPhone 8'in fiyatı bin doların üzerine çıkabiliriPhone 8'in fiyatı bin doların üzerine çıkabilir

• Geçmiş olaun

• Cikarin hatta 2000 dolar yapin.Enayi cok dunyada genede alirlar

• Şu da var; ülkede kriz var, paran değer kaybetme rekorları kırıyor, siyasi gelişmeler iç açıcı değil, her an bomba patlama riskiyle karşı karşıyayız; ama gel gör ki iphone 7 peynir ekmek gibi satılıyor! Tamam teknolojiden yararlanmalıyız ancak pahalı bi şekilde değil, dünya ülkeleri gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone nasıl kullanıyorsunuz arkadaş gerçekten arkadaşların telefonunü kullanmaya çalışıyorum beceremiyorum en başta geri tuşu yahu o niye eksik?En lazım olan şey.
    Ayrıca aşırı pahalı yıl oldu olacak 2017 iphone4 1000 TL. Değmez.
    Alın 1000 liraya samsung galaxy j7 keyfinize bakın.

• Türkiye de 350 dolara çalışan fakirler isyan etmiş
  • Sayın editör bu kadar mı uzaksın piyasadan? Diyelim ki haberde yazdığın gibi 1200 dolardan satışa çıktı yeni iPhone. 20.000 dolarlık Vertu Signature Touch, 5.000 dolarlık Tag Heuer Meridiist Infinite gibi telefonlar var. 1200 dolara satılacak telefon nasıl oluyor da gelmiş geçmiş en pahalı akıllı telefon oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Aniden o kadar zam yapmazlar, haber baştan sonra uydurma. Ayrıca cam olsa ne olur ? Cam alüminyum'dan daha ucuz bir madde.

Oled panelin maliyeti, lcd panelden daha ucuz diye biliyorum. Bu konuda bir sürü haber yayınlandı.

Gerçi bizde yine yok satar. Ayda 1300 tl maaş alıp yıllarca taksit ödeyenler var, Evine et meyve almaz iphone taksiti öder.

/>

Hocam evine kırmızı et alsa zaten iphone almayacak :)

• $1200 mi? desene turkiyede 5000 tl olur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtfrt.

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Aniden o kadar zam yapmazlar, haber baştan sonra uydurma. Ayrıca cam olsa ne olur ? Cam alüminyum'dan daha ucuz bir madde.

Oled panelin maliyeti, lcd panelden daha ucuz diye biliyorum. Bu konuda bir sürü haber yayınlandı.

Gerçi bizde yine yok satar. Ayda 1300 tl maaş alıp yıllarca taksit ödeyenler var, Evine et meyve almaz iphone taksiti öder.

/>

Hocam evine kırmızı et alsa zaten iphone almayacak :)

iphone alınca boyun mu uzuyor ? yada sana tebrik plaketi mi veriyorlar ? teknoloji dünyasına bile artık bir faydaları yok bu apple ın
    gören diyecek ki telefonla yaşıyorlar
    ya artık doğru düzgün bir yenilik sunamıyorlar üreticiler daha hızlı daha iyi hep gören diyecek yarışmaya katılıyoruz ama telefonla gösteriş yapan görmemişler için tam aranan ürün
    kısacası almayın şuan ki 1000 tl altları bile çok yeterli seviyeye geldi

• alp0007 A kullanıcısına yanıt
    Keşke böyle olsaymış.

Kamera ve cihazın arka yüzüde Iphone 7 gibi olsaydı güzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya o kadar sacma kaynaklara bakip o kadar sacma haber yapiyorsunuz ki ben sizin adinia utaniyorum artik. İcerikte seneye cikacak iphone 7s diyor baslik iphone 8 video var iphone 8.

• Sıkıntı yok. 2000 dolar olup satışlar düşse kâr marjından dolayı Apple aynı parayı kazanır.

• Bizim ülkede peynir ekmek gibi gider.

• ??

• 5.000 $ olsun. Apple yine satar ki. 5s kullanıyordum aldığım zaman diliminde en şık ve güçlü telefondu ama şimdi bakıyorum bir yandan Xiaomi diğer yandan Samsung öteki yandan çerçeve aşkını bıraksa yürüyüp gidecek HTC tasarımına hasta olduğum LG V serisi yani 'Android' sistemini kullanan telefonların tasarım konusunda oldukça ilerlediği şu dönemde 7 diye 6 ve 6s'in sırtına kürekle vurup önümüze sunan Apple hiç kusura bakmasın. Tamam iOS en iyi işletim sistemi tecrübesini sunuyor ama diğer yandan da tehditler içerse de bir özgürlük platformu var abi SD 835 ler konuşuluyor 6 GB ramler havada uçuşuyor. Donma takılma muhabbeti tarihe gömülüyor artık yani, varsın oyun 0.7 sn geç açılsın iOS a göre. Oyun oynayacak adam 0.7 sn oyununu erken oynasa dünya daha güzel bir yer olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.