Şimdi Ara

iPhone 8'in kablosuz şarj özelliğiyle ilgili en net ipucu iOS 11 betada çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tam olmayacak ama buluttan nem kapmış galiba adamlar. Olmaz demiyorum ama ses dosyasının isminden nasıl bunu yakaladılar anlamadım. eğer doğru çıkarsa taktir etmek gerekli :)

• Gelsin bir zahmet ,Samsung'da 2 yıldır var.

• Kablosuz şarj desteği olan araçlar için hoş bir olay .
  • arabalarda artık kullanılmaya başlanan kablosuz şarj bölümleri aslında en güzel kullanım örneği.yolda giderken telefonu bluetoothla bağlayıp kablosuz şarj bölgesine koyunca seyahat boyu şarj etmek mümkün oluyor, kablo ve çakmak fişi gerekmemesi çok iyi bir şey.

• Ne kadar yanlış bir yorum bu şöyle düşün arabadasın ve telefonunu kablosuz şarj özelliği olan yere bırakıyorsun doluyor. yada masaüstü kablosuz bir şarj cıhazın var bir arama geldiğinde yada aniden alıp çıkmak istediğinde büyük kolaylık sağlıyor. zaten şarja bağlı bir telefonla oynamak hem cihaz için sağlıklı değil hemde şarjdayken bile telefonundan ayrı kalamayan birisinin psikolojik olarak bağımlılığı çoktan başlamıştır. gereksiz diye bir teknoloji yoktur doğru zamanda doğru şekilde her şey işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Nikola

quote:

Orijinalden alıntı: AndaCakan

şu kablosuz şarj ne işe yarıyor bir türlü anlamadım kabloyla en azından kısıtlı da olsa bi hareket imkanı oluyor kablosuz şarj telefonu kullanılamaz hale getiriyor.Sırf androidciler iphoneda kablosuz şarj yok xd demesinler diye eklenmiş bir özellik

En basit ornegi verelim hemen sarj soketin bozuldugunda kablosuz sarj alternativin olmus oluyor.

Hacı o zaman iki tane şarj deliği koysunlar, biri yedek olsun. Ne saçma iş böyle sebep mi olur ya.

Apple'ın şarj docklarından ne farkı var bu kablosuz şarjın? Hiçbir farklı yok. Kablosuz şarj dediğin evine gidince telefon anında şarj olmaya başlar, budur. Bütün elektronik cihazlar prizlere değil evdeki modeme bağlı olur, modem hem internet hem elektrik beslemesi yapar cihazlara.

Bu (çakma) kablosuz şarj işi gereksiz bir şey, yıllardır var ben yaygınlaştığını da göremedim. Ha ama Apple bunu da yaygınlaştırır orası ayrı.

• Bence cok gerekli bir özellikti , eklenmesi iyi oldu. Ama tabii bu aparatın minimum 100 euro seviyesinde olacağını düşünüyorum. Kullanabilir miyiz orası muamme
  • iPhone da ilk defayı ilk defa iphone daymış gibi lanse edip kendilerini erişilmez hisseden bir sunum izleyeceğiz bu sene desenize.
  • AndaCakan kullanıcısına yanıt
    Yeni araçlarda kablosuz pedler var. Üstüne koyuyorsunuz sarj ediyor. Arabada kablo derdiyle uğraşmıyorsun. Koyuyorsun göze sarj oluyor.

iPhone kablosuz şarj gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.