Bildirim
İphone 8 Mi 7 Plus Mu X mi ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yani hocam bu farklar için 7 alınıyorsa kablosuz sarj, yeni tasarım, 4k 60 fps içinde 8 alınır o zaman. Öyle bir anlatmışsınız ki inanılmaz değişimler var gibi:) Sizinki biraz elinde eski teknolojiyi bulunduran insanların yorumlarına benzemiş. Zaten artık telefonlarda 1 sene içerisinde çok fazla bir değişiklik olmuyor, 2-3 yılda bir sadece radikal değiliklikler oluyor. Bence bu değişiklikler iphone 2'den 3'e, 3gs'den 4'e, 4'den 6'ya geçerken yaşandı. Şimdi de 7'den X'e geçerken yaşanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Eylül 2017; 16:32:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zerathull
Yani hocam bu farklar için 7 alınıyorsa kablosuz sarj, yeni tasarım, 4k 60 fps içinde 8 alınır o zaman. Öyle bir anlatmışsınız ki inanılmaz değişimler var gibi:) Sizinki biraz elinde eski teknolojiyi bulunduran insanların yorumlarına benzemiş. Zaten artık telefonlarda 1 sene içerisinde çok fazla bir değişiklik olmuyor, 2-3 yılda bir sadece radikal değiliklikler oluyor. Bence bu değişiklikler iphone 2'den 3'e, 3gs'den 4'e, 4'den 6'ya geçerken yaşandı. Şimdi de 7'den X'e geçerken yaşanacak.
Ya hocam kablosuz şarj , 4k 60 çok mu önemli tasarımda tıpatıp aynı ge rek siz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama bence kablosuz şarj, 4 k 60 FPS ve fotoğraf kalitesi olarak fark var bunlar önemli bunun dışında kasa 6 dan beri aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coke019 -- 23 Eylül 2017; 23:58:19 >
Hocam bence kablosuz sarj güzel, 4k 60 fps umurumda değil. Ama işte 6s plus ile 7 plus arasındaki farklarda umurumda değil benim, yani benim için kayda değer değil. -
Bir kere 7 plus ve x arasındaki seçim sadece para meselesi. Para varsa x alın geçin. 8 i hesaba katmıyorum bile çünkü 7 nin aynısı.
quote:
Orijinalden alıntı: Golden Gate
İmkanım olsa x alırdım.
Fakat iphone 8 plus aldım.
Düz iphone 8 alınmaz , tek bildiğim bu
Peki neden düz iphone 8 alınmaz?
quote:
Orijinalden alıntı: saltanat1299
quote:
Orijinalden alıntı: Golden Gate
İmkanım olsa x alırdım.
Fakat iphone 8 plus aldım.
Düz iphone 8 alınmaz , tek bildiğim bu
Peki neden düz iphone 8 alınmaz?
Ekran küçük ve çift kamera yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende kararsız kaldım. 7 plus mi 8 plus mi 600 TL fark var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 8 öneririm plus çok büyük kullanamayıp 6s plustan geçtim ama maddi durum rahat olsa x alırdım bu arada hepsinde ana kamera ayni
Aslında apple 5 inç lik bir iphone çıkarsa daha güzel olur diye düşünüyorum çünkü 5.5 inçlik plus lar çerçeveli olduğu için gerçekten çok büyük 4.7 lerin ise küçük olduğu düşünülüyor o zaman ikisinin ortası 5 inç olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltanat1299 -- 29 Mart 2018; 0:59:59 > -
7plus
8i arayacağın bir özellik yok eğer kablosuz şarj önemli değilse hatta kasa olarak kalite hissi 7plus daha önde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X