Şimdi Ara

İphone 8 Mi 7 Plus Mu X mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam siz neden 6s plus varken 7 plus aldiniz o zaman? 7 ile 8 arasinda fark yoksa 6s ile 7 arasinda hic fark yok. Sirf tus kalkti diye mi verdiniz o kadar parayi?

6s plus ile 7 plus arasındaki fark ile 7 plus ile 8 plus arasında çok fark var.
    Görsel önünde gidelim ;
    6s plus ve 7 plus arasındaki en büyük fark aşikar kamera(sadece bunun için bile alınır portre modu efsane) onun dışında anten çizgileri gözükmüyor ki bu telefonu daha şık gösteriyor mat siyah renkte cabası touch id de aynı şekilde daha güzel
    7 plus ile 8 plus arasındaki farka bakalım sadece arkada cam gibi yüzey var şimdi arkada tek cam yüzey var diye 8 plus mı alınır bana yok özelleri daha iyi daha güncel telefon performansı daha iyi falan demeyin günlük kullanacağın telefon işte
    İphone 8 Mi 7 Plus Mu X mi ?İphone 8 Mi 7 Plus Mu X mi ?
    İphone 8 Mi 7 Plus Mu X mi ?

• JanKlod kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bu farklar için 7 alınıyorsa kablosuz sarj, yeni tasarım, 4k 60 fps içinde 8 alınır o zaman. Öyle bir anlatmışsınız ki inanılmaz değişimler var gibi:) Sizinki biraz elinde eski teknolojiyi bulunduran insanların yorumlarına benzemiş. Zaten artık telefonlarda 1 sene içerisinde çok fazla bir değişiklik olmuyor, 2-3 yılda bir sadece radikal değiliklikler oluyor. Bence bu değişiklikler iphone 2'den 3'e, 3gs'den 4'e, 4'den 6'ya geçerken yaşandı. Şimdi de 7'den X'e geçerken yaşanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Eylül 2017; 16:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Yani hocam bu farklar için 7 alınıyorsa kablosuz sarj, yeni tasarım, 4k 60 fps içinde 8 alınır o zaman. Öyle bir anlatmışsınız ki inanılmaz değişimler var gibi:) Sizinki biraz elinde eski teknolojiyi bulunduran insanların yorumlarına benzemiş. Zaten artık telefonlarda 1 sene içerisinde çok fazla bir değişiklik olmuyor, 2-3 yılda bir sadece radikal değiliklikler oluyor. Bence bu değişiklikler iphone 2'den 3'e, 3gs'den 4'e, 4'den 6'ya geçerken yaşandı. Şimdi de 7'den X'e geçerken yaşanacak.

Ya hocam kablosuz şarj , 4k 60 çok mu önemli tasarımda tıpatıp aynı ge rek siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama bence kablosuz şarj, 4 k 60 FPS ve fotoğraf kalitesi olarak fark var bunlar önemli bunun dışında kasa 6 dan beri aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coke019 -- 23 Eylül 2017; 23:58:19 >
    Hocam bence kablosuz sarj güzel, 4k 60 fps umurumda değil. Ama işte 6s plus ile 7 plus arasındaki farklarda umurumda değil benim, yani benim için kayda değer değil.
  • Bir kere 7 plus ve x arasındaki seçim sadece para meselesi. Para varsa x alın geçin. 8 i hesaba katmıyorum bile çünkü 7 nin aynısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

İmkanım olsa x alırdım.

Fakat iphone 8 plus aldım.

Düz iphone 8 alınmaz , tek bildiğim bu

Peki neden düz iphone 8 alınmaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: saltanat1299

quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

İmkanım olsa x alırdım.

Fakat iphone 8 plus aldım.

Düz iphone 8 alınmaz , tek bildiğim bu

Peki neden düz iphone 8 alınmaz?

Ekran küçük ve çift kamera yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende kararsız kaldım. 7 plus mi 8 plus mi 600 TL fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 8 öneririm plus çok büyük kullanamayıp 6s plustan geçtim ama maddi durum rahat olsa x alırdım bu arada hepsinde ana kamera ayni

• Aslında apple 5 inç lik bir iphone çıkarsa daha güzel olur diye düşünüyorum çünkü 5.5 inçlik plus lar çerçeveli olduğu için gerçekten çok büyük 4.7 lerin ise küçük olduğu düşünülüyor o zaman ikisinin ortası 5 inç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltanat1299 -- 29 Mart 2018; 0:59:59 >
  • Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    7plus

8i arayacağın bir özellik yok eğer kablosuz şarj önemli değilse hatta kasa olarak kalite hissi 7plus daha önde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.