Şimdi Ara

İphone 8 Mi 7 Plus Mu X mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 tahminim yakında 3500-3600 aralığını görecektir
    8 plus 4200-4400 falan olur
    x zaten tr den alınmaz

X in zaten 8 den tek farkı ekranı değil mi sırf sonsuz ekran var diyede o kadar uğraşmaya değmez bence

Plus ları portre modu için istiyordum ama plusta kalas gibi cepte çok rahatsız eder
    düz 8 alsam portre modu yok

• X in 8 den tek farkı ekran diyorsan lansmanı tekrar izle derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Plus kullanıcısı olarak yazıyorum bunu yeni olan her zaman iyidir bu bir gerçek.8 plus 7 plus tan 1 sene daha fazla güncelleme alıcak öyle düşünün. Ama ciddi anlamda fazla bir fark yok aralarında her yeni modelde olan işlemci geliştirmesi vs. var. Hani tekrar söylüyorum imkan varsa tabiki 8 ama 7de halen alınabilir ve çok iyi bir telefon. Kimse 8 fazla yenilik getirmedi 7 al demesin. Sonuçta yenilik geldi mi geldi, yeni telefonmu yeni telefon, o zaman imkan varsa tabi ki 8.

Şunuda söyliyim 8in yanında X gelmesi sıkıntı oldu üvey evlat muamelesi gördü. İmkan varsa çok büyük yenilik getirmemesine rağmen yepyeni bir kasayla gelen iphone X daha güzel bir tercih olacaktır bence. 4 senelik kasası olan bir telefon çok akıllıca bir seçim olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 18 Eylül 2017; 14:28:17 >
  • 6+ Kullanıcısıyım, kesinlikle iPhone 10 diyorum.

• iphone 8 , alınmaz, tek kamera olması sebebiyle rakiplerinden geride kalıyor.
    iphone 8 plus , alınmaz , herşey tamam ama ebatları çok büyük.
    iphone X , alınmaz , sebebi ise fiyatı. ülkemizdeki vergiler ile 5499TL den çıkması gereken telefona bu fiyat bayi karsız fiyat diye en düşük 6.000 TL isteyecekler. ( Oysaki iphone X de yapılan hesabı iphone 7 için yaptığınızda bayi karsız fiyat dedikleri fiyat ülkemizdeki iphone 7 satış fiyatını gösteriyor )
    Özetle 5.499TL bayi karlı fiyatı şişirip 5.999TL yada daha da yukarıdan çıkartacaklar.

Xiaomi 'nin bir an önce türkiye distribütörlü satışlara başlamaları lazım. Makul fiyattan piyasaya girerlerse hem büyük bir müşteri kitlesine kavuşurlar hem de rakiplerinin bu denli fiyatları şişirmelerine engel olurlar.
  • alabiliyorsan tabiki iphone x.
  • Apple Store da o fiyatlar olmaz ama belki HB gibi sitelerde çekle kuponla o fiyata gelir. Şu an fiyatları zaten inmiş halde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8plusun mu ekranı büyük x'in mi?

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi bunların ayarında değil ama sonuçta 900-1000 liraya hızlı cihaz sunarsa çoğu insan tercih edecektir
  • Nokia 5800 kullanıyorum lise son sınıfda almıştım üniverste biteli 5 sene oluyor düşünün artık

ben muhtemelen çok pahalı olmazsa 4500 - 4600 tl falan olursa 8 plus alırım.
  • 7 Plus, 8 Plus veya X derim. Bütçe önemliyse 7 Plus, vermişken 1000 lira daha veriyim en yenisini alıyım diyorsan 8 Plus, bütçe sıkıntısı yoksa X.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen varsa tabi ki X ama 8 plus ile 7 plus arasında kalırsan bence 7 plus al çünkü 8'i alan bence parayı boşa harcamayı çok seviyor bir esprisi yokki 7 ile 8 arasında aynı telefonu az güncelleyip 8 diye sundular. Bende 7 plus var gayet mutluyum çok güzel sağlam bir telefon özellikle PLUS tavsiye ederim.Büyüklüğüne falan alışırsınız problem olmaz cepte otururken bazen rahatsız edebilir masaya çıkartıyorum bende.
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    7 bile hala alınabilir bi telefon mu ? Hocam 6s plus al bak keyfine seneye s serili x alırsın yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

iphone 8 , alınmaz, tek kamera olması sebebiyle rakiplerinden geride kalıyor.
    iphone 8 plus , alınmaz , herşey tamam ama ebatları çok büyük.
    iphone X , alınmaz , sebebi ise fiyatı. ülkemizdeki vergiler ile 5499TL den çıkması gereken telefona bu fiyat bayi karsız fiyat diye en düşük 6.000 TL isteyecekler. ( Oysaki iphone X de yapılan hesabı iphone 7 için yaptığınızda bayi karsız fiyat dedikleri fiyat ülkemizdeki iphone 7 satış fiyatını gösteriyor )
    Özetle 5.499TL bayi karlı fiyatı şişirip 5.999TL yada daha da yukarıdan çıkartacaklar.

Xiaomi 'nin bir an önce türkiye distribütörlü satışlara başlamaları lazım. Makul fiyattan piyasaya girerlerse hem büyük bir müşteri kitlesine kavuşurlar hem de rakiplerinin bu denli fiyatları şişirmelerine engel olurlar.

Xiaomi Türkiye’ye sağlam yerleşmesi lazım. Ama vestel en başta bunu hükümet eliyle engeller.

• malkockose kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7 plus sahibiyim ben almıcam zaten. İmkanın varsa bunu al diye açıklama yaptım sadece.

• 7ile 8 arasındaki fark 7deki video da cızırtı işlemcide ki ses ekrandaki çıt çıt. Ve şebeke sorunu düzelttiler sanırım

• iPhone 7 kullanıcısıyım, imkanın yettiğini al Hocam sonuçta iPhone 7 de alsan x de alsan teknolojiden geri kalmayacaksın iPhone 7 de canavar telefon bence.

Bir de imkanım olsa x değil 8 alırdım nedense 8i daha çok beğendim ben

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Ben alsam x alırım farklı abi bariz

• İmkanım olsa x alırdım.

Fakat iphone 8 plus aldım.

Düz iphone 8 alınmaz , tek bildiğim bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JanKlod kullanıcısına yanıt
    Hocam siz neden 6s plus varken 7 plus aldiniz o zaman? 7 ile 8 arasinda fark yoksa 6s ile 7 arasinda hic fark yok. Sirf tus kalkti diye mi verdiniz o kadar parayi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.