Şimdi Ara

iphone 8 plus geç şarj oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
20.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çeşitli propramlar var lakin güvenmiyorum en sağlıklısı müşteri hizmetleri 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni aldım , geç şarj oluyor malesef kutudan çıkan adaptör ile , benimki 3 saati buldu 0 dan 100 e

ancak komple kapanınca cihaz saçmaladı 20 dakikada kendini açamadı.
  • merhabalar bendede iphone 8 plus var şimdi telefon şarjdaydı elime aldım %98 biraz bekledim %99 oldu 1 dk sonra hemen %100 oldu sizdede öylemi acaba.İnternetten baktıgımda %99 dan 30 dk %100 geçiyor diyorlar
  • Bu şarj konusunu çok araştırdım buradaki arkadaşlardan çok yardım aldım
    5w adaptör ile 0-100 3 saati buluyor
    12w ipad adaptör ile 0-100 yaklaşık 2 saat (bende bu var)
    29w hızlı adaptör ile (nasıl hızsa) 1 saat 45 dakika olduğu belirtiliyor fiyatı kablo dahil 368 TL
    Yani iphone hızlı şarj olayı tam fiyasko
  • Arkadaşlar merhaba ben de iPhone 8 kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır benim telefonum da ilk zamanlar %20 den %100 e 2 saat 10 veya 2 saat 15 dk da dolardı ama şimdi 2 buçuk saatte veya 2 saat 40 dk da falan doluyor. Madem kullandıkça veya üzerinden zaman geçtikçe bu sürenin azalması lazımken bende niye yükseldi :D Bi fikri olan var mı bu konuda

• luckyslevın L kullanıcısına yanıt
    Normal bir şey hocam

1 senedir kullanıyorsunuz cihazı

Pil de yavaştan deforme olmaya başlamıştır.

İpad kutusunda çıkan 12 w gücünde adaptör işe şarj ediyorum ben,hızlı şarj ettiğinden şarj dolum süresini baya kısaltıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama arkadaşların da dediği gibi zaman geçtikçe sürenin kısalması gerekmiyor mu uzamasından ziyade ?

• luckyslevın L kullanıcısına yanıt
    İlk kullanmaya başladığında sonraya nazaran daha hızlı şarj olur çünkü batarya daha tam açılmamıştır tam kapasitesine ulaşmamıştır. Sonraları sarj olma süresi uzamaya başlar çünkü batarya artık açılmıştır. Ama yıprandıkça şarj süresi kısalır mı ondan emin değilim. Kısalsa bile öyle fark edilir süreler olmaz.

• Aslında yani 2 saate kadar bi sıkıntı yok eskisi gibi yine yüzde 95 e kadar dolduruyo fakat fark burdan sonra var zaten yüzde 95 ten 100 e gelmesi 30-40 dk yı buluyo

• Arkadaşlar bu şikayetimle ilgili bişey keşfettim arkadaşım söylemişti bi deneyeyim dedim ben de , olay şu; telefonumu şarja taktım geçen gün iki saatte yüzde 94 oldu yani yine 2 buçuk saatte falan şarj olacaktı. Yüzde 94ken telefonu yeniden başlata basıp yeniden başlattım telefon bi açıldı şarj yüzde 99 görünüyor. Acaba dedim yazılımsal bir bug mu yani normal şartlarda o sürede yüzde 99 a getiriyo da ekranda mı yüzde 94 yazıyo. Açıkçası biraz ilginç bir durum oldu benim için buraya da yazayım dedim belki aynı durumu yaşayan ya da bi fikri olan vardır.

• iPhone 7 Plus bataryası daha büyük olduğu için daha geç şarj olması normaldir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.