Şimdi Ara

iphone 8 plus mu note 8 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon bakıyorum fakat kararsızım , açıkçası x i pek beğenmedim daha gösterişli ve büyük telefon seviyorum ama kararsız kaldım sizce iphone 8 plus mu yoksa note 8 mi sizce hangisi ?

• Aynı kararsızlık bende de var iPhone 8 plus alacam galiba

edit: note 8 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrsScofield -- 11 Aralık 2017; 12:48:34 >
  • 8 plus X in yanında çoktan eskidi bile.2017 yılında parmak kadar çerçeveli telefon almanın mantığı yok.note 8 al bence hem kalemi de var
  • Note 8 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

8 plus X in yanında çoktan eskidi bile.2017 yılında parmak kadar çerçeveli telefon almanın mantığı yok.note 8 al bence hem kalemi de var

valla bilemiyorum hocam bi iphone merakım var ama şu an imkanım var ama istesemde alamıyorum x i gram beğenmedim beğenmediğim bir telefonu amakta saçmalık olur , diğer yandan 8 plus da fena durmuyor ki büyüklüğü x e göre her yönden görünüş larak büyük , note 8 de ayrı bir karizması var ama hala bilemiyorm halada karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsScofield

Aynı kararsızlık bende de var iPhone 8 plus alacam galiba

edit: note 8 aldım

hocam memnunmusun ?
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    hocam daha elime ulaşmadı yarın elimde olur galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

8 plus X in yanında çoktan eskidi bile.2017 yılında parmak kadar çerçeveli telefon almanın mantığı yok.note 8 al bence hem kalemi de var

valla bilemiyorum hocam bi iphone merakım var ama şu an imkanım var ama istesemde alamıyorum x i gram beğenmedim beğenmediğim bir telefonu amakta saçmalık olur , diğer yandan 8 plus da fena durmuyor ki büyüklüğü x e göre her yönden görünüş larak büyük , note 8 de ayrı bir karizması var ama hala bilemiyorm halada karar veremedim

Online apple store dan x alsanız 20ocağa kadar iade edebilirsiniz.ben x kullanıyorum bence tasarımı çok hoş, kendiniz bir kaç gün kullanmadan Face ID deneyimi yaşamadan milletin laflarıyla karar vermeyin.

Yine söylüyorum 8plus almayın, Huawei mate 10 pro da çok güzel cihaz ona da bakın note8 aklımıza yatmıyorsa

• 1yıldır android kullanıyordum son 1buçuk ay da ios'a döneyim dedim, ip8+ da iphone X'da kullandım.iphone 8plus'ta tabiri ciazse 5 dönüm çerçeve var.Ha bilmiyormuydum evet ama 1sene sonra elime alınca garip geldi. iphone x da çok kırılgan ve kasası çabuk çiziliyor (yan paslanmaz olan yerleri) ayrıca eski ios akıcılığını göremedim ikisinde de. Android kullanıcısı ve ios sever olarak Note 8 diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Online apple store dan x alsanız 20ocağa kadar iade edebilirsiniz.ben x kullanıyorum bence tasarımı çok hoş, kendiniz bir kaç gün kullanmadan Face ID deneyimi yaşamadan milletin laflarıyla karar vermeyin.

Yine söylüyorum 8plus almayın, Huawei mate 10 pro da çok güzel cihaz ona da bakın note8 aklımıza yatmıyorsa

başkasının yorumu değil hocam büyük kasa tercihim olur genelde x her ne kadar 5.8 lik bir ekrana sahip olsada yinede küçük telefon izleniminin üstüne çıkamıyor tek artı özelliği zaten face id olması süper bir yenilikte yok ama şu an istesem alırım ama içime sinmiyor telefonun görünüşü ufaklığı nolursa olsun sanırım bir benim hoşuma gitmedi , note 8 elbet aklıma yatıyor ama hep android kullanıcısı oldum iphone merakım var ama x malesef ilk defa benim pek beğenmediğim bir telefon oldu o yüzden 8 e yanaşsammı diye düşündüm

• Bende Note 8 siparişi verdim. (Şu anda iPhone 6S Plus kullanıyorum hala hazırda)
  • Kalem ile işin yoksa ekranda önemsiz ise İPhone 8 Plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Bende Note 8 siparişi verdim. (Şu anda iPhone 6S Plus kullanıyorum hala hazırda)

Hocam deneyimlerinizi paylaşırmısınız bende değişme arefesindeyim.
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Kargoda şu anda, yeın elimde olacak nasipse. Elime geçtikten sonra fikir beyan edebilirim.

Açıkçası iPhone’dan bir şikayetim yok, hatta dünyada ki en mükemmel klavye deneyimini ve sorunsuz kullanımı iPhone ile yaşıyorum ancak kalem ile çift hat işim gereği fazlasıyla gerek olduğu için sipariş geçtim.

İphone ile mesaj yazmak veya buraya bu postu atmak neredeyse bilgisayar klavyesinde yazmak kadar kolay ve zevkli. Tek endiiem benim bu klavye deneyimini yaşayamamak şu anda, inşallah korktuğum gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Kargoda şu anda, yeın elimde olacak nasipse. Elime geçtikten sonra fikir beyan edebilirim.

Açıkçası iPhone’dan bir şikayetim yok, hatta dünyada ki en mükemmel klavye deneyimini ve sorunsuz kullanımı iPhone ile yaşıyorum ancak kalem ile çift hat işim gereği fazlasıyla gerek olduğu için sipariş geçtim.

İphone ile mesaj yazmak veya buraya bu postu atmak neredeyse bilgisayar klavyesinde yazmak kadar kolay ve zevkli. Tek endiiem benim bu klavye deneyimini yaşayamamak şu anda, inşallah korktuğum gibi olmaz.

Benimde endişem var bu konuda hocam 2 yılı geçik kullanıyorum 6splusı :) hocam nereden ve ne kadara aldınız?
    Üstat ben e-Ptt AVM'den aldım, aldığım link şu:https://www.epttavm.com/item/41252492_samsung-galaxy-note-8-64gb-cift-hatli-45g-cep-telefonu

Bugün geldi telefon. Öncelikle çok şükür ne ölü piksel var telefonda, ne de yanlarda herhangi bir ışık sızması var. (Odanın aydınlatmasını kapatıp ekran parlaklığını sona alarak kontrol ettim.)
    Bu sıkıntılar olmadığı için gayet mutluyum.

Şirket hattımı Note 8'e taktım kişisel hattım iPhone 6S Plus'da takılı hala, iki hattımı da geçirmedim Note 8'e. Gear S3 Frontier saatimi bağladım hemen, eşleşme mükemmel tabii ki. iPhone da birçok özelliğini ne yazık ki kullanamıyordum.

Kamera kalitesi muazzam. Hem kullandığım iPhone'a göre hem de iki önce ki telefonum S7 Edge'e göre çok iyi.
    S Pen geçen sene kullandığım Note 5'e göre çok gelişmiş.

Uzun lafın kısası, iPhone X yerine Note 8 tercih ettiğim için gayet memnunum. Heyecanlandım telefon elime geçince, almadan önce incelememiştim çünkü herhangi bir yerde telefonu elime alıp.

Sormak istediğin bir şey olursa deneyimleyip cevaplamaya çalışırım.

• _uMaY_ kullanıcısına yanıt
    Baya bi inceleme videosu izledim hocam note8 ve mate pro 10 arasındayım. Amma velakin mantığım note 8 diyor samsung sonuçta
    Hemen bir bilgi güncellemesi yapayım. Akşam telefonu baya bir karıştırdım, kurcaladım; kullanım rahatlığı, klavye kullanımı ve istediğin bir şeyi telefona yaptırma konusunda iPhone açık ara daha iyiymiş

Acaba bunu eşime verip iPhone 6S Plus ı mi kullanmaya devam etsem diye düşünüyorum şu anda...
  • İphone da mesaj yazmak, mail yazmak inanılmaz zevkli, klavyeye bakmadan yazıyotum5çoğu zaman ama şu anda bu mesajı Note 8 ile yazmak zulüm geldi iPhone dan sonra. Bilemedim açıkçası, bu parayı verip de bu kullanım deneyimine katlanmak yerine hazır şansım varken iPhone ile devam edebilirim.
  • _uMaY_ kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanla alışılacak bir durum bence bu. Mesela ben note2den 6s+ a geçtiğimde 1 hafta filan zorlanmıstım şimdi tabi ki 2 yılın verdiği bilgi birikimle herşeyi kolay geliyor:) bence deneyin hocam 1-2 hafta hemen değişmeyin alıştıktan sonra belki iphoneu aramazsınız bile...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.