Şimdi Ara

iphone 8 plus mu note 8 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnşallah dediğin gibi olur üstadım. Bugün iPhone klavyesi buldum onu yükledim çok iyi oldu. Bariz %50 kadar daha hızlı ve hatasız yazabiliyorum klavye değişiminden sonra.

Dikkatimi çeken bir şey daha oldu bu esnada, Note 8 'ın ses kayıt performansı inanılmaz. İşim gereği çok ses kaydı alıyorum, evde de gitar çalarken arada kayıt yapıyorum. Haftasonu olunca bir deneyeyim dedim sonuç çok çok iyi.

İphone ile aynı anda kayıt yapıldığında Note 8 sanki stüdyo da kayıt yapmış hissi veriyor. (Aynı kulaklıkla sonuç bu şekilde.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 s den 8 plus a geçtim..
    şarj gerçektem iyi iş saatlerinde sorun olmuyor..
    su geçirmeme olayı güzel..
    birde ben yaşlandığım için kafam almıyor 44 yaş.. 6s deki tüm bilgiler ve notlar banka bilgileri yeni telefonuma hazır olunca rahatlık..
    genç isen samsung al ..
    ama benim gibi üşengeçsen ve güvenlik kousunda hassas san ıphone al ..
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Samimî açıklamanız çok güzel, tespitler konusunda da tüm söylediklerinize katılıyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Gerçekten iPhone kullanımı yaş aralığı kaç olursa olsun pratik. Bu telefonlar hayatı kolaylaştırmak için varlar en nihayetinde, uğraştırmak için değil.

• Arkadaşlar bende ıphone 8 aldm yaknda gelecek plus büyük geldi yıllardır samsung kullandım değişiklik olsun dedim ıphone 8 ilk ıphonm olacak bütçemde ona yetti sizce telefon nasıl 8 plus büyük diye almadm bende:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Arkadaşlar bende ıphone 8 aldm yaknda gelecek plus büyük geldi yıllardır samsung kullandım değişiklik olsun dedim ıphone 8 ilk ıphonm olacak bütçemde ona yetti sizce telefon nasıl 8 plus büyük diye almadm bende:)

iPhone 8 Plus büyük geldiyse zaten Note 8 uygun alternatif olamaz.
    Güzel telefondur iPhone güle güle kullanın, sizi pişmanlığa uğratmayacağına eminim.
    Android'e göre çok ciddi kullanım kolaylığı var Apple ekosisteminin, seveceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Arkadaşlar bende ıphone 8 aldm yaknda gelecek plus büyük geldi yıllardır samsung kullandım değişiklik olsun dedim ıphone 8 ilk ıphonm olacak bütçemde ona yetti sizce telefon nasıl 8 plus büyük diye almadm bende:)

iPhone 8 Plus büyük geldiyse zaten Note 8 uygun alternatif olamaz.
    Güzel telefondur iPhone güle güle kullanın, sizi pişmanlığa uğratmayacağına eminim.
    Android'e göre çok ciddi kullanım kolaylığı var Apple ekosisteminin, seveceksiniz.

Aynen hocam samsung s8 ide düşündüm ama dedim ıphone olsn artk çoğu arkadaşmda ıphone geçti kameraso sesi müzikleri hızı ne bileym gerçekten bi ağırlığı var telefonun ıphone 8 uzum yıllar idare eder değil mi güncelleme desteği alarak.Görüşleriniz için tşk ederim.

• Kullanabilirsen ıphone 8
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.