Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu İphone 8 Plus cihazımı kasım ayında almış bulunmaktayım ve 1 ay içerisinde 18 şarj döngüsüyle %97'ye kadar düştü pil sağlığı ve Şubat ayında değişimi yapıldı ve şuanda %95 pil sağlığı ve şarj döngüm 38 burda bir anormallik var gibi duruyor ama size danışmak istedim sorun neden kaynaklıdır orjinal şarj aletiyle kullanıldı ve hor kullanmadım dediğim gibi çok aşırı sosyal medyadada takılmam ama bu pil sağlığı konusu beni kuşkulandırdı yardımlarınızı bekliyorum.
100+ şarj döngüsü ile %100 sağlık iPhone XR
Confather
kullanıcısına yanıt
Ozaman gerçekten bir problem var hocam benim cihazda
w0lker16W
kullanıcısına yanıt
Hocam batarya değiştiği halde böyleyse cihaz da bir problem var servise gönderin tekrar cihaz değişimi talep edin
Cihaz değişti gelen cihazdada aynı problemi yaşıyorum mağlesef
w0lker16W
kullanıcısına yanıt
Çok ilginç gerçekten bir daha değişecek yapacak bir şey yok. Bu cihazlar gerçekten şans işi...
Confather
kullanıcısına yanıt
Hocam şuan tekrardan değişim istesem değişimi yaparlar mı
w0lker16W
kullanıcısına yanıt
Denemeden bilemeyiz hocam cihazda problem varsa yapmak zorundalar
Confather
kullanıcısına yanıt
Pazartesi günü götüreyim bi hocam arayayım ilk baş Apple’ı sonra servis yolu görünüyor sanırım
ayni model degil ama ilk ciktigi hafta amerikan alinan xs max 8-9 aydir kullaniyorum sarj dongusune bakmadim merak edip ama 9 ayda hemen her gun sarja taktigimizi varsayarsak 150-200 dongu olmustur herhalde ve hala %100 gorunuyor.
Backspace7
kullanıcısına yanıt
Sağolun hocam en azından bilgi almış oluyorum az şarj döngüsünde bu kadar düşüş anormal anladım artık 😊👍
w0lker16W
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle anormal verin apple servise muhtemelen yeni telefon verirler kafaniz rahat olur.
Sağolun hocam yardımlarınız için teşekkür ederim 😊
Backspace7
kullanıcısına yanıt
Hocam hiçbir sorun yoktur diyip geçiştiriyorlar normal olduğunu söylüyorlar ne yapmam gerekli ben anlamadım 38 şarj döngüsü %96 Pil sağlığı ve gayet normalmiş anormal kullanmadığım halde
w0lker16W
kullanıcısına yanıt
Normal degil aslinda ama iste onlar %80 altina dusmeyen batarya sagiligini ormak sayiyirlar buyuk ihtimal. Garanti deval ederken %80 veya altina dustugunde ucretsiz degisim yapiliyor. Zaten bu hizla dusmeye devam ederse 80i cabuk görürsün
Backspace7
kullanıcısına yanıt
Haklısınız hocam ama sinirim bozuluyor böyle gördükçe cihazı
w0lker16W
kullanıcısına yanıt
Yani bozulmasinda ne olsun cok haklisin ama iste elektronik isinde biraz sansta olacak.
Backspace7
kullanıcısına yanıt
Haklısınız hocam biri şikayet var a yaz demiş yazsam bir sonuç alır mıyım
w0lker16W
kullanıcısına yanıt
Apple destek ile konusun ve durumu anlatın birde bence. Belki onların yönlendirmesi etki eder müşteri memnuniyeti açısından islem sağlatabilirler
Onlar oyalıyor mağlesef hocam sadece şuana kadar 20 kişi ile görüşmüşlüğüm olmuştur 1 kişi çok ilgiliydi şuan ona ulaşamıyorum sorun orda mağlesef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme