Şimdi Ara

iPhone'a hack: Aynı anda iki program... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Backgrounder sadece bir app için geçerlidir arkadaşlar.. mesela sadece msn için IM+ ikinci defa home tuşuna basıldığında backgrounder devredışı kalıyor. bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Öyle bir şey yok, kanunen böyle bir şey olanaksız, diyelim ki itunes la bağlanınca jailbreak tespit etti, onu gizlive apple gönderemez, diyelim gönderdi apple bunu kullanarak garanti dışı bırakamaz. Kanunen imkansız bu... Şuana kadar jailbreak li diye servisten dönen bir cihaz duymadım...

Foruma Macrumors'un forumundan bir yazı koymuştum.Apple Store'daki Genius'lar bir alete JB yapıldığını tespit edip garanti kapsamından çıkarmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Öyle bir şey yok, kanunen böyle bir şey olanaksız, diyelim ki itunes la bağlanınca jailbreak tespit etti, onu gizlive apple gönderemez, diyelim gönderdi apple bunu kullanarak garanti dışı bırakamaz. Kanunen imkansız bu... Şuana kadar jailbreak li diye servisten dönen bir cihaz duymadım...

Foruma Macrumors'un forumundan bir yazı koymuştum.Apple Store'daki Genius'lar bir alete JB yapıldığını tespit edip garanti kapsamından çıkarmış..

Başka türlü bir işletim sisteminin olması mümkün değildir.Herşey belirsiz.Sen bir cihaz üretiyorsun ve hangi şartlarda garanti dışı olacak vs bunları muallakta bırakıyorsun.Ya da hiç bahsetmesen bile,bunu illaki parayla belirli bir yerden indirme zorunluluğu getiriyorsun. Altyapısı bile olmayan bir sistemin cihazın reklamını bile,sanki cihaz herşeyiyle 4x4 lük çalışıyormuş gibi müşteriye sunuyor ama müşteri bunu aldıktan sonra,baksın başının çaresine.Konuyu,Vodafone'da veya Turkcell' stor'larda bulması,araması gerekirken,yurtdışındaki malum store'lara mahkum ediyorsun. Bu işin aslını açıklayacak bir sorumlu kurum yok mu ya? :) ya da ne bileyim bu işin bir sorumlusu yok mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

onlar genius yalnız, geçen turkcell e gittim edge kapatılmadığından dolayı yanlışlıkla safariye filan tıkladığımızda kontör gittiği için eski 64lük sim kartımı iptal ettirmeden 128lik bir kart alabilir miyim diye sordum adam bana safarinin ayarlarının nasıl yapıldığını öğretmeye çalıştı, şaka gibi.

• uygulamayı yüklediğinizde aşırı bir yavaşlama ağırlık olacaktır bilginize
  • Bu uygulamadan hiç bişey anlamadım, Allah rızası için şunu bi tam anlatın ya. en basitinden... Uygulamadayken basılı tutuyorum, "BackGrounder enabled" yazıyor, altında da "Continue holding to force-quit". Anladığım kadarıyla Backgrounder aktif edildi, tamamen çıkmak için basılı tutmaya devam edin. eeee nedir yani bunu? başka hiç bi şey yazmıyor.... iyi bi açıklama please....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

bilgi icin bilkom yazmislar alta

Evet, o benimde dikkatimi çekti

aynen benimde dikkatimi çekti
  • uygulama aşırı kasıyor telefonu bilginize arkadaşlar ben kaldırdım şahsen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.