Şimdi Ara

iPhone’a olan ilgi, arama sonuçlarına göre Çin’de yüzde 50 oranında azaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam günlük olarak değişiyor Microsoft, Alphabet, Amazon, Apple arasında gidip geliyor ortalama değerleri 850 milyar dolar civarı.
  • 13 Ocak haberi! Şuan Microsoft 889 milyar, Apple 877 milyar, Amazon 841 milyar, Alphabet 825 milyar

25 Mart etkinliğiyle Apple tekrar birinciliğe geçecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Donanıma değil yazılıma veriyorsun parayı ki tam bir f/p çünkü iphone 5s bile hala satılıp kullanılabiliyor güncelleme alıyor.
    güncelleme alıyor da noluyor ? yeni eklenen özellik yok her güncellemede pil mokoko.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun şu ki iPhone'lar çok pahalı. Bizim ülkemizde resmen milleti dolandırıyorlar onu geçtim de Dünya fiyatlarına baktığımızda da 1000 euronun üstüne çıkıyor..

E bakıyor insanlar bunun Samsung'u hep vardı ama artık Huawei'si var Xiaomi'si var Oppo'su var OnePlus'ı var bilmem nesi var hepsi de mis gibi iş görebiliyor..

Ha nedir kamera konusunda Apple'ı hiçbir zaman kimseye değişmedim.. S10+ XS Max karşılaştırması izledim yine Apple daha iyi.. Tabii kimse de bir kamera için o kadar parayı vermiyor..

• ee fiyat bu kadar yüksek olursa normal.

• Çinliler, Apple'a ilham verecek işler yapıyor artık. Eskiden tam tersiydi. Neden ilgi duysunlar? :D

• son zamanlarda apple ile ilgili hep olumsuz haberler okuyorum. Suyu ısınıyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Apple fazla gözünüzde büyütmeyin. Steve Jobs olmasaydı çoktan batmış bir firma olacaktı.

İphone satışlarının da düşmesi çok normal. Eski yenilikçiliği kalmadı. Fiyatları pahalı ve en önemlisi Android eskisi gibi kötü değil artık.

Not: Macbook Kullanıcısıyım. Uzun sürede iphone kullandım. Şimdi Xiaomi sporluyum.
    Çok doğru bir tespit. Apple'ın en büyük artısı iOS idi. Çünkü Android eskiden gerçekten çok gerideydi iOS'e göre.

Şimdi ise durum tam tersi. Aksini iddia edenler olacaktır ancak bana göre şu an Android, iOS'i geçmiş durumda kalite olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.