Bildirim
iPhone aldım jailbreak yardım lütfen :(
Under Armour Unisex Undeniable 5.0 Duffle, (203) Timberwolf Boz Kahverengi/Boz Kahverengi Alacakaranlık, Small : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBL2TP8H
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: WonnicK
Merhaba arkadaşlar bugün Turkcell'den kontratsız 32 GB beyaz 3GS aldım, merak ettiğim bu telefonu jailbreak edebilirmiyim, edersem hangi problem olur ( kapanınca acılmamı ) ve en iyi nasıl jailbreak edebilirim ?
Sürüm : 3.1.2 ( 7D11)
Üretim haftası : 50
Modem fw 05.11.07 ise blackra1n ile kolayca pc'ye baglayarak jb yapabilirsiniz.
Problem de su:
Kapattığınızda recovery moda girecek iTunes'a bağlayın diyecek siz bagliyip tekrar blackra1n ile acacaksınız yani hep pc'ye bağlayıp acacaksınız;) -
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
quote:
Orijinalden alıntı: WonnicK
Merhaba arkadaşlar bugün Turkcell'den kontratsız 32 GB beyaz 3GS aldım, merak ettiğim bu telefonu jailbreak edebilirmiyim, edersem hangi problem olur ( kapanınca acılmamı ) ve en iyi nasıl jailbreak edebilirim ?
Sürüm : 3.1.2 ( 7D11)
Üretim haftası : 50
Modem fw 05.11.07 ise blackra1n ile kolayca pc'ye baglayarak jb yapabilirsiniz.
Problem de su:
Kapattığınızda recovery moda girecek iTunes'a bağlayın diyecek siz bagliyip tekrar blackra1n ile acacaksınız yani hep pc'ye bağlayıp acacaksınız;)
Aynen dediğiniz gibi yaptım işlem Basarili teşekkürler -
Hayırlı olsun dostum , kanımca JBsiz de kullanabilirsin çok büyük eksiklik değil uygulamaların cogu makul fiyatlarda yine de secim senin tabii ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X