Şimdi Ara

iPhone aldım jailbreak yardım lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Turkcell'den kontratsız 32 GB beyaz 3GS aldım, merak ettiğim bu telefonu jailbreak edebilirmiyim, edersem hangi problem olur ( kapanınca acılmamı ) ve en iyi nasıl jailbreak edebilirim ?

Sürüm : 3.1.2 ( 7D11)
    Üretim haftası : 50

• quote:

Orijinalden alıntı: WonnicK
    Merhaba arkadaşlar bugün Turkcell'den kontratsız 32 GB beyaz 3GS aldım, merak ettiğim bu telefonu jailbreak edebilirmiyim, edersem hangi problem olur ( kapanınca acılmamı ) ve en iyi nasıl jailbreak edebilirim ?

Modem fw 05.11.07 ise blackra1n ile kolayca pc'ye baglayarak jb yapabilirsiniz.
    Problem de su:
    Kapattığınızda recovery moda girecek iTunes'a bağlayın diyecek siz bagliyip tekrar blackra1n ile acacaksınız yani hep pc'ye bağlayıp acacaksınız;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: WonnicK
    Merhaba arkadaşlar bugün Turkcell'den kontratsız 32 GB beyaz 3GS aldım, merak ettiğim bu telefonu jailbreak edebilirmiyim, edersem hangi problem olur ( kapanınca acılmamı ) ve en iyi nasıl jailbreak edebilirim ?

Modem fw 05.11.07 ise blackra1n ile kolayca pc'ye baglayarak jb yapabilirsiniz.
    Problem de su:
    Kapattığınızda recovery moda girecek iTunes'a bağlayın diyecek siz bagliyip tekrar blackra1n ile acacaksınız yani hep pc'ye bağlayıp acacaksınız;)

Aynen dediğiniz gibi yaptım işlem Basarili teşekkürler
  • Hayırlı olsun dostum , kanımca JBsiz de kullanabilirsin çok büyük eksiklik değil uygulamaların cogu makul fiyatlarda yine de secim senin tabii ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.